|
Uvarime si puding- mliecko+cukor+pudingy a nechame vychladnut |
|
Zltka vyslahame s cukrom asi 5 min. Potom pridame rozpustenu cokoladu-100g a slahame |
|
Pridame olej+vodu a slahame |
|
Muku+prasok do peciva a slahame |
|
Nakoniec zlahka vmiesame vyslahane bielka |
|
Vylejeme do vymazanej a mukou vysypanej formy-moja ma priemer 28cm. Pecieme na 180st asi 45-50min |
|
Hotovy upeceny korpus nechame vychladnut |
|
Korpus cez stred rozrezeme |
|
A ideme na krem. Vychladnuty puding si mixerom preslahame. |
|
Vyslahame maslo- ktore ma izbovu teplotu. Pridame rozpustenu a vychladnutu cokoladu |
|
Vznikne nam kraaaaaaaasne cokoladove maslo |
|
A postupne pridavame puding |
|
Hotovy krem-je vyyyborny-skuste okostovat |
|
A mozme zacat plnit tortu. Na spodny plat si dame polovicu plnky |
|
Na to polozime druhy plat a jemne pritisneme. Plnkou ponatierame aj okraje-ja som zvyknuta pomocou lyzice.Zvysnu plnku dame na vrch a vyrovname |
|
Hotovu dame chladit-najlepsie cez noc |
|
Vyyyborna poleva podla Gabiky. Slahacku aj cokoladu si dame do hrnca a na miernom ohni pocas intenzivneho miesania privedieme k varu. Hned ako hodi prvu bublinu odtiahneme z ohna a nechame vychladnut. Ja som nechala tak,aby bola trosicku vlazna |
|
Najprv natrieme boky-takto pekne sa mi dalo ,ako keby s kremom |
|
Ostatne na vrch a celu ju pekne vyhladime |
|
Ozdobime-ja som dala kopcek slahacky a mrazene maliny a papame ::))))))) |