končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51.178 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,5118 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
Slimáky s medvedím pestom a fetouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto, 200 g syra Feta, 5-6 lyžíc pesta z medvedieho cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto rozvaľkáme na tenko, potrieme pestom a rozmrvíme syr (ak je veľmi suchý, rozmiešame s 3-4 PL kyslej smotany). Zrolujeme z dvoch strán smerom ku stredu a nakrájame na cca 1,5 cm kúsky. Kladieme na papierom vyložený plech reznou stranou nadol. Dáme upiecť na 220 st. cca 15 minút. Je to vynikajúca a rýchla mňamka, určite treba urobiť aspoň z 2 dávok :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Nanuky MagnumPOTREBNÉ PRÍSADY 6 žĺtkov, 450 mll mlieka, 150 g cukru, 390 g šľahačky, na dochutenie: vanilkový struk, matcha, alebo malinové pyré, na polevu: biela a tmavá čokoláda, oriešky, matcha. POSTUP PRÍPRAVY žĺtky+mlieko+cukor dáme variť na 82 C, potom dáme na 2 hodiny do chladničky. Následne precedíme a dochutíme podľa toho, akú chceme verziu nanukov. 1. vanilková príchuť - vanilkový struk 2. matcha príchuť - 9 g matcha 3. malinová príchuť - 90 g malinového pyré Poriadne premiešame a pridáme vyšľahanú šlahačku. Premiešame. Naplníme formy na nanuky a dáme minimálne na 8 hodín zamraziť. Polevu dáme do vysokého pohára a pomaly namáčame, aby ostalo na nanuku čo najviac polevy. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
PSP NellkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus (2x4 vajcia), vanilková plnka (pudingovo-maslová), marhuľový lekvár, potretá čokoganache z bielej čokolády, poťah a modelácia z PDT, jedlá krajka POSTUP PRÍPRAVY cca 3,5 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Red velvet cupcakes + medové kolieskaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY red velvet podľa https://vikendovepeceni.cz/?s=red+velvet+cupcake / medové kolieska zo zvyškov (vykrojený medový plát, plnka mascarpone+šľahačka, čokokrém OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Bicie a gitaraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY korpus red velvet, plnka mascarpone+šľahačka+lemon curd, poťah SV, gitara z medového plátu POSTUP PRÍPRAVY cca 5,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládovo kvetinkováPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY svetlý korpus, mrazené jahody, čokoládová plnka, potretá čokoganache, jedlá krajka, kvetinky zo SV POSTUP PRÍPRAVY cca 2,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kari KarfiólPOTREBNÉ PRÍSADY 250g karfiól, 40g celozrnná hnedá ryža, 30g šošovica, olej, 1/2 ČL sušený cesnak, 1/2 ČL sušená cibuľa, 1/2 ČL mletá sladká paprika, korenie, 1ČL kokosový olej, 30g cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1/2 ČL kari, 1/2 ČL garam masala, 1/4 ČL kurkuma, 1/4 ČL rímský kmín, 1/2 ČL mletý koriander, 1/2 ČL cejlonská škorica, 50g sterilizované krájané rajčiny, 70g cherry rajčiat, 150g Kokosové mlieko soľ POSTUP PRÍPRAVY Ryžu a šošovicu uvariť. Karfiól rozobrať na ružičky. Okoreniť cesnakom, cibuľou, paprikou, soľou korením a olejom. Uložiť na plech s papierom na pečenie. Piecť 180℃,15-20min.Na panvici opražiť cibuľu, nasakaný cesnak, korenie.Pridať konzervové rajčiny aj cherry,priliať kokosové mlieko , soľ a variť 5min. Do základu pridať ryžu, šošovicu. Servírovať z pečeným karfiólom. ZDROJ:CESTA K OPRAVDOVÉMU JÍDLU ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Lotus cheescake /nepečený/POTREBNÉ PRÍSADY 1 balík Lotus keksy, 70 gr masla, 400 gr nátierka Lotus, 180 g smotana na šľahanie, 20 g pr.cukor, , 250 g mascarpone, 1 smotanový Pribinačik POSTUP PRÍPRAVY Z balíku keksov si odložíme dva kúsky na ozdobu. Z nátierky si odložíme asi 150 gramov na vrchnú vrstvu a na ozdobu. Sušienky s maslom pomixovať (odložiť 1-2 polievk.lyžice mrveničky na ozdobenie okrajov). Pomixované sušienky natlačiť na dno 24 cm formy, ktorú vystelieme papierom na pečenie. Dať na hodinu do chladničky. Zmixovať opatrne mascarpone, 250g Lotus nátierky a pribináčik. Samostatne vyšľahať šľahačku dotuha a po lyžiciach primiešavať šľahačku do lotusového krému. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 21.12.2022, 13:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Domáci SnickerPOTREBNÉ PRÍSADY 225 g hl. múky, 75 g pr.cukru /do cesta/, 200 g masla, 175 g Hery, 4 PL pr.cukru /do plnky/, 1 karamelové Salko, 250 g arašidy, poleva POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Z múky, masla a cukru vypracujeme cesto a vyvaľkáme na plech s papierom na pečenie 30 x 22 cm a upečieme. Krém: 200 g masla a 4 pol. lyžice cukru dáme variť, pridáme už skaramelizované salko, varíme kým sa všetko nespojí, potom pridáme 250 g solených arašidov a povaríme 5 minút. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Domáci Čierny princPOTREBNÉ PRÍSADY 5 bielkov, 200 g kr.cukru, 2 č.lyž. citrónovej šťavy, 50 g pr.cukru, detské piškóty, poleva /čoko+cera/ POSTUP PRÍPRAVY Bielka s cukrom a citrónovou šťavou šľaháme nad parou do peny tak dlho, pokiaľ sneh riadne nestuhne. Odstavíme, zľahka primiešame práškový cukor. Na plech rozložíme okrúhle piškóty alebo upečieme klasické piškotove cesto a vykrojíme kolieska. Cukrárskym vreckom formujeme špice. Dáme ich do rúry zohriatej na 120°C na cca 3 minúty, aby sa trošku prisušili. Necháme vychladnúť, a potom polejeme čokoládou, ktorú si pripravíme rozpustením cery a čokolády ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.178 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,5118 ďalšie >> |