. .. .. .. .. .. .
. .

Čokoládová cukríková hmota - MMF - RECEPT 13414

Magdalena L. (meggienka) ID 798
mimibazar.sk/meggienka
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.9.2005
Naposledy: 30.8.2020 17:51
Aktualizácia: 29.8.2020 16:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 34
RODINNÉ FOTOGRAFIE 269
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 88
NÁVODY 0

TORTY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov)


Čokoládová cukríková hmota - MMF


[ recept č. 13414 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

zdroj:www.living.cz 150g prášk. cukru 200g horkej čokolády 180g "maršmelou" cukríkov ľubovolnej farby 1 lyžička margarínu alebo masla 3 lyžičky šľahačky-smotany 1 lyžička likéru alebo brandy

POSTUP PRÍPRAVY

1. Nad parou roztopíme čokoládu
2. Pridáme maršmelou a necháme roztopiť, pridáme smotanu, maslo a likér
3. PRELOžíMEe masu do mixéra, pridáme cukor a vymiešame
4. Cesto vyklopíme na podložku poprášenú cukrom a môžeme spracovať
5. "Neohybne - tvrde" cesto necháme trochu ohriať v mikrovlnke.
6. Hmotu skladujeme v igelitovom sacku a doze v chladničke.

!!!!!Tento recept je vďaka Andrea O. (AďaO.) ID 5041odskúšaný a je s ním veľmi spokojná!!!!!
<< Tiramisu s vajickami | Čokoládová cukríková hmota - MMF | Dvojfarebná smotanovozelatinova torta alebo zakusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Bronislava N. (brorad) ID 78717 (3.7.2011, 16:09)
poradte prosim ak chcem tuto hmotu spravit s bielou cokoladovu pomer surovin je rovnaky? a farba potahovky bude aka?
dakujem :)
ODPOVEDAŤ
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.5.2011, 20:33)
Mne sa s ňou darí pracovať perfektne a ďakujem za receptík (Y) (Y) (Y). Tu je malá ukážka - použitá mliečna a biela čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39678&user=105501 , tu je mliečna čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39502&user=105501 , znova mliečna čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38544&user=105501 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34998&user=105501 - tu je použitá čokoláda na varenie...a ešte mliečna čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32368&user=105501 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31150&user=105501 , takže na čokoľvek a akokoľvek použiteľná...
ODPOVEDAŤ
Timea L. (01timea) ID 191914 (1.4.2011, 12:05)
Dala som kamarátke tento recept , lebo chcela vyskúšať čokohmotu a volala mi , že sa jej nepodarila, že s tým vôbec nevedela pracovať , že to nevedela ani len rozvalkať.... rozpadávala sa jej tá hmota... :-S Kde mohla spraviť chybu??? *-) Zaujímalo by ma to, pretože aj ja by som ju chcela vyskúšať a teraz sa už bojím, že tak pochodím aj ja.. :-S Všetko robila presne podľa receptu , len namiesto horkej čokolády dala tú čokoládovú polevu (tie dukátiky) , môže to byť preto? *-)
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (maruschka) ID 23233 (12.9.2009, 11:04)
Dnes sme vyskúšali tento recept na čokoládovú cukríkovú hmotu (Y) (Y) (Y) (Y)Je perfektná a robili sme z nej pirátsku truhlicu plnú zlatých dukátov, ružičky, prstienky a náhrdelník do tej truhlice (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Perfektne sa s touto hmotou pracuje a je krásna hladká, ani cukor sme nemuseli použiť, keď sme z nej robili výtvory na tortu.....Ďakujeme za super recept. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (2.7.2009, 14:23)
Andrejkin nádherný výsledok, dúfam že sa nenahnevá: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15234&user=5041
ODPOVEDAŤ
Andrea O. (AďaO.) ID 5041 (2.7.2009, 14:55)
Vôbec nehnevám, s vyvaľkaným sa super pracovalo (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Andrea O. (AďaO.) ID 5041 (16.6.2009, 11:18)
Ďakujem za perfektný recept, už je 100%-ne vyskúšaný na našej "konskej" torte. |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Len vaľkať musel manžel a veru sa nadrel :-D, lenže výsledok stál za to (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (24.6.2009, 13:33)
To je super, som rada, že funguje. Ak mas andrejka aj foto, posli a prilozime, alebo prihod link do komentárov.
ODPOVEDAŤ
Jana P. (tinka76) ID 14873, mimibazar.sk/tinka76 (11.5.2009, 14:24)
Tento postup som este neskusala, ale cokoladovu cukrikovu hmotu som uz viackrat robila podla tych "klasickych receptov tu z MMB. T.j.:
- dala som si MM cukriky do vymaslovanej :-) misky, pokvapkala citronom,
- sup s nimi do mikrovlnky na cca 30sek.
- vytiahnut, pridat nastruhanu varovu cokoladu,
- a sup spat este na cca 20-30 sek do mikrovlnky,
- potom pridavat susene mlieko a cukor a vymiesat na hmotu s ktorou sa dobre pracuje. (Y)
Hmota je super ... ja valkam cez foliu - na potahovanie aj pred vykrajovanim na kvietky a figurky ... a je SUPER!
Na torte je este mozne potriet troskuolejom a je krasna leskla :-)
ODPOVEDAŤ
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (28.4.2009, 22:11)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu