končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
Zemiakové knedlíky - úžastné ku kapustePOTREBNÉ PRÍSADY 90 dkg varených zemiakov v šupke, 1 vajce, 15 dkg detskej krupice, 15 dkg hrubej múky, soľ POSTUP PRÍPRAVY vychladnuté zemiaky, ošúpeme, prepasírujeme, pridáme ostatné a urobíme cesto. Z cesta vytvarujeme asi 5-6 podlhovastých bochníčkov, hrúbka asi 7-8 cm /mama robieva hrúbku 4-5 cm a varí kratšie - to je už na vás/. Varíme v osolenej vode asi 15 minút. Treba pozerať kým nevyplávajú, aby sa neprilepili o spodok hrnca. Po vybratí naolejujeme. Výýýýýýbornéééé ako vepřo-knedlo-zelo, alebo ku kačici + kyslá kapusta. Úžastná obmena od klasickej knedle. Ja robievam len túto knedľu. A ešte niečo: Moja babička robievala knedle tak, že doprostred dala párok, jedlo bolo "slávnostnejšie" a uľahodila aj najväčším labužníkom. Vážne je to nenáročné, skúste, určite rodinu prekvapíte. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 2.2.2013, 17:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |