. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Zuzana P. (fialetta) ID 142286
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.3.2010
Naposledy: 23.2.2015 13:07
Aktualizácia: 10.1.2015 16:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 15
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 12 (zobrazuje sa 11-12)<< predošlé 1, 2

MÚČNIKY, POHÁRE

Slovenské tiramisu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2 balíky piškót, 2 balenia šľahačkovej smotany, 2 balenia jemného tvarohu, 200 g práškového cukru, silnú nesladenú kávu, rum, nesladené kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Vyšľaháme smotany ,pridáme práškový cukor a tvarohy a zmes ešte šľaháme šľahačom. Piškóty namáčame v káve s rumom a vyložíme nimi dno plechu.Na to navrstvíme 1/2 krému, postup ešte raz zopakujeme a vrch zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.6.2010, 16:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

ČOKOLÁDOVÁ BÁBOVKA


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

200g čokolády na varenie,6 vajec,300g kryštálového cukru,100g hladkej múky,150g masla(hery),1/2 bal. kypriaceho prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Rúru predhrej na 200 stupňov.Čokoládu rozpusti vo vodnom kúpeli.Keď je čokoláda krémová,vlož do nej maslo,aby sa rozpustilo.V miske zmiešaj cukor,celé vajcia, múku a kypriaci prášok,potom pridaj mierne vychladenú čokoládu a znovu premiešaj.Formu na bábovku vymaž maslom,vysyp múkou a vylej do nej cesto.Nechaj piecť 25 až 30 minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2010, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 12 (zobrazuje sa 11-12)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu