. .. .. .. .. .. .
. .

Fondant - RECEPT 3614

Martina P. (Mata74) ID 9033
Oblasť: USA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.12.2006
Naposledy: 19.4.2011 2:10
Aktualizácia: 24.3.2009 0:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 157
NÁVODY 0

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 302 návštěvníkov)


Fondant


[ recept č. 3614 zo dňa  ]


Fondant


POTREBNÉ PRÍSADY

1 PL zelatiny, 1/4 pohara studenej vody, 1 CL lubovolnej esencie, 1/2 pohara medu (prip. kukuricneho sirupu), cca 900 g preosiateho praskoveho cukru - zalezi ako sa zmes spracovava, 1/2 CL stuzeneho tuku

POSTUP PRÍPRAVY

konecne slubeny recept na fondant tj. hmota na obalovanie toriet podobne ako falosny marcipan, alebo hmota z mashmallows, je tiez vhodny na modelovanie drobnejsich ozdob na torty....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

v 1/4 pohari studenej vody rozpustite 1 PL zelatiny a nechajte 2-3 minuty postat; potom dajte zmes do mikrovlnky zohriat pokial sa zelatina nerozpusti staci 15-20 sekund.....
prilejte 1/2 pohara medu (prip. kukuricneho sirupu) ak treba zmes opat chvilu ohrejte malo by to byt riedke (ak chcete hmotu snehobielu pouzite svetly kukuricny sirup)....
a pridajte 1 CL lubovolnej esencie....
celu zmes vylejte do cca 600 g preosiateho praskoveho cukru.....
zmes bude najprv riedka a bude lepit.....
cesto dajte na dosku posypanu preosiatym cukrom a mieste a podsypavajte cukrom dokial hmota berie cukor....
ked uz vidite, ze hmota uz nie je riedka a tolko nelepi potrite si ruky trochou tuku a vmieste do hmoty, mala by prestat uplne lepit a mala by ostat trosku leskla....
hotovo....je najlepsie ju nechat aspon den odstat na linke, v chladnicke by mala vydrzat 30 dni a v mraznicke 3 mesiace (ja som ju nikdy nemrazila); ak je hmota po vytiahnuti z chladnicky prilis tuha mozno ju nahriat v mikrovlnke - staci par sekund.....
kakaovy fondant vyrobite tak ze 200 g cukru nahradite kakaovym praskom...
torta potiahnuta fondantom.....
xxx


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kuracie prsia plnene sunkou a nivou | Fondant | Cestovinovy salat s tuniakom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 54 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3 ďalšie >>
Zuzana B. (Zuzanab11) ID 105742 (26.4.2014, 9:05)
krásna, skúšala som podľa vášho receptu, robí sa super, chcela by som sa opýtať ako farbíte, a kedy?
ODPOVEDAŤ
andrea zelinkova (andrejka142) ID 56892 (20.1.2014, 12:29)
ahojte kočky chcem sa spytat na akú hrúbku valkate fondant dakujem
ODPOVEDAŤ
Alena G. (ali007) ID 131504 (2.12.2013, 20:26)
(cinky) |:o) (vanoce)
ODPOVEDAŤ
marianna b. (mater) ID 41182 (7.4.2013, 10:21)
velmi pekna torta
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Sandra H. (SanyFCB) ID 262888 (14.2.2013, 9:19)
Prosim vas,kedy sa pridava farbivo? :-$
ODPOVEDAŤ
Michaela B. (lotee) ID 91215 (7.2.2013, 20:13)
:-@ mne sa to cele drobí, pridala som uz kilo a pol cukru.. (6) no neviem kde je chyba... ,-)
ODPOVEDAŤ
gerekova n. (gerekova22) ID 219870 (8.1.2013, 13:17)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (8.1.2013, 11:52)
Veľmi pekná tortička (^) (D) (C)
ODPOVEDAŤ
Viktória G. (jeremy) ID 60628, mimibazar.sk/jeremy (8.1.2013, 10:11)
Môžete mi prosím poradiť aká želatina je vhodná do tohto fondantu??? Nevyznám sa vtom ešte som torty nerobila. Ďakujem veľmi pekne.
Viki
ODPOVEDAŤ
Marianna L. (Mariška) ID 9680, mimibazar.sk/mariska (17.12.2012, 19:36)
Super recept ja som vyskusala prave dnes, na tortu pre ocina k narodkam.
Velmi dobre sa s nou pracuje.
Dakujem
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
romana v. (romik88) ID 232732 (15.11.2012, 19:37)
ahoj prosim ta uz som ta dala 2kg praskkoveho cukru a stale to nedrzi tvar vies mi poradit co mam urobit. dakujem
ODPOVEDAŤ
Jana D. (alexa321) ID 238270 (29.10.2012, 23:25)
Určite vyskúšam , len sa chcem opýtať kedy sa pridáva farbivo ????? Dakujem.
ODPOVEDAŤ
hanka h. (celeron) ID 231724 (15.2.2012, 12:00)
(Y)
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (8.11.2011, 14:27)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Angelika B. (bambusz) ID 23724, mimibazar.sk/bambusz (12.6.2011, 17:29)
Krááááááááááááááááááááásssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODPOVEDAŤ
Eva V. (evita.v) ID 194451 (6.4.2011, 11:21)
Ja som skúšala podobný recept, len namiesto medu som dávala cukrový sirup. Celkom dobrá hmota z toho vznikla, ale iba na rozvaľkanie a pokrytie torty. Pokrývala som knihu a nedali sa mi odrezané rohy zlepiť. Ani ružičky sa mi nedali lepiť. Myslím lupienok na lupienok. Rýchlo sa to sušilo. Už som rozmýšľala, že by som tam aspoň polku cery nastrúhala.
Akú máte skúsenosť s touto hmotou. Dá sa lepiť jeden vyrobený kúsok na druhý len stlačením? A zostáva na torte vláčna alebo sa usuší a láme pri krájaní? Ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (13.3.2011, 18:47)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Daniela K. (vikinka89) ID 137441, mimibazar.sk/vikinka89 (24.2.2011, 0:24)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (27.6.2010, 13:44)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Gabika H. (Gaburka) ID 13931, mimibazar.sk/gaburka (30.5.2010, 13:13)
Fantastický fondant, dobre sa s ním pracovalo, chválim a ďakujem! |:o)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 54 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu