. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Iva B. (Iffko) ID 3392
.
mimibazar.sk/iffko
Oblasť: Považská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.4.2006
Naposledy: 8.10.2020 9:17
Aktualizácia: 17.3.2017 8:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 254
RODINNÉ FOTOGRAFIE 207
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 39
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 39 (zobrazuje sa 31-39)<< predošlé 1, 2, 3, 4

TORTY

Srdiečkova 50-tka


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Moc sa mi do nej nechcelo, ale podarila sa nad očakávanie. Tuto som robila myslím že niekedy v máji-júni? Teraz nemám ani tušenia

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 21.10.2008, 15:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Ešte letna paráda


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Tak toto som nejak od leta nestíhala ztiahnuť z foťku, až teraz.
Bola VYNIKAJUCA, keď na ňu kuknem hneď by som si dala. vážne

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 21.10.2008, 15:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Lentilkáči


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Kamoška ukecala, tak som volacosi vytvorila. Celkom sa mi paci.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (14) posledné: 4.11.2008, 17:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pre male drobatko na krstiny


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Tak hlavne pevne nervy

POSTUP PRÍPRAVY

Inak diki moc za rady Kataríne B. (Kaboo) ID 39742 , poradila bielkove cudo z ktoreho som robila oblaciky. Najviac som sa ich bala a podarili sa uplne super, viac som nestastna z farby potahovanej hmoty. Mala byt krasna modra a nejak mi zozelenala, ale bracho ma upokojoval ze to je taka tyrkysova - smolkova, ale pre mna je to aj tak nejake zelene. No dufam ze nabuduce sa podari krajsia farba.
Tu je ten receptik na to bielkove čudo od Katky :
bez pečenia: Do jedného bielka postupne primiešavať práškový cukor ( pozor, primiešavať vareškou, nie šľahať mixerom !!!!!) dovtedy, kým pena nie je taká hustá, že v nej postojí aj vareška.
Potom dať do sáčku, nastriekať kopčeky ( na olejom vymastený papier na pečenie si nastriekam ozdoby), špice, ktoré sa pri striekaní urobia, zahladiť mokrým nožíkom, aby zostali okrúhle (ja som to robila prstom, ktory som si machala vo vode, ale nesmie z neho kvapať voda).
Toto už potrebuje len zaschnúť. Takéto ozdoby je fajn pripraviť deň - dva dopredu.
Ešte raz upozorňujem, nešľahať mixerom, lebo sa vám bielko bude púšťať.
Je to fuška, ale keď sa to podari, mate z toho radosť.
Tak este raz diki moc za rady, a baby drzte sa.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 3.5.2011, 14:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Cica pre inšpiráciu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Tak túto som len zdobila.

POSTUP PRÍPRAVY

Síce naraz s tym krtkom, ale zmakla som obidve.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 15.7.2008, 16:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Krtko pre inšpiráciu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Kopec času

POSTUP PRÍPRAVY

Tak ďalšia vydarena. Táto bola pre kamarátkinu dcéru. Tie moje deťúrence len čumeli, keď si ju brala a nechapavo na mňa kukali. No už budem musieť aj im niečo vytvoriť. Veď v júli - auguste budu mat meniny, tak sa hadam mamina pochlapi. A možno ak manžel dovoli aj teraz na MDD by sa volačosi patrilo, že ano.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 29.10.2009, 18:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pre inšpiráciu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Koooopec voľného času !!!!!!!!

POSTUP PRÍPRAVY

:))))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 5.8.2008, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

ŠVEDSKA TORTIČKA - mandľová -



POTREBNÉ PRÍSADY

NASIEL SA
Takže tu je preklad:

SUROVINY:
* 4 vajcia
* 200 g nasekaných mandlí (neviem, či myslia nahrubo alebo najemno, ja by som ich asi nasekala v robote tým nástavcom s nožmi tak na "polojemno")
* 1/4 hrnčeka kryštálového cukru (20 polievkových lyžíc)
* 1 polievková lyžica múky
* 1 čajová lyžička prášku do pečiva
* 1 hrnček šľahačkovej smotany
* 3 nasekané tyčinky Daim (Ikea)

POSTUP PRÍPRAVY

POSTUP:

Vyšľahajte bielka s 13 polievkovými lyžicami cukru. Vmiešajte mandle, múku a prášok do pečiva. Vylejte zmes do okrúhlej formy na pečenie a pečte pri 175ºC asi 35 minutút. Po upečení vyberte z formy a nechajte vychladnúť.

Na krém vyšľahajte dotuha šľahačku. Vmiešajte do nej 4 vaječné žĺtka, 7 polievkových lyžíc cukru a nasekané tyčinky Daim. (V inom recepte najprv vymiešajú žĺtka s cukrom do krémovita a potom pridajú vyšľahanú šľahačku a Daim). Krémom potrite upečený korpus a dajte na pár hodín do mrazničky.

Mne tam osobne chýba tá čokoláda navrchu, podľa mňa by mal byť krém bez Daimu, Daim je skôr v tej čokoládovej poleve. Ale asi by bolo ťažké liať teplú čokoládu na ten krém, možno až po čiastočnom zmrazení. Ale hádam aj toto bude dobré. Inak som prehľadala kdečo na internete, viac ľudí zháňa ten recept, ale jediný, čo by sa tomu podobal, je tento. Tak skús a daj vedieť. Nech sa vydarí a hlavne chutí :-).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.3.2014, 13:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Martinkina



POTREBNÉ PRÍSADY

PLNKA :- 400g lučiny bez príchute- 1 biely jugurt- 1-2 vanilk.cukre- 1 želatinu Dr.Oetker- 1 šľahačku- Ovocie – 1konzerva jahôd - 1konz.mandariniek - 1konz. broskýň( ovocie nakrájame na rovnake kocky)KORPUS :- 5 vajíčok- 140g práš.cukru- 10g vanilkového cukru- 200g poloh.múky- 5 PL (polievk.lyž.) vody- citrónová kôra- 1 prášok do pečivaFALOŠNY MARCIPAN - MODELOVACIA HMOTA :1 diel preosiatého sušeného plnotučného mlieka (červená krabica)2 diely preosiatého práškového cukru½ čaj.lyžičky meduVody podľa potreby, ale opatrnePotravinárske farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

PLNKA :
Lučinu vymiešame s jogurtom a cukrom. Vyšľaháme šľahačku a opatrne vmiešame do masy.
Pripravíme si želatinu podľa návodu. Keď je ešte teplá, zamiešame do nej habarkou (metličkou) 2-3PL masy, aby sa trochu vyrovnala s teplotou, možeš to robiť až do konca tak že budeš pridávať masu. Ak by sa ti to zhrudkovalo tak to daj na chvilu do mikrovlnky a mixni to. Potom to nalej na tortu. Postup ďalej v texte.

KORPUS :
Žĺtky vymiešame s cukrom do peny. Pridáme vodu, vmiešame múku s práškom do pečiva a citrónovú kôru.
Nakoniec vymiešame tuhy sneh z bielkov a opatrne vmiešame do cesta.
Cesto vylejeme do formy vyloženej papierom a pečieme (ja pečiem v plynovej rúre na najslabšom stupni až kým sa cesto nelepí na špajdľu keď ju zapichneš do stredu)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 104 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (43) posledné: 1.3.2009, 17:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 39 (zobrazuje sa 31-39)<< predošlé 1, 2, 3, 4
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu