. .. .. .. .. .. .
. .

Broskyňové rezy... - RECEPT 57857

Maria P. (teleflex) ID 105501
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.7.2009
Naposledy: 28.3.2024 12:53
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 531
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1149
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Broskyňové rezy...


[ recept č. 57857 zo dňa  ]


Broskyňové rezy...


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujme 3 piškóty - dve klasické a jednu si prifarbíme... Na každú z nich si pripravíme 5 vajec, 5 PL polohrubej múky, 5 PL kryštálového cukru, 1 PL oleja, 1 ČL kypriaceho prášku a do poslednej si nachystáme trošku oranžového potravinárskeho farbiva alebo 1ČL broskyňovej šumienky /na zafarbenie postačí/ ♥♥♥♥ okrem toho potrebujeme 1 broskyňový kompót /7 dcl pohár/ a marhuľový džem ♥♥♥♥ KRÉM: 1/2 l mlieka, 200g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 2 Zlaté klasy, 1 PL polohrubej múky, 100g bielej čokolády, 250g masla alebo Hery

POSTUP PRÍPRAVY

Na každú piškótu si oddelíme žĺtky od bielkov, do múky vmiešame kypriaci prášok...Žĺtky s cukrom a olejom vymiešame dopenista, z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Do žĺtkovej hmoty vmiešame múku a zľahka tuhý sneh...vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme na 180°C, 10-12 minút...necháme vychladnúť. Pri poslednej k žĺtkom pridáme farbivo alebo šumienku a potom postupujeme rovnako...



♥♥♥♥



Krém: z mlieka, cukru, Zlatého klasu a múky uvaríme hustú kašu. Do horúcej kaše vmiešame nalámanú čokoládu a necháme rozpustiť. Za občasného miešania necháme vychladnúť. Potom všľaháme maslo alebo Heru. 2 PL krému si odložíme bokom.



♥♥♥♥



Broskyne scedíme a šťavu zachytíme do nádoby. Potom broskyne nakrájame nadrobno a odložíme si ich.



♥♥♥♥



Spodný plát natrieme lekvárom, potom potrieme 1/2 krému a posypeme rovnomerne 1/2 nakrájaných broskýň... priložíme farebný plát, polejeme šťavou z broskýň /ja ju miniem všetku/, natrieme lekvárom a druhou 1/2 krému. Priložíme posledný plát a zaťažíme. Necháme do druhého dňa v chlade zaťažené... potom stiahneme zvrchu papier na pečenie, potrieme krémom,ktorý sme si odložili a ľubovoľne ozdobíme.
.
<< S ružami a čipkou... | Broskyňové rezy... | Auto Fiat... >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Bozena M. (bombiska) ID 79911 (5.1.2015, 19:28)
Vypadajú mňamkovo... (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (5.1.2015, 21:12)
:-$ :-$ :-$ Ďakujem... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (7.12.2014, 20:30)
Paráda, vyzerajú úžasne, šťavnato, určite vyskúšam, ďkujem za recept. (clamp) (clamp) (clamp) (hello) (pernicek)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (7.12.2014, 22:38)
:-) :-) :-) nie je začo, Darinka... a máš pravdu, sú tak správne šťavnaté ,-), preto majú u nás doma svoje stále miesto. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu