. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > GRILOVANIE

Tina H. (kokaZM) ID 102821
.
mimibazar.sk/kokazm
Oblasť: Zlaté Moravce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.7.2009
Naposledy: 17.5.2024 8:16
Aktualizácia: 16.12.2014 18:53
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 278
RODINNÉ FOTOGRAFIE 61
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 793
RECEPTY 68
NÁVODY 14
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

GRILOVANIE

Lokše



POTREBNÉ PRÍSADY

uvarené zemiaky v šupke, soľ, hladká múka.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky rozpučíme, osolíme, po troške pridávame múku, zakaždým zapracujeme. Presné pomery zemiakov a múky nemám, záleží od zemiakov i múky. Cesto sa musí prestať lepiť, ale nesmie byť moc tuhé, aby sa dalo dobre a ľahko vaľkať na pomúčenej doske.
Ja ich robím na hrubom plechu, ktorý mám určený na takéto účely. Na grile som ich robila prvý krát, keďže potrebujem nový digestor, ale určite ich už budem robiť takto stále. Ide to dosť rýchlo, žiaden dym a bordel v kuchyni.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 13.9.2011, 10:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

GRILOVANIE

Balkánske papriky



POTREBNÉ PRÍSADY

Uvediem prísady na veľkosť misky o priemere 22 cm /plus-mínus/: 10 ks žltej klasickej papriky /nie tie zeleninové, hrubé/ - počet závisí od veľkostí paprík, menších vojde viac a prídu mi chutnejšie, minimálne 2 hlavičky cesnaku, 2 malé lyžičky soli , 1,5 dcl oleja, 2 dcl octu, nasekaná petržlenová vňať, 1-2 lyžičky cukru.

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept som nevedela zaradiť, pretože je to príloha k hlavnému jedlu. V našej rodine je to pochúťka, ktorú by sme jedli stále. No nie všetkým, čo to u mňa jedli to chutilo. Niekto si to zas nevedel vynachváliť.

Na zimu si ugrilované papriky mrazím v sáčkoch po 10 ks - ak by ste chceli mraziť aj vy, určite odporúčam zamraziť ich neošúpané od tej zhorenej kože !!!!!!!!!!!!!!!! Po rozmrazení sa ošúpu, urobí nálev a je to ako čerstvé. Ak si ich zamrazíte, odporúčam aj namraziť vňaťku.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (15) posledné: 29.7.2012, 22:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu