. .. .. .. .. .. .
. .

Pastiersky koláč - Shepherd´s Pie - RECEPT 2818

Martina M. (mmj) ID 19672
.
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.8.2007
Naposledy: 7.12.2016 9:17
Aktualizácia: 13.5.2013 10:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 248
RODINNÉ FOTOGRAFIE 147
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 78
NÁVODY 7

MLETÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Pastiersky koláč - Shepherd´s Pie


[ recept č. 2818 zo dňa  ]


Pastiersky koláč - Shepherd´s  Pie


POTREBNÉ PRÍSADY

500g mletého hovädzieho mäsa, 2 mrkvy, 2 cibule, 1/3 sáčku mrazeného hrášku, 6 veľkých šampiňónov, 1 kocka hovädzieho bujónu, 2 lyžičky Wonchesterovej omáčky a 2 lyžičky solamylu, zemiaky ( 6-7 väčších), mlieko, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Rúru si predhrejeme na 200°C. Zemiaky uvaríme do mäkka a urobíme pridaním mlieka a masla hladkú kašu.
Cibuľu nakrájame na kocky a spražíme do sklovita potom pridáme mäso a smažíme kým sa všetko mäso nezatiahne. Potom pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, hrášok a šampiňóny a smažíme asi 2-3 min.
Medzitým za stáleho miešania privedieme do varu 150 ml vody, bujón, wonchesterovú omáčku a solamyl.

Zmes mäsa vložíme do zapekacej misy, zalejeme bujónom pozor nesmie plávať a na vrch rozotrieme vidličkou ozdobne zemiakovú kašu a dáme zapiecť do rúry na cca 20 -30 min. Kaša musí byť upečená do chrumkava. Podávame s cviklou, kyslými uhorkami alebo šalátom.

Robila ho moja sestra Mária, recept má z anglicka a bol naozaj super.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

na cibuľku pridáme mäso
pridáme mrkvu
šampiňóny, hrášok (ja som dala aj trochu kukurice)
zalejeme vývarom a wonchesterom
zahustíme asi 2 čl somalylu a dáme do zapekacej misy
zo zemiakov urobíme riedku kašu
dáme na mäsovú hmotu
vidličkou upravime
upečené po 25 min.Mňam


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Cisársky trhanec | Pastiersky koláč - Shepherd´s Pie | Rezne naložené >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Magdaléna M. (glee) ID 216137 (17.4.2012, 20:44)
Chcem sa opytat, ci je nutne davat tam ten vyvar, resp. bujon?
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (18.4.2012, 10:22)
nie je nutné ale dodá lepšiu chuť,
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (18.12.2011, 9:21)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (12.11.2008, 18:16)
(jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (hotdog) (hotdog) (hotdog) (hotdog) (pl) (pl) (pl) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (10.10.2008, 17:34)
vyzera to velmi dobre, urobime aby bola doma zmena (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.10.2008, 16:42)
juuj,toto milujem. to je asi to najlepsie,co anglicka kuchyna vycarovala. mnamky, spravime si tiez. (B)
jedinu chybicku to ma,ze po vychladnuti to uz nie je celkom "vončo". najlepsie je cerstve, potom zemiacky stuhnu.
asi lepsie robit v mensich davkach a ked si to chcete pripravit dopredu,tak udusit maso a zemiaky spravit cerstve.
ODPOVEDAŤ
Maja G. (mrka2) ID 29128 (26.2.2008, 20:31)
no dnes som to robila,sice na zajtra,ale trosku som zobla a je to super!!! mnam! (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (26.2.2008, 21:29)
som rada že chutí (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (13.11.2007, 14:20)
|:o) Ja toto jedlo robím do malých zapekacích mištičiek, každý dostane svoju porciu a je to mňaaaaaaaam (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (13.11.2007, 14:53)
dobrý nápad (clamp) skúsim to aj tak :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Denisa J. (Damia) ID 3904 (13.11.2007, 12:42)
Nooo vyzerá to dobreeeeeee...dnes vyskúšam... (flower)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (13.11.2007, 12:51)
Aj to chutí fajne :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu