. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Adriana M. (mypurewedding) ID 98936
mypurewedding s. r. o.
.
mimibazar.sk/mypurewedding
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.6.2009
Naposledy: 13.3.2019 8:58
Aktualizácia: 8.4.2013 15:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
44662980
DIČ SK2022799108
HODNOTENIE 71
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Článok I
VŠEOBECNÉ USTANOVENIA, VYMEDZENIE POJMOV A ZÁKLADNÝCH VZŤAHOV


1. Tieto Všeobecné obchodné podmienky upravujú práva a povinnosti spoločnosti mypurewedding, s.r.o. so sídlom: Jesenského 23, 040 01 Košice, Slovenská republika, IČO: 44 662 980, DIČ: 2022799108, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel: Sro, vložka č.: 16288/S, (ďalej len „Predávajúci") a kupujúceho (ďalej len „Kupujúci") pri kúpe tovaru ponúkaného Predávajúcim na webových stránkach www.mimibazar.sk/mypurewedding, (ďalej len „mypurewedding"). Tieto Všeobecné obchodné podmienky sú neoddeliteľnou súčasťou kúpnej zmluvy uzatvorenej na diaľku medzi Kupujúcim a Predávajúcim prostredníctvom internetového obchodu (ďalej len „Kúpna zmluva"). Predávajúci a Kupujúci sú v nasledujúcich častiach týchto Všeobecných obchodných podmienok spoločne označovaní ako „Zmluvné strany".

2. Všetky vzťahy medzi Zmluvnými stranami, ktoré nie sú upravené týmito Všeobecnými obchodnými podmienkami, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov. Ak je Kupujúci spotrebiteľom v zmysle § 52 ods. 3 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení, teda ak sa jedná o Kupujúceho, ktorý pri uzatváraní a plnení zmluvy nejedná v rámci svojej obchodnej alebo inej podnikateľskej činnosti, riadia sa vzťahy neupravené týmito Všeobecnými obchodnými podmienkami príslušnými ustanoveniami zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.

3. Práva Kupujúceho vo vzťahu k Predávajúcemu vyplývajúce zo zákona č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a zákona č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení neskorších predpisov zostávajú týmito Všeobecnými obchodnými podmienkami nedotknuté.

4. Kupujúcim sa rozumie fyzická osoba, alebo právnická osoba, ktorá si objedná tovar elektronicky prostredníctvom internetového obchodu mypurewedding.

5. Tovarom sa rozumejú všetky produkty uvedené v platnom cenníku Predávajúceho na webových stránkach mypurewedding.

6. Kontaktné údaje Predávajúceho pre Kupujúcich:
6.1 mypurewedding, s.r.o., Jesenského 23, 040 01 Košice, Slovenská republika, IČO: 44 662 980, DIČ: 2022799108
6.2 E-mail: pure.wedding.sk@gmail.com
6.3 Telefonický kontakt: nie je súčasťou týchto všeobecných obchodných podmienok

7. Odoslaním elektronickej objednávky Predávajúcemu, Kupujúci zároveň potvrdzuje svoj bezvýhradný súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Predávajúceho, ktoré berie na vedomie, plne akceptuje a bude sa nimi riadiť.


Článok II
OBJEDNÁVKA


1. Podmienkou platnosti elektronickej objednávky je zaslanie pravdivých a úplných informácii prostredníctvom objednávkového e-mailu.

2. Predávajúci nezodpovedá za omeškanie dodávky a za škodu, ktorá bola spôsobená dôsledkom toho, že Kupujúci pri objednávke nezadal všetky požadované údaje.

3. Prijatá elektronická objednávka Kupujúceho vo forme objednávkového e-mailu je považovaná za návrh Kúpnej zmluvy a je záväzná.

4. Kúpna zmluva medzi Predávajúcim a Kupujúcim vzniká na základe záväzného potvrdenia elektronickej objednávky vo forme objednávkového e-mailu. Predávajúci je povinný potvrdiť e-mailovou správou (na uvedenú e-mailovú adresu Kupujúceho) obsah elektronickej objednávky Kupujúceho a to do 24 hodín po jej doručení Predávajúcemu, inak platí, že k uzavretiu Kúpnej zmluvy medzi Zmluvnými stranami nedošlo. Kupujúci je povinný skontrolovať obsah elektronickej objednávky uvedený v e-mailovej správe Predávajúcim. V prípade zistenia nezrovnalostí týkajúcich sa obsahu elektronickej objednávky potvrdenej zo strany Predávajúceho, je Kupujúci povinný o tom upovedomiť Predávajúceho prostredníctvom e-mailovej správy zaslanej na e-mailovú adresu pure.wedding.sk@gmail.com.

5. Za podstatné náležitosti elektronickej objednávky sa považujú:
5.1 Identifikácia Kupujúceho t.j v prípade fyzickej osoby: meno a priezvisko, bydlisko, kontakt (telefón a e-mailová adresa), v prípade právnickej osoby: obchodné meno, sídlo, IČO, DIČ, IČ DPH, informácie ohľadom zápisu v Obchodnom registri príslušného Okresného súdu (vložka, oddiel, osoba oprávnená konať za Kupujúceho), kontakt (telefón a e-mailová adresa).
5.2 Kód objednávaného tovaru podľa katalógu alebo tiež jeho popis,
5.3 Množstvo objednávaného tovaru,
5.4 Celková cena objednávky, tj. cena za tovar a poštovné v EUR,
5.5 Spôsob platby za tovar (platba na účet, prostredníctvom služby paypal, event. dobierkou u tovaru, u ktorého je to uvedené),
5.6 Adresa miesta dodania tovaru (ak nebude tento údaj uvedený, má sa za to, že tovar má byť dodaný na adresu sídla/bydliska Kupujúceho).

6. Ak nebude objednávka obsahovať náležitosti podľa predchádzajúceho článku, je považovaná za neplatnú.


Článok III
STORNO OBJEDNÁVKY


1. Kupujúci má právo stornovať elektronickú objednávku bez udania dôvodu kedykoľvek pred jej záväzným potvrdením zo strany Predávajúceho.

2. Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku alebo jej časť v týchto prípadoch:
2.1 Tovar sa už nevyrába alebo nedodáva alebo sa výrazným spôsobom zmenila cena dodávateľa tovaru. V prípade, že táto situácia nastane, Predávajúci bude okamžite kontaktovať Kupujúceho za účelom dohody o ďalšom postupe. V prípade, že Kupujúci zaplatil už časť alebo celú sumu kúpnej ceny, bude mu táto čiastka prevedená späť na jeho účet v lehote 15-tich kalendárnych dní od pripísania tejto čiastky na účet Predávajúceho, ak s novou cenou nesúhlasí.


Článok IV
SPOTREBITEĽSKÉ ZMLUVY A POUČENIE O PRÁVE ODSTÚPIŤ OD ZMLUVY


1. V prípade, keď je Kúpna zmluva uzatvorená použitím prostriedkov komunikácie na diaľku (v tomto prípade internetový obchod), má Kupujúci právo od Kúpnej zmluvy odstúpiť do 7 dní od prevzatia tovaru. Iba v prípade, pokiaľ by Predávajúci neodovzdal Kupujúcemu informácie, ktoré je podľa § 10 zákona č. 108/2000 zákon o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení neskorších predpisov povinný odovzdať, je táto doba 3 mesiace od prevzatia tovaru. Ak sú informácie riadne odovzdané v jej priebehu, dochádza k ukončeniu trojmesačnej doby a začína od tej doby trvať doba sedemdňová. Kupujúci však nemôže odstúpiť od zmlúv vymenovaných v § 12 odst. 5 zákona č. 108/2000 zákon o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení neskorších predpisov.

2. Oznámenie Kupujúceho o odstúpení od Kúpnej zmluvy musí byť Predávajúcemu doručené do skončenia doby pre odstúpenie a zároveň musí byť Predávajúcemu riadne vrátený kompletný tovar v pôvodnom stave so všetkými dokladmi a dokumentáciou, ktoré boli Kupujúcemu dodané. Pre rýchle vybavenie veci je nutné vrátiť tovar na rovnakú adresu Predávajúceho, ktorá je v dokladoch k tovaru uvedená ako miesto, z ktorého bol tovar Kupujúcemu odoslaný.

3. Odstúpením Kupujúceho od Kúpnej zmluvy sa Kúpna zmluva od začiatku ruší. Predávajúci je povinný prevziať tovar späť a vrátiť Kupujúcemu najneskôr v lehote 15 dní odo dňa doručenia písomného odstúpenia od Kúpnej zmluvy cenu zaplatenú za tovar prevodom na účet Kupujúceho, vrátane nákladov, ktoré Kupujúci vynaložil v súvislosti s objednaním tovaru. Náklady na vrátenie tovaru znáša Kupujúci len v tom prípade, ak tovar plne zodpovedal kvalitatívnym požiadavkám a nemal vady.

4. V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok Predávajúci nebude akceptovať odstúpenie od elektronickej objednávky a tovar bude vrátený na náklady Kupujúceho naspäť.


Článok V
CENOVÉ PODMIENKY


1. Kúpna cena tovarov ponúkaných Predávajúcim prostredníctvom webových stránok mypurewedding je uvedená vždy pri vybranom tovare. Kúpna cena sa vždy uvádza s daňou z pridanej hodnoty, ak nie je uvedené inak.

2. Predávajúci si vyhradzuje právo jednostranne upraviť (zvýšiť/znížiť) ceny tovarov uvedené na webových stránkach mypurewedding s tým, že nové ceny tovarov sú pre Kupujúceho platné dňom ich uverejnenia na webových stránkach mypurewedding. V prípade, ak sa na webových stránkach mypurewedding objaví pri niektorom tovare cena evidentne chybná, napr. ak ide o tovar bežne dostupný a všeobecne známy a jeho cena sa odlišuje od ceny obvyklej, alebo z dôvodu chyby systému sa pri tovare objaví cena "0 EUR" alebo "1 EUR", Predávajúci nemá povinnosť tovar dodať za cenu chybnú, ale môže Kupujúcemu ponúknuť dodanie tovaru za cenu riadnu. Ak Kupujúci v tomto prípade s riadnou cenou tovaru nesúhlasí, môže od Kúpnej zmluvy odstúpiť.


Článok VI
POŠTOVNÉ A BALNÉ


1. Predávajúci si poštovné a balné neúčtuje, ak je tovar zabalený štandardným spôsobom potrebným na uchovanie a ochranu tovaru pri preprave a v prípade, že je tovar zaplatený vopred na účet Predávajúceho.

2. V prípade doručenia tovaru mimo územia Slovenskej republiky sa ceny poštovného a balného určia po dohode Predávajúceho a Kupujúceho, ak nie, tak to bude cena štandardná, stanovená pre danú krajinu.


Článok VII
PLATOBNÉ PODMIENKY


1. Platby sa vykonávajú v EUR, pričom Predávajúci vyžaduje jeden z nasledujúcich spôsobov platby:

1.1 PLATBA VOPRED: Pri tomto spôsobe platby je Kupujúcemu zaslaný tovar po uhradení a pripísaní celej sumy tovaru uvedeného v elektronickej objednávke na účet mypurewedding, s.r.o.,
VÚB, a.s.: 2583760157/0200
Variabilný symbol: meno Kupujúceho a kód tovaru.

1.2 PLATBA PROSTREDNÍCTVOM SLUŽBY PAYPAL: Pri tomto spôsobe platby Kupujúci uhrádza celú sumu za tovar uvedený v elektronickej objednávke prostredníctvom služby paypal na paypal účet mypurewedding, s.r.o., pure.wedding.sk@gmail.com
1.2 PLATBA PRI DODÁVKE VYBRANÉHO TOVARU NA DOBIERKU: Pri tomto spôsobe platby Kupujúci uhrádza celú sumu za tovar uvedený v elektronickej objednávke pri jeho prevzatí


Článok VIII
DODACIE PODMIENKY


1. Dodávky elektronicky objednaného tovaru budú podľa dostupnosti tovarov a prevádzkových možností Predávajúceho expedované v čo najkratšom termíne, obvykle do 30 pracovných dní odo dňa, kedy Predávajúci potvrdil prijatie elektronickej objednávky Kupujúceho a to na miesto dodania uvedené v elektronickej objednávke. Pre vybrané tovary špecifikuje Predavajúci termín ich dodania priamo na webových stránkach mypurewedding.

2. Kupujúci je informovaný o stave elektronickej objednávky a zaslaní tovaru e-mailom. O zmene stavu elektronickej objednávky je Kupujúci taktiež upozornený e-mailom.

3. Tovar je dodávaný prostredníctvom Slovenskej pošty alebo po dohode iným spôsobom na adresu dodania uvedenú Kupujúcim v elektronickej objednávke.

4. Vlastnícke právo k tovaru prechádza na Kupujúceho jeho prevzatím a zaplatením kúpnej ceny.

5. K zásielke je Kupujúcemu najneskôr do troch dní od jej dodania doručená elektronická faktúra. Pri prevzatí tovaru je Kupujúci povinný skontrolovať, či obal, v ktorom je tovar zabalený, nie je poškodený a podpísať dokument o prevzatí zásielky. V prípade jeho poškodenia je nutné postupovať podľa pravidiel Slovenskej pošty. Ak Kupujúci tovar prevezme aj napriek evidentnému poškodeniu obalu, Predávajúci neuzná prípadné neskoršie reklamácie z tohto dôvodu.

6. Za škody vzniknuté počas prepravy je zodpovedná Slovenská pošta.

7. Tovar dodáva Predávajúci výlučne na území Slovenskej republiky, okrem čl. VII ods. 5 týchto obchodných podmienok.

8. Dodanie tovaru na územie členských štátov Európskej únie, príp. iných štátov sa uskutočňuje na základe predchádzajúceho súhlasu a vzájomného písomného odsúhlasenia si ceny za poštovné a balné a príp. ďalších dodacích podmienok medzi Kupujúcim a Predávajúcim.


Článok X
REKLAMÁCIA, VÝMENA A VRÁTENIE TOVARU


1. Kupujúci je povinný vyplniť REKLAMAČNÝ FORMULÁR, VÝMENNÝ FORMULÁR alebo FORMULÁR O VRÁTENÍ TOVARU (ďalej len „Formulár"), ktorý mu bude zaslaný e-mailom v nasledujúcich prípadoch:

1.1 Odstúpenie od Kúpnej zmluvy v 7-dňovej lehote
Kupujúci má právo odstúpiť od Kúpnej zmluvy do siedmych dní od prevzatia tovaru bez uvedenia dôvodu.

1.2 Kupujúci vracia tovar, ktorý si neobjednal
V prípade, ak Kupujúci zistí, že tovar, ktorý si objednal, nezodpovedá tovaru, ktorý prevzal, Kupujúci má právo vrátiť tovar Predávajúcemu maximálne do 7 dní od prevzatia tovaru Kupujúcim. Náklady na vrátenie tovaru znáša Predávajúci.

1.3 Kupujúci požaduje zámenu tovaru v dôsledku nevyhovujúcich parametrov tovaru nezodpovedajícim objednávke a popisu na stránke (veľkosť, farba, materiál).
V prípade, ak Kupujúci zistí, že tovar, ktorý si objednal, mu nevyhovuje z dôvodu parametrov, ktoré nezodpovedajú objednávke a ich popisu na webovej stránke alebo z dôvodu veľkosti tovaru, má právo vrátiť prevzatý tovar a požadovať jeho výmenu za tovar, ktorý má parametre zodpovedajúce pôvodnej objednávke, alebo je inej veľkosti, maximálne do 7 dní od prevzatia tovaru Kupujúcim. Výmenu tovaru je možné uskutočniť iba v prípade, ak to umožňujú skladové zásoby Predávajúceho. V opačnom prípade sa má za to, že Kupujúci odstúpil od Kúpnej zmluvy a bude sa postupovať podľa bodu 1.1, ak sú splnené ostatné podmienky podľa bodu 1.1.
Kupujúci neuhrádza manipulačný poplatok pokrývajúci náklady, ktoré vznikli Predávajúcemu v súvislosti s vrátením tovaru. Náklady na vrátenie tovaru znáša Kupujúci. Predávajúci dodá vymenený tovar Kupujúcemu do 30 dní od dňa prevzatia kompletne vyplneného Formulára s požadovanými dokladmi a s tovarom, ktorý sa má vymeniť.

1.4 Kupujúci si uplatňuje právo vyplývajúce zo zodpovednosti Predávajúceho za vady predaného tovaru
Bližšie podmienky sú upravené v článku X týchto Všeobecných obchodných podmienok.

2. Kupujúci je povinný uviesť vo Formulároch nasledujúce údaje:
2.1 Identifikácia Kupujúceho, t.j. obchodné meno alebo meno a priezvisko, sídlo/bydlisko, kontakt (telefón a e-mailová adresa),
2.2 Adresa miesta, kam bol tovar dodaný,
2.3 Adresa, na ktorú má byť dodaný vymenený tovar, v prípade výmeny tovaru,
2.4 Číslo faktúry,
2.5 Dátum vystavenia faktúry,
2.6 Dátum prevzatia tovaru Kupujúcim,
2.7 Popis tovaru, ktorý Kupujúci žiada zameniť a popis zameneného tovaru s uvedením kódu, farby, veľkosti, množstva a ceny,
2.8 Názov a číslo bankového účtu Kupujúceho a názov a kód banky, v ktorej je účet vedený,
2.9 Dátum a podpis Kupujúceho.

3. Ak Formuláre nie sú kompletne vyplnené, Predávajúci si vyhradzuje právo nepokračovať vo vybavovaní predmetného vrátenia/zámeny/reklamácie a tovar bude vrátený na náklady Kupujúceho späť Kupujúcemu na adresu uvedenú vo Formulári.

4. Ak spolu s vyplneným Formulárom nie je priložený tovar, ktorý je predmetom vrátenia/zámeny/reklamácie, Predávajúci si vyhradzuje právo nepokračovať vo vybavovaní predmetnej záležitosti a má sa za to, že Kupujúci nemá v úmysle tovar vrátiť, zameniť alebo reklamovať.

5. Tovar, ktorý je predmetom vrátenia/zámeny/reklamácie musí byť kompletný, nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom nepoškodenom obale. Kupujúci je povinný poistiť tovar, ktorý je predmetom vrátenia/zámeny/reklamácie. Riziko vzniku škody na tovare, ktorý je predmetom vrátenia/zámeny/reklamácie znáša Kupujúci až do okamihu prevzatia tohto tovaru Predávajúcim.

6. Kupujúci je povinný kompletne vyplnený Formulár poslať elektronicky alebo spolu s tovarom, ktorý je predmetom vrátenia/zámeny/reklamácie na adresu sídla Predávajúceho. Predávajúci si vyhradzuje právo neprebrať tovar zaslaný Kupujúcim na dobierku.

7. Celková suma za tovar, ktorý bol vrátený Predávajúcemu v súlade s týmito Všeobecnými obchodnými podmienkami, bude prevedená na účet Kupujúceho uvedený vo Formulári a to do 15 dní odo dňa prevzatia kompletne vyplneného Formulára spolu s tovarom, ktorý sa vracia z dôvodu uvedeného v bode 1.1, 1.2 a 1.3 tohto článku.


Článok X
ZÁRUČNÉ PODMIENKY A ZÁRUČNÁ DOBA


1. Na dodávaný tovar je Kupujúcemu poskytnutá záručná doba 24 mesiacov. Záručná doba začína plynúť v deň odovzdania tovaru Kupujúcemu.

2. K zásielke je Kupujúcemu najneskôr do troch dní od jej dodania doručená elektronická faktúra (doklad o kúpe tovaru), ktorá slúži zároveň ako záručný doklad.

3. Reklamovať je možné len tovar zakúpený u Predávajúceho a úplne zaplatený.

4. Pri uplatnení reklamácie je Kupujúci povinný doručiť na adresu sídla Predávajúceho reklamovaný tovar čistý, mechanicky nepoškodený v originálnom balení vrátane Požadovaných dokladov.

5. Oprávnená záručná reklamácia je bezplatná. Pri neoprávnenej reklamácii je Kupujúci povinný uhradiť náklady vzniknuté riešením tejto reklamácie.


Článok XI
OKOLNOSTI VYLUČUJÚCE ZODPOVEDNOSŤ ZA NEMOŽNOSŤ PLNENIA


1. Žiadna zo Zmluvných strán nenesie zodpovednosť za nemožnosť plnenia v prípade, ak nastanú skutočnosti vplyvom nepredvídateľných okolností.

2. Za udalosť spôsobenú vplyvom nepredvídateľných okolností sa považuje udalosť, ktorú Zmluvné strany nemohli predvídať a ktorej nemohli zabrániť ani pri vynaložení najvyššej možnej odbornej staroslivosti, ktorá je nezávislá od ich vôle, najmä vojna, povstanie, štrajk, prírodné katastrofy, zmeny v legislatíve a iné.

3. V prípade, že nastane udalosť podľa bodu 2 sú Zmluvné strany povinné si túto skutočnosť oznámiť bez zbytočného odkladu.

4. Vznik neočakávaných technických alebo logistických porúch oslobodzuje Predávajúceho od dohodnutých záväzkov.


Článok XII
ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA


1. Predávajúci si vyhradzuje právo tieto Všeobecné obchodné podmienky kedykoľvek zmeniť a/alebo doplniť. Zmeny a/alebo doplnky týchto Všeobecnýh obchodných podmienok vstupujú do platnosti dňom ich zverejnenia na webových stránkach mypurewedding.

2. Zmluvné strany sa dohodli, že všetky spory, ktoré medzi nimi vzniknú z právnych vzťahov na základe zmluvy alebo súvisiacich zmlúv, vrátane sporov o platnosť, výklad a zánik tejto zmluvy, budú prednostne riešiť formou zmieru.
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.4.2010, 21:28
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu