. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 618 (zobrazuje sa 571-580)<< predošlé 1,.,53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ďalšie >>

DOMÁCE PEKÁRNE

Housky 2.


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Dana B. (tawa) ID 47716 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Housky


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Dana B. (tawa) ID 47716 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Pudingáče


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Dana B. (tawa) ID 47716 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 8.12.2008, 17:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Pletienky z ražnej múky



POTREBNÉ PRÍSADY

270ml.mlieka
1žĺtok
2PL-rozpustenej masti
500g-ražná múka
1KL-soli
20g-kvasnice

POSTUP PRÍPRAVY

dáme do pekárne
vykysnuté rozdelíme na 8 častí, potom každú časť na 3 a upletieme pletienky, necháme kysnúť na plechu asi 30 minút,potrieme bielkom a pečieme vo vyhriatej rúre 180°C 15-20minút
sú mäkkučké aj na 3 deň!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Lenka S. (mucika) ID 8567 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 16.2.2011, 10:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Vianočka



POTREBNÉ PRÍSADY

200 ml vlažného mlieka,60 g rozpusteného masla alebo Hera ,2 lyžičky oleja,2 žltka,80 g cukru,20g čerstvých kvasnic,470 g hladkej muky,pol čajovej lyžičky soli,hrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

do pekarničky sa vsetko pridava postupne tak ako je to napisane,,,hrozienka pridame po zapípaní DP,,pred koncom natreme rozšlahanym vajíčkom,,,a potom papáme mňam
je vynikajuca !!!
program som dala -sladky chlieb

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 69 návštěvníkov)

zaneta o. (zanka5) ID 15627 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (60) posledné: 15.3.2013, 11:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

SUPER LANGOŠE/cca25ks/



POTREBNÉ PRÍSADY

430ml-voda+5,5vel.odm.olej+2,5mal.odm.soľ+720g hladka muka+kocka droždia

POSTUP PRÍPRAVY

PROGRAM13-kysnute cesto

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

Andrea K. (adryka) ID 37815 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 21.10.2008, 0:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Cesnakový chlieb na plechu



POTREBNÉ PRÍSADY

1 KL oleja, 3 dl vlažnej vody, 2 KL soli, 0,5 kg hladkej múky, 1 KL kryštáľového cukru, 1/2 kocky droždia
Na potretie 0,7 dl olivového oleja, 4-5 strúčikov cesnaku, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Pôvodný recept má na MMB Peťka G. ID 9688, ale má ho napísaný pre ručné miesenie. Ja som tento super chlebík dnes vyskúšala a prispôsobila som si dávku pre miesenie a kysnutie v pekárničke a cesto mi vyšlo :-) Takže píšem tento recept pre maminy, ktoré majú pekárničky, je to jednoduchšie. Postup je rovnaký ako v pôvodnom Peťkinom recepte aj sa pečie v rúre :-)

Takže všetky ingrediencie nahádžeme do pekárničky v takom poradí ako je vyššie uvedené, t.j. 1KL oleja, 3 dl vlažnej vody, 2 KL soli, 0,5 kg hladkej múky, 1 KL kryštáľového cukru a navrch dáme rozmrvenú 1/2 kocky droždia a zapneme pekárničku na program miesenie a kysnutie. Ja mám pekáreň Moulinex, tak som ťukla program 11 v trvaní 1.30 hod.

Medzitým si vymastíme a vysypeme múkou plech a v miske si zmiešame 0,7 dl olivového oleja s roztlačenými asi 5 strúčikmi cesnaku a soľou.

Keď máme cesto vymiesené a vykysnuté, tak ho "presunieme" na vysypaný plech a rukami ho ponaťahujeme po celom plechu, ja som to robila tak, že som cesto ponaťahovala tak ako sa mi dalo a keď už bolo skoro po celom plechu, tie rožky išli ťažšie, tak som pomaly dávala olivovú zmes s cesnakom a tak pekne som cesto rozložila po komplet celom plechu. Olivová zmes s cesnakom ide navrch cesta a prstami ešte postláčajte do cesta, aby sa pekne olivová zmes po celom ceste "uložila".

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Denisa K. (zurka) ID 23860 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.7.2009, 0:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

dalamánky z ovsených vločiek podľa marcelky :-)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

postup nájdete tu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1244#diskuse

POSTUP PRÍPRAVY

ja som časť múky nahradila špaldovou a časť amaranthovou múkou, posypané sú sézamom, ľanom a makom. robievam ich dosť často a vrelo ich odporúčam, lebo sú veľmi chutné :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Juliana Š. (julianecka) ID 3078 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Pivný chlebík . . . z českého MMB :-)



POTREBNÉ PRÍSADY

250 ml čierne pivo, 5 polievkových lyžíc vody, 2 polievkové lyžice oleja, 350 g pšeničnej chlebovej múky (T650 hladká), 150 g ražná múka (špaldová, celozrnná, v recepte bolo napísané, že tá pani dáva v pomere 1:1, ja som tiež tak dala 250 g hladkej T650 a 250 g špaldovej celozrnnej múky), 1/4 kocky čerstvého droždia, 2 lyžičky soli, rasca, ja som ešte pridala mleté ľanové semeno

POSTUP PRÍPRAVY

V uvedenom poradí dáme do pekárničky a zapneme na program základný, veľkosť 1, kôrka stredná.
Ja mám pekárničku Moulinex, pečiem na programe základnom, cca 3.18 hod.

Mne vyšiel na prvý krát a veľmi veľmi veľmi dobre, preto ho aj píšem medzi recepty, aby si ho aj iné maminy mohli zaradiť medzi svoje obľúbené . . . ja ho môžem len a len odporúúúčať :-))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

Denisa K. (zurka) ID 23860 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 3.6.2008, 8:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Chlebík biely rascový



POTREBNÉ PRÍSADY

300 ml vody, 2 lyžičky cukru, 2 lyžičky soli, 1 lyžička rasce, 500 g hladkej múky, 1 lyžička sušeného droždia alebo 1/4 čerstvého droždia

Tento recept som odpísala, nie je to môj recept, ale píšem ho aby maminy, ktoré si zakúpili pekárničku a hľadajú dobrý recept na chlebík, tak tento k nim patrí určite. Ja som síce piekla už xy chlebíkov podľa receptov, síce mi vyšli, ale nebolo to to pravé orechové a tento mi vyšiel PERFEKTNE a super je, že sa dajú obmieňať ingrediencie, prísady, aj múka, ale najskôr by ste mali vyskúšať základný recept a potom ďalej experimentovať aj s celozrnnou múkou atď.

POSTUP PRÍPRAVY

Tento chlebík je doporučovaný pre začiatočníkov. Je iba z hladkej múky a vďaka nej krásne kysne. Postupne môžete hladkú múku uberať a meniť za celozrnnú, ale vždy by základnej malo byť 300 g.
Takisto je možné pridávať rôzne bylinky, na kocky syr, salámu, klobásku, opraženú cibulku . . . , kto na čo má chuť :-)

Všetky prísady nahádžeme do pekárničky, klasika voda, cukor, soľ, rasca, na to múku, droždie a zapneme pekárničku na program základný. Ja mám pekáreň Moulinex a pečiem na programe 1 základný, dĺžka cca 3.18 hod. Veľkosť stredná, kôrka stredná.

Tento chlebík je biely, takže aj biely je aj po upečení, je trochu opečený po stranách, ale striedka je úplne biela, ako klasika biely chlieb. Ale pri obmene múky farbu môžete meniť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Denisa K. (zurka) ID 23860 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 3.8.2010, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 618 (zobrazuje sa 571-580)<< predošlé 1,.,53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu