končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 293 návštěvníkov) Twister - Famozna cokoladovo-gastanova torta[ recept č. 22673 zo dňa 25.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Spodny korpus: 150 g polohr. muky, 60 g cukru (moze byt jemna krupica), 60 g masla, 1 KL PRDOPEC.(PRDOPEC=prasok do peciva), 1 vajce Piskota: 5 vajec, 5 PL kopcovitych cukru, 5 PL zarovnanych polohr. muky, 1 PL kakaa, stipka soli do bielok. K trojakej plnke: 600 ml slahackovej smotany ( ja som mala 2x284ml a bohate stacilo), 3 smetafixy, 750 g mascarpone ( ja som pouzila tvaroh Quark), 200 g horkej cokolady, 200 g bielej (prip. mliecnej) cokolady, 250 g gastanoveho pyre, 1-2 PL rumu (prip. rumova esencia) 2PL pr. cukru, papier na pecenie, tortova forma s odopinatelnym bokom o priemere 24 cm, dva cukrarenske sacky (ak nemate dva , posluzia aj z tvrdsieho igelitu, prip euroobal) POSTUP PRÍPRAVY Na tuto torticku som sa odhodlavala dost dlho. Nakoniec odvaha prisla. Viem, viem, ze vzhladovo sa mi moc nevydarila. Iste, keby ju robila robila napr. Evulqa T., tak by vzhladovo vyzerala urcite omnoho lepsie. Nepodarila sa mi moc ta spirala na priklope. Ruky sa mi triasli ako nejakej alkacke a to mi ten moj drahy ani len poldeci neulial, aby mi robota isla lepsie. Aspon by som sa mala naco vyhovorit:). No, koniec koncov nemienim ju prihlasit na Miss torta:), ani do ziadnej inej sutaze, ale jej famozna chut mi neda, aby som sa s vami nepodelila o tento skvely receptik OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 179 (zobrazuje sa 81-100) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |
katarina f. (katika 1976) ID 98494 (1.2.2010, 15:02) |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.2.2010, 11:56) | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (31.1.2010, 23:36) | |
Vravíš, že vrch sa ti nepodaril - čosíííí, torta vyzerá totálne ale naozaj totálne super!!! Je to síce riadna babračka, ale vysledok? Nemám slov, totálne ma dostal, čoskoro mám narodky, žeby som to skúsila? | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (31.1.2010, 23:40) | ||
Andrejka, ved ta spirala je taka kostrbata Ale uz som komusi pisala v komentaroch, ze nikoho to okrem mna netrapilo a spasala do poslednej omrvinky A skus ju ,uz ju tu dve-tri dievcence skusili a aj nasi znami, ktori boli pocteni kostovkou zhodnotili, ze je fakt vyborna. | ||
ODPOVEDAŤ |
maria v. (misa2406) ID 60887 (31.1.2010, 19:58) | |
Tak toto určite vyskúšam,aj keď je fakt strašne pracna,ale už sa teším na výsledok | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (31.1.2010, 23:26) | ||
Majka , tesi ma , ze torticka zaujala. Neboj, nie je to az take hrozne. Viackrat precitaj postup a ver, ze po upeceni skonstatujes ako ja , ze to nebolo az take zle. | ||
ODPOVEDAŤ |
Alexandra P. (alebat) ID 55021, mimibazar.sk/alebat (31.1.2010, 10:23) | |
Adrika ďakujem za skvelý receptík nevedela som sa dočkať víkendu, aby som mohla upiecť. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22880 Trošku som si prácu uľahčila mala som obavy z cesta, tak som sa rozhodla, že najprv vyskúšam s obyčajnou piškótou a na druhý krát už všetko podľa receptu. Tortička je fantastická , každému veľmi chutí. |
|
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (31.1.2010, 23:24) | ||
Saska velmi sa tesim, ze chutila torticka. Skoda, ze si nenabrala odvahu na tu pasikavu piskotu, ale vidim, ze si sa odhodlala nabuduce, tak drzim palceky | ||
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (31.1.2010, 0:26) | |
No páááni!!! Ja zííííram neschopná slova To musí byť fantázia takáto Ale muselo to dať práce... ako na kostole Tak na toto ja nemám. Obdivujem ťa, Adri pečieš úžasné veci |
|
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (31.1.2010, 23:21) | ||
Ahoj Kristinka, rada ta tu vidim. Vies, ze to ani nebolo az take strasne? Az na tu spiralu, ale nabuduce to bude urcite lepsie. Dakujem za pochvalu | ||
ODPOVEDAŤ |
katka s. (mischa) ID 7257 (29.1.2010, 20:50) | |
vyzera na vela roboty...este teraz mi steka pot po tvari z toho citania ale ja u nas nemam gastanove pyre - to nan nastruham iba uvarene gastany |
|
ODPOVEDAŤ |
Renata W. (renataw) ID 21055 (11.2.2010, 3:36) | ||
jaj tak preto sme ho marne v obchode hladali.. no nic.. miesto gastanov je nugat.. tak mame coko, nugat, biela coko.. teraz som skoncila, stoji v chladnicke a snad ju do obeda nezjem, kym budeme nasmu papimu blahozelat k narodeninam.. | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva A. (Eviana) ID 114156 (31.1.2010, 13:28) | ||
Gaštanové pyré si môžeš aj urobiť - gaštany poriadne umyješ, na plochej strane spravíš rez, zaleješ vodou a dáš variť na 45-60 min - kým nebudú gaštany mäkké. Potom z nich zlej vodu, na 15 min zalej vlažným mliekom, očisti a prepasíruj. Uvar si sirup z vody a cukru a spolu z rumom pridaj do prepasírovanej zmesi. Všetko spolu zmiešaj aby vznikla jemná kompaktná masa...a gaštanové pyré je hotove (roboty síce ako na kostole, ale stojí to za to ) | ||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (31.1.2010, 23:19) | |||
Evka prosim ta mohla by si vlozit do receptov postup na pripravu gastanoveho pyre? Iste by to uvitali viacere dievcence z MMB, ktore aj mozno ziju v zahranici a nemaju moznost dostat sa k takemu gastanovemu pyre na ake sme zvyknute doma. Vies, tu v komentaroch to zanikne a bola by to skoda. Vdaka | |||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 21:00) | ||
Katka , nie je to take hrozne. Skus precitat komentar pod tvojim od MIrky. A neverim, ze v Nemecku nedostat gastanove pyre. Ja som si tiez myslela , ze v UK nie je dostat a nakoniec pomocou jednej znamej som zistila, ze je dostat aj tu. Iste je v konzerve a nema taku dobru chut ako to madarske, ktore bezne dostat v nasich obchodoch, ale dochutit sa da vzdy podla vlastnej chuti. A vlastne tie plnky si mozes urobit aj napr. z rozmixovanych jahod alebo malin. Tiez pisem o tom v odpovedi pre Anku. Pa Ada | ||
ODPOVEDAŤ |
katka s. (mischa) ID 7257 (29.1.2010, 21:32) | |||
dakujem Adka, ale ja som ho tu uz davnejsie zhanala...a nist...zohnala som iba take rumunske, a to bola skor mazlava velmi presladena hmota- mala mooooc daleko od toho madarskeho -a ak maju nieco ine, tak o tom tu takmer nik nevie inak v ktorom z tych 160 komentarov to mam citat? | |||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 21:37) | ||||
Katka tak som to skopcila pre teba moju odpoved pre Anku, aby si nemusela hladat) :Anka urcite sa mozu kombinovat rozne plnky, ake vam chutia. Napr: mozete si piskotove cesto rozdelit na dve polovice a do tej jednej polovice namiesto kakaa dat napr. ruzove (cervene potravinarske farbivo). Vznikne vam tak ruzovo-zlta pasikava piskota. A miesto cokolady mozete pouzit napr. rozmixovane jahody, maliny (co lubite) a druhu plnku urobit napr. vanilkovu. Cize by ste mali plnku iba dvojfarebnu. Treba vsak dodrzat mnozstvo mascarpone (alebo jemneho tvarohu, ako som pisala pri obrazkovom postupe) Ak pouzijete mensie mnozstvo ingrediencii na plnku, tak budete mat malo plnky a ten priklop sa vam v prostriedku prepadne. Takze chute si mozete pokombinovat ake vam chutia a vlastne vsetko co sa hodi k tvarohu . Je to zakladny recept, ktory sa da upravovat podla vlastneho uvazenia. Dufam, ze som aspon trochu pomohla a navnadila vas vyskusat tetno recept. Tesim sa na vase foto. Pa Ada | ||||
ODPOVEDAŤ |
katka s. (mischa) ID 7257 (29.1.2010, 21:48) | |||||
Adka si zlata ale ja scem to gastanove pyreeee zboznujem ho a tu nist ...nevadi, viem co si nabuduce objednam u maminky, ked zasa zavitam na Sk |
|||||
ODPOVEDAŤ |
Alena G. (gaborka) ID 40285 (29.1.2010, 20:37) | |
vyzerá to super fajnovo | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 20:54) | ||
Alenka ona aj je super fajnova, doslova FAMOZNA | ||
ODPOVEDAŤ |
Miriam S. (Miriam S.) ID 22820, mimibazar.sk/miriams (29.1.2010, 14:10) | |
Super recept Práve som ju dokončila, všetko išlo ako po masle, a už mi tuhne v chladničke ... robila som ju na Emkine meninky, tak dúfam, že vydrží do zajtra Ďakujem za inšpiráciu |
|
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 20:53) | ||
Mirka, tak velmi sa tesiiiiiiiiiiiiiiiim. Dufam, ze po precitani tvojho komentaru naberu odvahu aj ine dievcence a odhodlaju sa torticku vyskusat. Emke vsetko najlepsie k jej sviatku | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea N. (ruzicka) ID 17646, mimibazar.sk/ruzicka (29.1.2010, 13:57) | |
vyzerá super | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 20:51) | ||
ODPOVEDAŤ |
Estera L. (saxinka) ID 14692 (29.1.2010, 11:38) | |
Ako si to Adrika mimule napísala ? kto umí, ten umí a kto neumí , jenom čumí |
|
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 20:51) | ||
Ty si ale sikovnica, ako rychlo si mi to vratila No, ale ved nemoze predsa kazdy vediet vsetko Dakujem pekne | ||
ODPOVEDAŤ |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (29.1.2010, 11:32) | |
Torta vyzerá naozaj famózne . Už som postup niekoľko krát prečítala, a odhodlávam sa na ňu. Len určite nekúpim gaštanové pyré, nikde som ho nevidela . Ale našla som si recept, ako krém urobiť z varených gaštanov , takže v krátkej dobe určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 20:49) | ||
Jarka nemate v Ziari nad Hronom ziadny supermarket (Bila, Tesco, Hypernova)? Tam urcite maju. Zvyknu to mavat aj v beznych vacsich potravinach. A koniec koncov plnky si mozes urobit ake chces. Skus precitat komentare. A neboj sa toho, uz ju dve dievcence aj stihli vyskusat. Papa Ada | ||
ODPOVEDAŤ |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (30.1.2010, 14:33) | |||
Billa a Tesco v Žiari sú, ale asi som hľadala v nesprávnom čase . Ale nejako si poradím, určite v krátkej dobe vyskúšam a dám vedieť, ako to dopadlo | |||
ODPOVEDAŤ |
Eva A. (Eviana) ID 114156 (29.1.2010, 20:48) | ||
Pozri v obyčajnej Jednote, maju to v mraziakoch, zlta tehlicka velkosti masla...prinajhorsom sa opytaj, urcite ho maju. | ||
ODPOVEDAŤ |
Estera L. (saxinka) ID 14692 (30.1.2010, 10:59) | |||
Ja ho kupujem bežne v Kauflande |
|||
ODPOVEDAŤ |
alena a. (Lilly006) ID 31057 (28.1.2010, 22:09) | |
budem len opakovat ,co uz ostatne napisali,ale ani sa inak neda: dokonale dielo, perfektny postup, uzasne to vyzera. Si moooooc sikovna Adka, klobuk dole | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 20:45) | ||
Alenka , velmi pekne dakujem | ||
ODPOVEDAŤ |
Bertova A. (Finky) ID 8784 (28.1.2010, 21:55) |
Adi, tak toto je fakt famózna torta. Naberám odvahu a moja kuchyňa zatúžila po jej upečení . Už som si dvakrát prečítala návod...tej špirály sa dosť hrozím )) Ešte jedna praktická otázka: vidíš v tom problém, urobiť ju v sobotu na večer a podávať až v nedeľu na obed? |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (28.1.2010, 22:08) | ||
Nie, prave naopak. Bude super schladena a mascarpone (tvaroh) sa uplne uzasne prepoji s ostatnymi ingredienciami. Aj sa mi ten spodny korpus zdal taky lepsi na druhy den. On je taky trosku tvrdsi ako klasicka piskota. Isteze, pod tolku plnku aj musi byt pevnejsi spodok. Ak by som ju opat robila(co iste este budem) , tak na opacnu stranu papiera si nakrelim ceruzkou aj spiralu ako voditko. Pozor, nesmie sa zarovnavat piskota. Musi ostat tak, ako sa ti to podari cez sacok nastriekat. Toto bol aj moj problem a preco som uvazovala, ci to vobec sem dat lebo som nebola spokojna s tou spiralou. Ale cestne prehlasujem, ze nikoho to netrapilo, iba mna a ver, ze sa spasala do poslednej omrvinky. Nech sa ti dari a potom hod foto do plena. Ada | ||
ODPOVEDAŤ |
Bertova A. (Finky) ID 8784 (29.1.2010, 20:35) | ||
Adi, prepac, ale neviem, co myslis tym, ze sa nesmie zarovnat piskota Suroviny su nakupene, zajtra sa do nej pustam, aby bola v nedelu mnam-mnam. |
||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (29.1.2010, 20:45) | ||||
No mam na mysli to, ze ked pecies klasicku piskotu, tak po vyliati na plech ju zarovnavas lopatkou. Tu to nemozes aplikovat lebo by sa ti rozmazali tie pruzky a nemala by si pasikavu piskotu, ale mramorovu. Musis nechat tak, ako sa ti podari urobit tu spiralu. Dufam, ze som to vysvetlila dost a drzim palceky nech sa ti podari krajsie ako mne. Ak este nieco chces vediet, tak sa kludne opytaj, rada vysvetlim. Dufam,ze nahodis foto. Pa Ada | ||||
ODPOVEDAŤ |
Bertova A. (Finky) ID 8784 (30.1.2010, 8:34) | ||||
Adi, vďaka za vysvetlenie. Normálne mám trému tú tortu upiecť Inak zajtra mám v pláne aj šunkovo-šampiónové rolky a zemiakové pusinky. Dám vedieť, ako to všetko dopadlo |
||||
ODPOVEDAŤ |
Bertova A. (Finky) ID 8784 (30.1.2010, 15:12) | |||||
Adi, torticka je uz v chladnicke. Tie plnky su skutocne famozne. Ale dost som sa s nou natrapila. Tak strasne som chcela, aby super vyzera. Tu vrchnu piskotu mam asi prilis tenku , ale myslim, ze to jej chut nenarusi. | |||||
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (28.1.2010, 21:16) |
Adrika, ty vzdy prides s takou vychytavkou, ze mi pada sanka krasne krasne, si sikovnucka a tvoj foto postup je genialny, do detailov prepracovany, kralovna Adrika tazko tomuto odolat! |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (28.1.2010, 22:01) | ||
Jaaaaaaaaaaaj Evulik, zlatulik, ty vies vzdy tak srdiecko potesit. Dakujeeeeeeeeeeeeeeeem | ||
ODPOVEDAŤ |
zuzana v. (zuziqa) ID 21362 (28.1.2010, 18:11) |
Počuj segro ty sa fakt nezdaš.Ešteže vymysleli tie digi foťaky,lebo na ten postup by ti nestačil jeden film.Patrí ti môj obdiv,lebo sa zdá,že je s tým dosť piplačky.Vyzerá to famozne škoda že nie si doma aby sme chodili degustovať |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (28.1.2010, 21:52) | ||
Tak prid sem a napeciem extra pre teba . Vdaka za tvoj obdiv | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea K. (andrejka17) ID 31937, mimibazar.sk/andrejka17 (28.1.2010, 17:16) | |
Adrika,tortička vyzera famózne a určite aj tak chutila už ju mam uloženú a budem čakať na priležitosť a zbierať na ňu odvahu | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (28.1.2010, 21:51) | ||
Andrejka aj mne dost dlho trvalo, kym som nazbierala odvahu, ale teraz uz tvdrim, ze to nie je take hrozne ako vyzera. Dakujem za pochvalu | ||
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (gupka) ID 9968 (28.1.2010, 9:19) | |
Adrika, táto tortička je perfektná a postup úplne úžasný musí byť fakt famóznej chuti, podľa ingrediencií, všetko čo mám véééľmi rada Ty aj s Tvojou sestričkou máte super receptíky a rada ich skúšam a ďakujem za ne | |
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (2.2.2010, 20:55) | ||
Lucka moja zlatá, tú sestričku myslíš akože moju maličkosť ja som si myslela, že zídem z očí, zídem aj z mysle - tak sa to nejak hovorí ani nevieš ako si ma týmto komentárom potešila, až mi vyhrkli slzy do očí a stislo ma pri srdiečku , za to ti ja posielam 1000 no musím podotknúť, že tvoje recepty sú tiež super a vždy sa pokochám, keď nejaký pridáš a viem, že k tebe môžem kedykoľvek nakuknúť na inšpiráciu ja mám teraz také obdobie, že nič nestíham a bude možno máj keď ten blázinec v práci skončí a potom sa budem zas realizovať viac, už mi riadne chýba kontakt s vami aspoň takto cez komentáre inak ja všetko sledujem a prehľad mám o tom kto čo pridal, len nestíham písať tak ja sa zatiaľ budem vytešovať z tvojich výtvorov a z výtvorov ďalších šikuliek z MMB, ktorých je tu nepochybne dosť | ||
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (gupka) ID 9968 (2.2.2010, 21:29) | |||
Ahoj EVI, jasné, že som Teba myslela Ty veru len tak z mysle nezídeš, tomu ver mám v merku zopár šikuliek, kde viem, že niečo isto-iste nájdem a Ty tam patríš už veľmi dlho ja tiež moc nestíham a len občas pokukám, čo je nové a niekedy len rýchlo odpoviem na komentáriky a utekám a ani sa neobzriem veľa vecí tu mi uniká ale čo už, tak to chodí....šikuliek je tu veru veľa, už mám všetky miesta v obľúbených zahltené a nemám ani kam ukladať a to ich mám kopec vytlačených a stále pribúdajú som Ťa tu rada videla papa, posielam | |||
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (2.2.2010, 21:13) | |||
Eviiiiii a kto by mohol na Teba zabudnúť Chýbaš nám tu. | |||
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.2.2010, 19:20) | ||||
Lucka, ty moje zlatíčko ani nevieš koľko ja na teba myslím a nie len vtedy keď pridáš ďalšiu a ďalšiu len ťa prosím už sa konečne začni šetriť, vylož nohy a nechaj nech ťa obskakujú a a tebe posielam držím palcule | ||||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.2.2010, 12:06) | |||||
No vidis draha, na dobre sa tak lahko nezbuda. A nechces pocuvat svoju starsiu sestricku, ze uz by si sa konecne mala zobudit zo zimneho spanku a hodit nejaky supis receptus do placu | |||||
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (28.1.2010, 21:50) | ||
Vdaka Lucka, si velmi mila Ja sa chystam na tu tvoju Rusku puncovu, ale zatial iba zbieram odvahu. Verim, ze raz sa dostavi a vyskusam ju. No a mne sa zas pacia tvoje receptiky, takze sme asi na jednej vlnovej dlzke , co sa tyka varenia a pecenia | ||
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (27.1.2010, 20:57) | |
Adriankaaaa, torta vyzerá famózne .Aj som sa dobre zasmiala , že ani mi drahý pol deci neulial. Ja abstinent večný, normálne teraz v tehotenstve mi tak vonia slivovica ako nikdy, chápeš? Ja nie, ani ten môj nie. A tortička by sa na Miss určite ujala | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (upravené 28.1.2010, 21:46) | ||
Joj Lucka, tak taku dobru domacu slivovicku by som si aj za stamrplu dala No, ale ty teraz nemozes a ja zas nemam. Takze v podstate nam to vychadza najedno Dakujem za pochvalu | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva Z. (Evka-Eviku) ID 76603 (27.1.2010, 20:48) | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (27.1.2010, 21:33) | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna M. (iluzionistka) ID 122790 (27.1.2010, 20:22) |
Prosím myslíte, že by ta náplň šla i bez té čokolády? |
ODPOVEDAŤ |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (upravené 29.1.2010, 21:02) | ||
Anka urcite sa mozu kombinovat rozne plnky, ake vam chutia. Napr: mozete si piskotove cesto rozdelit na dve polovice a do tej jednej polovice namiesto kakaa dat napr. ruzove (cervene potravinarske farbivo). Vznikne vam tak ruzovo-zlta pasikava piskota. A miesto cokolady mozete pouzit napr. rozmixovane jahody, maliny (co lubite) a druhu plnku urobit napr. vanilkovu. Cize by ste mali plnku iba dvojfarebnu. Treba vsak dodrzat mnozstvo mascarpone (alebo jemneho tvarohu, ako som pisala pri obrazkovom postupe) Ak pouzijete mensie mnozstvo ingrediencii na plnku, tak budete mat malo plnky a ten priklop sa vam v prostriedku prepadne. Takze chute si mozete pokombinovat ake vam chutia a vlastne vsetko co sa hodi k tvarohu . Je to zakladny recept, ktory sa da upravovat podla vlastneho uvazenia. Dufam, ze som aspon trochu pomohla a navnadila vas vyskusat tetno recept. Tesim sa na vase foto. Pa Ada | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna M. (iluzionistka) ID 122790 (28.1.2010, 7:21) | ||
Moc děkuju Určitě vyzkouším | ||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 179 (zobrazuje sa 81-100) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |