končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.895 (zobrazuje sa 1871-1880) | << predošlé 1,.,183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ďalšie >> |
TORTY |
Kávová torta s orieškovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 200 g práškového cukru, 6 žĺtkov, 1dl oleja, 1dl vody, 250 g polohrubej múky, 2 lyžice kakaa, 2 lyžice instantnej zrnkovej kávy, 2 lyžice čokoládového kapučína, 1 prášok do pečiva, sneh zo 6 bielkovPlnka: 1/2l mlieka, 2 zlaté klasy, cukor podľa chuti, maslo, mleté orechy POSTUP PRÍPRAVY Kávový korpus mám z časopisu Báječná žena, citujem: "Recept našej čitateľky Marty Čopňákovej zo Slanskej Huty" a orieškovú plnku podľa Magdalénky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2212 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 14.2.2008, 16:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja tortová prvotinka:-)POTREBNÉ PRÍSADY Tortový korpus: 6 celých vajec 30dkg kryšt,cukru menej ako deci horúcej vody 25 dkg poloh.múky 1/2 prášk.do peč. Krém: 1/2 l mlieka, 120 g kryšt.cukru, vanilk.cukor, 2 Zlaté klasy, 400 g masla jahodový lekvár jahody penové cukríky-1 bal.Marschmellows,prípadne ešte nejaké farebné penové cukríky ozdôbky veľa času a chuti do pečenia :-) POSTUP PRÍPRAVY Tortový korpus: 6 celých vajec 30dkg kryšt,cukru menej ako deci horúcej vody Toto všetko vyšľaháme do peny.Najlepšie na tom je, že nemusíme oddeľovať bielka:-) Potom pridáme 25 dkg polohrubej múky a 1/2 prášku do peč.Toto sa používa na formu 24 cm, kt.sa vymastí maslom a posype polohrubou múkou. Pečie sa pri 180" asi 45 min, treba kontrolovať špáratkom. Ja osobne tort. formu 24 cm nemám, tak som korpus piekla v hrnci vystlanom papierom na pečenie.A upiekol sa mi výborne:-)A ešte aby nebolo málo, som použila moju malú formu cca 21 cm a upiekla ešte jeden korpusík a použila som 3 vajcia-celé:-),10 dkg kryšt.cukru,100ml oleja, 100 ml vlažnej vody, 20dkg poloh.múky a prášok do peč. Zas som z vajec vyšľahala penu,pridala olej, potom vlažnú vodu a stále šľahala. Potom som pridala cukor a nakoniec múku s prášk. do peč. A upiekla som ho tak ako prvý. Takto som si urobila korpusy o deň skôr.Na druhý deň som si väčší korpus dvakrát prekrojila a malý raz. Priravila som si medzitým krém- uvarila som klasicky puding a potom vychladený pridala k maslu a do hladka vyšľahala, až kým nebol krásne jemný. Začala som plniť korpusy- dala som krém, na ďalšiu vrstvu jahodový lekvár a jahody, potom krém a ak ešte boli jahody:-)...Vznikol mi taký tortový "hamburgerík", kt.som potom ponatierala zvyšným krémom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Gabriela H. (gabikia) ID 20287 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.11.2007, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Cokoladovo-visnova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajicka, 120 g cukru, 30 g kakaa, 90 g polohrubej muky, 3PL oleja, 1 CL prasku do peciva, 1 pohar visnoveho kompotu, 2 PL Solamylu, 2 vanilkove cukry, stipka skorice, 1/2 l slahacky, cokolada POSTUP PRÍPRAVY kuk nizsie...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 125 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (44) posledné: 13.3.2014, 11:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dnešná meninková torta pre MartinkaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto:akékoľvek Vaše obľúbene piškotové ( ja som robila zo 6 vajec a vyšlo mi to na 2 plechy) Krém : 300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie , 125 g práškového cukru , 125 g masla POSTUP PRÍPRAVY Postup je jednoduchý a pozná ho každá gazdinka... Upiekla som dva pláta cesta, dala som ich na polovicu a tak mám 4 "poschodia".. Medzi pláty išiel iba čokoládový krém ktorý som si urobila deň vopred a to nasledujúcim postupom: Do smotany som dala na kocky polámanú čokoládu, pridala som cukor a maslo a všetko pekne spolu miešala a rozpustila a akonáhle začal mierny var ( prvé bublinky) odstavila som z ohňa. Nechala vychladnúť a dala na noc do chladničky. Vyšlahala som ho potom do super peny na druhý deň a už len potierala korpus:-))) Krém je v podstate univerzálny a ľahko použiteľný na akykoľvek zákusok.mňáááámmmm OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Magdaléna S. (Megi14) ID 7336 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 28.1.2008, 23:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Orechová torta s parížskou plnkouPOTREBNÉ PRÍSADY na 1 korpus: (do menšej tortovej formy priemeru 23-24 cm) 5 vajec, 150 g kryštáľového cukru krupica, 75 g mletých orechov, 20 g kakaa, 2 polievkové lyžice polohrubej múky, 1 čajová lyžička sódy BB ***************Na ochutenie korpusov: ľubovoľný lekvár (najlepšie pikantný ríbezľový) zriedený ovocným čajom ochuteným cukrom. Upečieme 2 korpusy. ************************ Plnka: 400 g šľahačkovej smotany (30 alebo 33%), 100 g várovej alebo horkej čokolády, 100 g kryšt. cukru, 80 g kakaa, 375 g masla alebo Palmarinu alebo Hery alebo..... čo zvyknete použiť na plnku. Poleva: čokoláda, cera, olej POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Andrea H. (jessie.31) ID 18276 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 15.9.2018, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Návod na prípravu MARSHMALLOW ako marcipánPOTREBNÉ PRÍSADY Tento receptík je už pridaný medzi receptami tu na MMB len som našla postup formou videa, kde sa dá pozrieť postup a tak isto aj veľmi pekné návody na zdobenie tortičiek pre vašich miláčikov. POSTUP PRÍPRAVY Postup prípravy nájdete: http://uk.youtube.com/watch?v=m344aukHKxM ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Zuzana F. (Hana3) ID 2214 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 10.4.2009, 7:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
TATÍNKOVI K 30. NAROZENINÁM ( druhý dort)POTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Monika S. (monikaskalova) ID 24178 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 21.1.2008, 0:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
TATÍNKOVI K 30. NAROZENINÁMPOTREBNÉ PRÍSADY Pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika S. (monikaskalova) ID 24178 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Vláčik od Kateřina T . ( Katcha ) ID 359POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY POĎAKOVANIE SA KATKE ZA SKVELÚ INŠPIRÁCIU ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Eva Š. (eva333) ID 10128 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 13.1.2008, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dorty s vláčkemPOTREBNÉ PRÍSADY k inspiraci POSTUP PRÍPRAVY inspirace OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Hana R. (Hanali) ID 26725 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 30.11.2007, 9:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.895 (zobrazuje sa 1871-1880) | << predošlé 1,.,183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ďalšie >> |