končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Sojove azu[ recept č. 11078 zo dňa 11.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Balicek sojovych rezancov * cibula (asi stvrtka) * bujon * marinada: 2 PL plnotucnej horcice * 3 PL kecupu * 1 CL kari korenia * 1 PL oleja * 1PL worchestrovej omacky * MCK POSTUP PRÍPRAVY Starucky recept zo zivota - original sa robi s bravcovym masom (odporucam vyskusat,je to super). Pomer surovin na marinadu si mozete prisposobit podla chuti, ja robim vacsinou tak od oka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Sojove rezance si pripravime podla navodu na obale (alebo kto je ako zvyknuty). Ja ich robim tak,ze ich zalejem horucim bujonom a prikryte necham postat cca 15 min. Z napucanych rezancov vytlacime prebytocnu tekutinu. Zmiesame si prisady na marinadu a vlozime do nej "maso" (ked robime original recept, tak tam vlozime maso :o) Nechame odstat (staci 20-30 min, pri naozajstnom mase aj dlhsie, kludne par hodin) Na oleji osmazime na kocky nakrajanu cibulu. Pridame zmes aj s marinadou a opekame. Ked marinada vyzera ako zrazena (vid obrazok), podlejeme vodou (mozeme pouzit bujon, v ktorom sme macali rezance) a prikryte dusime Sojove "maso" staci dusit 15-20 min (a mozno aj menej), bravcove do zmaknutia. Nakoniec osolime a okorenime. Podla chuti mozeme azu pocas varenia dochutit hociktorou z prisad, ktore sme davali do marinady. Ja mam ako prilohu najradsej zemiaky, ale mozno to bude fajn aj s ryzou, neskusala som. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |
Mária M. (likavka) ID 53375 (20.2.2009, 13:13) | |
No dnes som to varila ozaj parada,mam rada soju. | |
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.2.2009, 17:58) | ||
super,som rada,ze chutilo. ja mam take chute na soju par krat do mesiaca a vtedy to musi byt.... a potom zas chvilu nic. | ||
ODPOVEDAŤ |
Katarina B. (kaca868) ID 38364 (16.2.2009, 9:27) | |
Vcera sme vyskusali manzel toho pojedol tolko, skoro mi nic neostalo . Bola to rychlovka a velmi nam chutilo | |
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (16.2.2009, 17:19) | ||
parada,tesim sa,ze chutilo. | ||
ODPOVEDAŤ |
Viera F. (Fafav) ID 30923 (11.2.2009, 19:19) |
Ďakujem za receptík, určite v priebehu 3 dní vyskúšam, držím 90-dňovú diétu a sójové mäso môžem. |
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.2.2009, 19:26) | ||
dufam,ze bude chutit | ||
ODPOVEDAŤ |
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (11.2.2009, 19:12) | |
je to s tou sojou dobre?? chuti to aj chlapom? | |
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.2.2009, 19:25) | ||
ked to poriadne dochutis, je to velmi dobre. stale tam trosku citit tu soju,ale napriklad moj muz to ma velmi rad. vyskusaj radsej len trosku pre seba a uvidis, aby nahodou chlap nehladoval a nepreklinal ma. kazdopane, je dolezite to opekanie na oleji, lebo vtedy hlavne horcica dostane silnejsiu chut. a takisto treba cim viac ochutit ten bujon. |
||
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24) | << predošlé 1, 2 |