končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zapečené údené kuracie stehná so zemiakmi[ recept č. 54056 zo dňa 12.6.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, 8 stredne veľkých zemiakov, soľ, m.č. korenie, olej, 3 strúčiky cesnaku, trochu horúcej vody, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky široké asi 0,5 cm. V pekáči rozpustíme tuk, pridáme plátky zemiakov, posypeme ich rozdrveným cesnakom, korením, soľou a opatrne premiešame. Na zmes položíme kuracie stehná, trochu podlejeme vodou, dochutíme vegetou, prikryjeme alobalom, vložíme do vopred vyhriatej rúry a na miernom ohni opečieme do zmaknutia zemiakov. |