. .. .. .. .. .. .
. .

Pečené kolená na kapuste - RECEPT 17345

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 18244 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)


Pečené kolená na kapuste


[ recept č. 17345 zo dňa  ]


Pečené kolená na kapuste


POTREBNÉ PRÍSADY

Ponúkam vám jeden fakt nezdravý recept, ale je to strašná pochúťka, hlavne ak robíte nejakú rodinnú akciu na chate, alebo len tak s priateľmi robíte žúrku. Chlapi obvykle majú radi takéto mastné, pikantné pochúťky gazdovského charakteru. Čo budete potrebovať: 1kg kyslej kapusty, 2 čerstvé kolená (alebo aj údené), mletá červená paprika, olej, rasca, cesnak, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté kolená po dĺžke trochu narežte a dajte do osolenej vody variť asi na 2 hodiny. Vyberte ich z vody, ale vodu nevylievajte.
Kapustu rovnomerne rozložte do pekáča a zalejte asi 1/2 litrom vývaru z mäsa.
Pripravte si marinádu z oleja, mletej papriky, cesnaku, soli, korenia a dobre vymiešajte. Zmes rovnomerne roztrite po kolenách. Nezabudnite ju vtreť aj do zárezov. Mäso položte na kapustu, zakryte druhým pekáčom a dajte piecť na hodinu do rúry. V polovicu mäso podlejte ešte zvyšným vývarom, aby sa mäsko dobre upieklo a nezhorelo zároveň. Podávajte s chlebom.
<< Rychla paradkova polievka-moje deti ju milujú | Pečené kolená na kapuste | Svadobná >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Rebeka H. (11klio11@azet.sk) ID 234285 (1.3.2012, 17:32)
:-( :-( :-( :-( :-( :-(
ODPOVEDAŤ
Rebeka H. (11klio11@azet.sk) ID 234285 (1.3.2012, 17:32)
(jablka)
ODPOVEDAŤ
Janka L. (jajinka3333) ID 174712 (20.1.2011, 13:26)
(pirko) (child8) (child8) (child8)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (20.12.2010, 10:40)
môže to byť lahôdka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Kristina V. (pipi496) ID 134736, mimibazar.sk/pipi496 (20.12.2010, 10:09)
NO idem to vyskusat :)dam vediet ako to dopadlo :) (pl)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (upravené 13.9.2009, 19:06)
Tak dnes sa pieklo jedno veľké čerstvé koleno - no paráda (clamp). Uvarila som ho v tlakovom hrnci, aby sa potom naozaj upieklo poriadne. Ach, jaj, je to dobrota, ale ozaj len občas - ešte teraz sme naprataní ;-) ;-) ;-) Musela by som chodiť rúbať les, aby som mohla také jedávať. Receptík je fajnový - ja som koleno predtým len varievala (L) (L) (L) ........ (hello)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (2.9.2009, 10:02)
(Y) (Y) Mňaaaaaaaaaaaaaaaaaam, tak toto spravím určite (Y) (Y) a k tomu pohár dobre chladenej plzničky (B) (B)...aj dva ;-)
ODPOVEDAŤ
martina G. (feedorka) ID 35909 (26.8.2009, 21:36)
juuu, toto ja teda môžem :-p :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (26.8.2009, 21:32)
Tečú mi sliny ako Rexovi :-p :-p :-p a prehĺtam hotové tenisáky 8-|. Teraz už mám len jednu starosť - upiecť čerstvé alebo údené ???? *-) *-) *-) ....... Alenka, vďaka za inšpiráciu (L) .... raz za čas môžme aj nezdravo +o( Zdravím (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Alinka) ID 18244, mimibazar.sk/alinka (26.8.2009, 22:08)
Evka, šalamúnsky urob aj také aj také, nič nepokazíš ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu