končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 333 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,34 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
Spomienka na leto v Grecku :))) "Bifteky" so syrom FetaPOTREBNÉ PRÍSADY mlete mäso , sol , korenie, trosku vegety ( ja ju jednoducho milujem,),paprika, syr Feta, popripane aj cukina POSTUP PRÍPRAVY Mläte mäso okorenime,opaprikujeme, osolime , povegetime :))) POZOR na sol a vegetu..nie vela...lebo samotna feta je slana ,) Fetu si nakrajame na male kocky a ked pridavame cukinu , tak aj tuto na male kocecky,) Mozno pouzit roznu zapekaciu formu...aj formu na "srnci" chrbat . Formu si vystelieme papierom na pecenie. Mäsovu zmes si rozdelime na dve rovnake casti. Prvou castou vystelieme spodok formy . Na vystelenu zmes dame nakrajanu Fetu a prikryjeme druhou castou mäsovej zmesi :) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Mirka R. (Caya) ID 86310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 21.10.2010, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Masovo-zemiakový pekáčikPOTREBNÉ PRÍSADY mleté maso-bravčové alebo bravčové +hovadzie*3 menšie mrkvy alebo jedna vačšia*korenie na mleté maso*soľ*mčk*1 celozrná bageta*1 vajíčko*mlieko*zemiaky*3 strúčiky cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Nie je to pravé čevebčiči,ale vzhľadom to pripomína a chuťovo je to vynikajúce.Ja som myslela,že bude aj dnes naobed no moja drahá polovička zblajzla celý pekáčik :)). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 117 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (70) posledné: 21.2.2014, 16:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Plnená pečená fašírkaPOTREBNÉ PRÍSADY 600-900g mletého mäsa, 1-2 vajcia, strúhanka 2-3 lyžice, soľ. korenie, cesnak, vegeta ,rasca, 1 sladká smotana, náplň do fašírky- párka/y/ja dávam obyčajnú-je hrubšia a najlepšia a vajíčka uvarené natvrdo. zemiaky+maslo+mlieko, rasca, soľ- na zemiakovú kašu. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky uvaríme s rascou a soľou a urobíme kašu s mliekom a maslom. Fašírka- tento recept je tu vo viacerých variantoch,ale v tomto nie,,,tak vkladám pre inšpiráciu, je vcelku rýchly a chutný. Podľa mňa "tajomstvo" spočíva práve v sl.smotane:) Fašírka nie je tak suchá, a výhoda, je že je nevyprážaná a nestojíte pri sporáku:)) Takže mäso dáme do misky, ochutíme soľou, rascou, vegetou, korením a cesnakom, pridáme vajíčka, strúhanku, premiešame, nakoniec vlejeme sladkú smotanu a riadne premiešame,,,smotanu mäsko krásne "vypije". Potom si dáme vrstvu na vymastený pekáč, na to uložíme párku, vajíčka a prikryjeme to druhou vrstvou a vyformujeme na taký bochník. Podlejeme trochou vody, prikryjeme a pečieme asi 1 hodinu, potom odokryjeme a necháme pripiecť na vrchu ešte asi 15-20 min. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Marcela B. (MB) ID 6939 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 17.11.2011, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
МУСАКА (bulharská MUSAKA)POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mletého bravčového pliecka * 4 cibule * olej * 500 g paradajok * soľ * MČK * čubrica (saturejka) * petržlenová vňať *** 1 kg zemiakov *** 3 PL oleja * 3 PL hladkej múky * 500 ml mlieka * soľ * 2 vajcia *** 300 g tvrdého syra POSTUP PRÍPRAVY Musaka je tradičné balkánske jedlo, v každej oblasti Balkánu je iná, toto je bulharská verzia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 27.10.2010, 20:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Pastierska pitaPOTREBNÉ PRÍSADY 50 dk mletého mäsa (hovädzie, bravčové alebo teľacie), 20 g masla, 2 PL paradajkového pretlaku, 1 PL worchesterovej omáčky, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 mrkvy, za pohár zeleného hrášku, soľ, čierne mleté korenie, 2 bobkové lístky, asi 2 dl mäsového vývaru alebo 1/2 hovädzieho bujónu. NA VRCH: 50 dk očistených zemiakov, 1 dl mlieka, 30 g masla, 2 žĺtka POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky nakrájame na kocky a uvaríme v slanej vode. Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme ju na masle. Pridáme na drobné kocky pokrájanú mrkvu a bobkový list. Chvíľku popražíme a pridáme mleté mäso. Dobre premiešame a asi po 1 minúte pridáme pretlak a pretlačený cesnak. Varíme, kým sa tekutina nezredukuje aspoň o polovicu. Potom pridáme worchesterovu omáčku, korenie, soľ (pozor so soľou, kedže ešte pridáme vývar alebo bujón), vývar 2 dl alebo bujón+2dl vody. Panvicu prikryjeme pokrievkou a necháme pri nižšej teplote variť asi 15 minút. Pred dovarením pridáme hrášok a ešte povaríme, kým trocha nezmäkne. Z uvarených zemiakov zlejeme vodu, pretlačíme ich, pridáme maslo, mlieko a žltka. Vymiešame na hladkú kašu. Rúru predhrejeme na 180 C, program najlepšie ohrev zdola a zhora /alebo teplovzdušný/ +gril. Do pekáča dáme mäsovo-zeleninovú zmes. Na vrch natrieme zemiakovú kašu, pričom je koncom vidličky ozdobne rozotrieme. Pečieme do zlata asi 15-20 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 18.12.2011, 9:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
***Plnena cervena paprika - pecena v rure - DOLMA ***POTREBNÉ PRÍSADY ***cervena paprika***500g mlete masko*** 1 cibula***100g masla***250 az 300g ryze***1 paradajka***2 dcl paradajkoveho pretlaku v krabicke***1 P.L. mletej cervenej papriky***vegeta**sol***mlete cierne korenie ***Na zalievku*** 500ml vody***50g masla***vegeta a sol POSTUP PRÍPRAVY Takto pripravujem plnenu papriku. Je dobre , ked su papriky tensie a nie hrubostenne. Da sa takto plnit aj zo susenej cervenej papriky...Papa sa s chlebikom a zapija zakysankou... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) alije k. (alka36) ID 79302 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 11.8.2013, 7:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Slaná torta s mäsom, kapustou a špenátomPOTREBNÉ PRÍSADY Výborné! 800 g hlávkovej kapusty, 2 veľké cibule, 400 g pomletého bravč. masa, 2 vajcia, 1 kyslá smotana, balík mrazeného špenátu (cca 400 g, v závislosti od výrobcu), 4 strúčiky cesnaku, 2 dl mlieka, soľ, vegeta, petržlen. vnať, 1 PL masla, strúhanka alebo ovsené vločky. POSTUP PRÍPRAVY ako na to: Pomleté maso zmiešame s nadrobno posekanou cibuľou, jedným vajíčkom a lyžičkou vegety. Masu necháme odstáť, kým si pripravíme špenát. Na masle usmažíme cesnak, zalejeme mliekom, vložíme doň mrazený špenát. Posolíme a počas stáleho miešania varíme až do zovretia. Potom špenát ochutíme štipkou korenia. Pokrájanú hlávkovú kapustu podusíme na cibuli do makka. Pekáč alebo misu z jenského skla vymastíme olejom a vysypeme strúhankou/vločkami. Vložíme don pomleté maso, rovnomerne, po celej ploche. Na maso rozložíme kapustu, ktorú jemne vtlačíme do tejto masy. Polejeme hotovým špenátom a na záver zalejeme kyslou smotanou zmiešanou s vajíčkom a soľou, ozdobíme vnaťou a necháme piecť cca 45 minút. Krájame ako tortu. Variantom tohto postupu môže byť ešte pridanie ryžovej vrstvy - medzi kapustu a špenát. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 24.4.2012, 9:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Zapečené mleté mäsoPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g mletého mäsa, 1 cibuľa, 1 ČL horčice, soľ, mčk, vegeta, 5 vajec, 250 g syra, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Viď postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 82 návštěvníkov) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (65) posledné: 22.3.2014, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Hamburger ako z fastfoodu...POTREBNÉ PRÍSADY balenie mletého mäsa kto má aké rád, soľ, čierne korenie, 5stručkov cesnaku, korenie na mäso, vajce a hrsť strúhanky, hamburgerové žemle, šalát, paradajky, syr, cibuľka jarná alebo neskoršia, šalátová uhorka, kečup, tatárka, alebo kto má rád len horčica, ako príloha kto chce hranolky a zeleninový šalát s jogurtovým dresingom.. POSTUP PRÍPRAVY mäso si dáme do misky osolíme, okoreníme, pridáme vajce, pretlačené cesnaky, a strúhanku, rukou riadne vymiesime, a tvarujume ploché placky a opekáme na panvičke medzitým kým sa robí mäso tak si nakrájame zeleninu na koliečka, syr na plátky nakrájame..keď sa mäso dopeká tak si rozkrojíme žemle a dáme do rozohriatej rúry na chvíľu zchrumkavieť ale nesmú zhorieť, potom veľmi rýchlo natrieme vrchnú stranu žemle kučupom a spodnú tatárkou položíme na spodnú mäso na mäso syr a zeleninu a šalát na koniec a pritlačime..hranolky ja robím v trúbe na kvapke oleja nie sú potom taká premastené a sú chutnejšie a šalát k tomu: zelenina akú má kto rád a dresing sa skladá z jedného bieleho jogurtu čierneho korenia soli a nakrájam tam cibulu... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Veronika T. (Puredark) ID 165400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 16.9.2010, 14:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Hamburger ako z fastfoodu...POTREBNÉ PRÍSADY balenie mletého mäsa kto má aké rád, soľ, čierne korenie, 5stručkov cesnaku, korenie na mäso, vajce a hrsť strúhanky, hamburgerové žemle, šalát, paradajky, syr, cibuľka jarná alebo neskoršia, šalátová uhorka, kečup, tatárka, alebo kto má rád len horčica, ako príloha kto chce hranolky a zeleninový šalát s jogurtovým dresingom.. POSTUP PRÍPRAVY mäso si dáme do misky osolíme, okoreníme, pridáme vajce, pretlačené cesnaky, a strúhanku, rukou riadne vymiesime, a tvarujume ploché placky a opekáme na panvičke medzitým kým sa robí mäso tak si nakrájame zeleninu na koliečka, syr na plátky nakrájame..keď sa mäso dopeká tak si rozkrojíme žemle a dáme do rozohriatej rúry na chvíľu zchrumkavieť ale nesmú zhorieť, potom veľmi rýchlo natrieme vrchnú stranu žemle kučupom a spodnú tatárkou položíme na spodnú mäso na mäso syr a zeleninu a šalát na koniec a pritlačime..hranolky ja robím v trúbe na kvapke oleja nie sú potom taká premastené a sú chutnejšie a šalát k tomu: zelenina akú má kto rád a dresing sa skladá z jedného bieleho jogurtu čierneho korenia soli a nakrájam tam cibulu... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Veronika T. (Puredark) ID 165400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 333 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,34 ďalšie >> |