. .. .. .. .. .. .
. .

Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! - RECEPT 40975

DIETY

ID 88881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 224 návštěvníkov)


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


[ recept č. 40975 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.

POSTUP PRÍPRAVY

Inak fotka na titulnej strane knihy je pravdivá je to spevacka Katinka Kunovics


Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

.Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
do 12:OO, všetky druhy ovocia.
do 15:00 ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
celý deň zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäso dusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäsom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie
Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

viac fotiek aj tu: http://sq-al.facebook.com/media/set/?set=a.199099990101638.53602.118365074841797&comments=1
Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..
kupujte radsej psenicny


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Macko | Stop drastickým, zázračnym dietam a hladovaniu.Začnite jesť a chudnúť.Ja som schudla a chudnem dalej.Cele tajomstvo spočíva v tom, čo kedy zjete!!!!!!!!!!!!! | slnecnicova >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 341-360)<< predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ďalšie >>
Dada F. (džamka) ID 18807, mimibazar.sk/dzamka (3.7.2011, 10:24)
ahojte, dnes zbojnícke mäsko na obed mňam.... (jidlo)
ODPOVEDAŤ
zuzana á. (kuzelna) ID 189671 (3.7.2011, 10:16)
ahojte. ja tiez kojim,a dufam,ze to nebude mat ziadny vplyv na to. akurat to pojde asi pomalsie dolu kvoli kojeniu.
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (3.7.2011, 10:20)
Je lepšie chudnúť pomalšie, Zuzka, vitaj medzi nami! (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
milena f. (slniecko35) ID 28104 (3.7.2011, 9:35)
Ahojte,dnes som nevydrzala a stupla na vahu..za 4dni minus 0,5kg..u mna to je mozno aj viac ,pretoze stale kojim a maly prespal celu noc,tak si viete predstavit,tie litre mlieka..co mam ukryte v sebe :-D :-D :-D :-D............peknu nedelu prajem.... :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (3.7.2011, 10:15)
Milenka, gratulujem, ani ja som nevydržla a mám o kilo menej, vážila som sa vo štvrtok a dnes, takže som (radost) (radost) (radost)!!! (L)
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (3.7.2011, 9:49)
Milen ja som sa tiez chcela vazit,ale mam pred svojimi dnickami , takze mam urcite v tele do plusu kilecka z vody -A hlavne dnes podla lunarneho je Pribúdajúci a sťahujúci vplyv Mesiaca pomáha zadržiavať v organizme živiny, no aj toxíny. Preto si dávajme pozor na to, čo jeme a snažme sa o prísun najmä zdravých živín.Dnes do stravy zaraďme najmä bielkoviny – rastlinné i živočíšne a rastlinné plody – strukoviny, plodovú zeleninu ako uhorka, tekvica, paradajky, papriky. Z ovocia najmä bobuľové ovocie, jablká, hrušky, slivky či čerešne. Uprednostňujme čerstvú stravu, ovocie a zeleninu, strukoviny vo forme šalátov, ovsené vločky, orechy. Dopriať si, ale s mierou, môžeme aj vyprážané jedlá, mliečne výrobky – najmä jogurty, syry, kyslomliečne, produkty a mäso, nakoľko nám v dňoch Leva dobre trávia bielkoviny. Vyhýbajme sa však tučným mäsám, najmä kvôli nepriaznivému vplyvu Mesiaca na zadržiavanie živín, no aj tukov v organizme. V dňoch Leva sa vyhýbajme jedlám s vysokým obsahom cholesterolu. V
ODPOVEDAŤ
marianna t. (S&L&M&M) ID 49214, mimibazar.sk/slmm (3.7.2011, 9:35)
zeby som to vyskusala aj ja? :^) ,-)aj ked som trochu z toho jelen ale hadam pochopim ked to podrobne prestudujem co to tu pisete ,-)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (3.7.2011, 9:20)
babule, včera som objavila v Tescu pšeničné tousty od Bona Vity... :-$ :-$ :-$, myslíte, že sú vhodné namiesto polystyrénu ?.. *-) *-) *-), ten mi vôbec nechutííí....
:-S
ODPOVEDAŤ
Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (3.7.2011, 9:25)
Nadi, asi nie, lebo je tam cukor hned v zlozeni ,-)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (3.7.2011, 9:22)
tu je link..... :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Nada B. (sportovec) ID 106354 (3.7.2011, 9:22)
http://www.bonavita.cz/sortiment/pekarske-vyrobky-active/active-toast-psenicny-100-g.html
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (3.7.2011, 9:11)
Ja som si dala na raňajky makovú štrudlu .Obed bude polievka so slizikmi a domácim rezne a ja si dávam na prírodno s ryzou. (tudledudle) (tudledudle) (tudledudle) (tudledudle) (tudledudle) (tudledudle)
ODPOVEDAŤ
Jarmila K. (Jarka112) ID 51607 (3.7.2011, 8:19)
kocky od dnes sa aj ja k vam pripajam.Po precitani vasich komentarov sa mi takyto sposob stravovania velmi pozdava.Konecne to nie je dieta,ale rozumne stravovanie. (Y) :-) (Y)... Na ranajky som si dala psenicny chlebik,syrokrem light a platok sunky.Dokonca som si na tom polystyrene aj pochutila :-) :-) :-)


ozaj nemate niektora skusennosti so zelenou kavou?Vela som sa o nej docitala,len ci ma naozaj aj take ucinnky ako sa pise!
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (3.7.2011, 10:19)
Ahoj Jarka! Na raňajky si môžeš dať pečivo alebo chlieb na aký si bola zvyknutá, lebo keď ho prestaneš jesť, bude Ti chýbať, ten polystyrén si nechaj na poobedie, ja som ho zatiaľ nepotrebovala, ale ešte som len na začiatku. Držím palce! (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana Gašparíková Gaššová (messue) ID 2417 (3.7.2011, 7:30)
ahojte, tak ja tuto stravu dodrziavam už týzden a musim sa priznat, ze citim zmeny, lepsie sa citim ovela , a ide zo mna nieco dole. ja sa nevázim, ale podla oblecenia vidim , ze nejaké tie kila už zliezli. dokonca takýto rezim stravovania mi ovela viac vyhovuje, tým ze nejem potraviny z vysokým podielom sacharidov, nie som stale hladna ako predtým a ovela menej zjem, mensie porcie zjem a som najedena. super pocit a doprajem si aj sladke , hlavne rano, ale nie každy den samozrejme. proste konecne si dám to , na co mam chut a nehladujem . (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JankaS7) ID 68065 (2.7.2011, 22:25)
Poprosím, kde patria patria ovsené vločky? Ďakujem za radu.
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (3.7.2011, 10:14)
Janka, myslím si, že len do 12,00. Ale dostať sú aj sójové vločky a keďže sa sója môže celý deň, vyskúšala by som tie, ale ja som ich ešte nejedla, takže neviem povedať, ako chutia. Keď som v práci raňajkujem vločky s bielym jogurtom a ovocím a cez víkend väčšinou chlieb s pomazánkou a zelenina. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jozef T. (sydneikol) ID 46863, mimibazar.sk/sydneikol (3.7.2011, 0:21)
Vločky patria do 1. skupiny, teda môžu sa jesť celý deň
ODPOVEDAŤ
Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (2.7.2011, 21:46)
čiže ak to dobre chápem, tak môžem jesť čokoľvek koľkokoľvek do 12, potom nesmiem cukry a múku a po 15 ryžu a zemiaky? *-) no som zvedavá...
ODPOVEDAŤ
Jozef T. (sydneikol) ID 46863, mimibazar.sk/sydneikol (2.7.2011, 21:31)
Ja som si v prvom rade prečítala celú knihu, a prefotila tabuľky, ktoré nosím pri sebe, aby som mala istotu čo môžem a čo nie, a za týždeň som hravo dala dole 3kg, a priznám sa, jedla som aj sladké, koláče, všetko, ale presne ako sa má. Takže každá jedna ktorá túžime schudnúť, hravo sa to dá.
ODPOVEDAŤ
Erika H. (fialka539) ID 110072 (2.7.2011, 20:51)
tak aj ja mám už 2 dni za sebou na ranajky chlieb s nátierkou a s paprikou na obed zemiaková kaša s fašírkou na olovrant zakysanka a večer grilované mäso zo zeleninovym šalátom
ODPOVEDAŤ
Anna M. (datelina) ID 58171 (2.7.2011, 20:02)
Druhý deň mám úspešne za sebou!!! Sláva neviem koľko ešte vydržím....ako sa Vám darí ???....a koľko je nás na tejto diéte????? Držím Vám palce (dance) (dance) (dance) (dance) (dance) (dance)
ODPOVEDAŤ
Bibiana S. (Bambi1474) ID 44717 (2.7.2011, 20:25)
tak druhý deň mám aj ja za sebou :-) obed som mala kelový prívarok so zemiakmi bez zápražky a večera zeleninový šalát s cottage, dúfam že ten cottage syr môže byť *-)
ODPOVEDAŤ
Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (2.7.2011, 21:21)
Ja tiez druhy den za sebou - rano na ranajky rozky vo vajicku so zeleninkoku, potom nektarinka a musli tycinka - desiata kafe ,-) - potom na obed bryndzove halusky - po tretej som mala masovu polievku bez rezancov a zemiakov - potom nizkotucny jogurt a teraz o pol 9 ma chytila zrava, tak som si dala misu salatu s feta syrom a ryzove chlebiky - musim si kupit psenicne ,-)
a dnes som teda bojovala,, lebo som mala chut na vseeetko mozne, a vsade bol cukor alebo muka 8o|
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (2.7.2011, 20:21)
Lebo ono to ani dieta nie je!!!!!!!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (2.7.2011, 20:04)
Super Anička, myslím, že nás je dosť, ja mám za sebou týždeň a v pohode, dokážeš to aj ty, držím palce! (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (2.7.2011, 19:22)
Dievcence poprosim o radu mohla by som si dat biely jogurt s neochutenymi ovsenymi vlockami, oooo asi nie, ze? Teraz citam na sacku, ze 400 g balenie obsahuje 68,09 g sacharidov, ach jaj. (6) A tak som mala chut na jogurt, zvladla som popoludni si dat karfiol ako mozocek, ale este by to chcelo cosi ... (pes)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (2.7.2011, 19:32)
Martuška, môžeš si ho dať s ovocím, ktoré je dovolené po cely deň, napr. jahody, grep, jablko kyslé a pod., teda skupina č.1. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (2.7.2011, 22:31)
Darinka, vdaka, vidis a ja som rozmyslala, ze naco su tie skupiny od 1-3. Zacinam sa trosku zaokruhlovat po 40-tke, celkom by sa hodilo mozno tak zo 4 kg dat dolu. Celkom som dnes ako moj 1. den vydrzala, nakoniec som si jogurt ani nedala ... (K)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (3.7.2011, 10:09)
Ja mám problémy s váhou celý život, takže mám za sebou kopec diét, čím som si spomalila metabolizmus, dnes už som múdrejšia... :-), cvičenie, pravidelná strava a ide to. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (2.7.2011, 18:01)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41146 Ahojte žienky, dnes som vyskúšala uvariť takúto polievku s rôznymi variantami, tak možno vás trošku inšpirujem, akurát som ju dojedla, tak dúfam, že dnešok mám úspešne za sebou, zatiaľ chute žiadne nemám, ani na sladké, čomu sa veľmi teším. Budem rada, ak napíšete ako ste na tom vy, čo sa jedla týka. Inak na raňajky chlieb vo vajci, na obed cestoviny s cukinou a syrom, aj sladkosť som doobeda stihla a na olovrant som si dala uhorky a rajčiny. Tak a ide sa na vychádzku! Chudnutiu zdar! :-) (L) (L) (L) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (2.7.2011, 18:52)
Darinka, ja sa podľa tohto návodu stravujem od pondelka, súhlasím s tebou, nemám vôbec chuť na sladké, dnes doobeda som si nabrala trochu karamelovej zmrzliny a vôbec som ju nedojedla ^o) proste mi nešmakovala, myslím, že je to tou zmenou stravovania. (Y) Dnes ráno som jedla celozrnný rožtek a tresku, desiata jogurt, obed palacinka s tvarohom (fakt iba jedna |:o)) olovrant zeleninová polievka a večera šalát s trochou mäska. Na zajtra som upiekla čokoládový jogurtový koláč, berieme ho na chatu, ale ja si dám iba doobeda, ostatok doje rodinka :-) takéto stravovanie sa mi páááááááči (clamp)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (2.7.2011, 19:31)
(Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (jana1321) ID 7463, mimibazar.sk/jana1321 (2.7.2011, 8:34)
ahojte kočky, čitala som že sa fazula môže celý deň jesť, (L) (L) ale dočitala som sa , že obsahuje veľa bielkovín ale aj sacharidov *-) tak sa môže jesť napr. fazulova polievka so zeleniou aj večer, ? :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Dasa S. (dasaseda) ID 78924 (2.7.2011, 9:29)
ahoj..pokial v tej polievke nebudu zemiaky ci muka, tak ano .. moze sa jest na veceru (pl)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (jana1321) ID 7463, mimibazar.sk/jana1321 (2.7.2011, 11:52)
tak to je super, lebo fazula super zasýti, ďakujem (K) (K) (K) (K)
ODPOVEDAŤ
Jana D. (Báječna vlna) ID 138681, mimibazar.sk/Bajecnavlna (1.7.2011, 22:37)
vyskúšam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (1.7.2011, 22:25)
Dievcata a dolezita informacia.Ako vieme maso a masove vyrobky sa mozu jest cely den.Ale uz viackrat som mala skusenost , ze aj do masovych vyrobkov pridavaju cukor.Dokonca aj do slaniny, coz nepochopimTakze pozor!!!!!!!!!!!!vzdy citajte zlozenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!Pokial by vo vyrobku bol cukor ,alebo muka tak len do 12..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (datelina) ID 58171 (1.7.2011, 22:24)
Milenka, výborne riadne si ma potešila...pokračujeme ďalej....???Nesmieme sa vzdať.....:začiatky sú všade ťažké.......
ODPOVEDAŤ
milena f. (slniecko35) ID 28104 (1.7.2011, 21:54)
Tak,ja koncim treti den podla Norbiho....nevazila som sa,ale prvy viditelny vysledok je tu...plochsie brusko.....normalne mi sfuklo...verim,ze vdaka vyluceniu muky a vsetkych vyrobkov z nej po 12tej...........tak sa tesim a pokracujem... :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (2.7.2011, 18:02)
Milenka, super!!! (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (katkam) ID 62614, mimibazar.sk/katkam (1.7.2011, 23:37)
presne tak to cítim aj ja (Y) menšie resp.nenafúknuté bruško (clamp) je totiž známe, že cukor aj múka v črevách kvasia 8-| tak len vydržať :-)
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (1.7.2011, 22:13)
Milen tak to som rada (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)toto ploche brucho uz pisalo vela bab.Ja toto posudit nemozem ,lebo ja mam typ postavy s plochym bruchom ,skor ni to ide na sikme brusne svaly a to nebolo hned videt
ODPOVEDAŤ
Celkom: 451 (zobrazuje sa 341-360)<< predošlé 1,.,13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu