. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.488 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,149 ďalšie >>

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Rýchla syrová palacinka



POTREBNÉ PRÍSADY

Na palacinku: 1 vajce, 1 trojuholník nízkotučného syra (ja som mala veselá krava štíhla), sezam, 1 ČL kečupu, olivový olej, Na plnku: Čo máme radi alebo "čo dom dal". V mojom prípade dusená brokolica, sušené paradajky a prosciutto.

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduchý - v miske rozšľaháme vajíčko so syrom. Prisypeme sezam a zamiešame 1 ČL kečupu. Na teflónovej panvici rozpálime kvapku olivového oleja, vylejeme pripravenú palacinku a pomaly opekáme do zlatista z oboch strán. Hotovú palacinku naplníme a môžeme podávať. www.fitrecepty.blogspot.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 31.3.2014, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

celozrnná parená knedľa



POTREBNÉ PRÍSADY

200g celozrnnej hladkej muky, 200 g polohrubej muky, 200 ml mlieka, 1/2 kocky drozdia, 1 a 1/2 lyzicky soli, vajce, 2 lyzice oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto som dala vyhnietit do pekarne na program priprava ale kto nema da sa i rucne. Zarobit kvasok a potom pridat suche i mokre prisady a premiesat. Po vykysnuti (1h) premiestnit na pomucenu dosku, rozdelit na 2 casti a kazdu vyformovat do tvaru knedle( bez valceka nic nevalkat). Mne sa velmi dobre pracovalo s cestom. Nechat 30 min nakysnut pod utierkou . Parila som na utierke natiahnutej na velky hrniec na spodok som dala vodu, prikrila dalsim velkym hrncom.(tak ako si pamatam ako to robi moja mama) Ked voda vrie cesto opatrne prelozime na utierku na paru a zakrime hrncom. Parila som 23 min. Pre istotu som ju po dopareni prerezala nitkou bola v strede akurat. Potom som ich este poolejovala. Vobec sa na utierku neprilepili, boli fajn nadychane . Bola to moja prva a nie posledna knedla. Mame radi celozrnne veci a velmi nam chutila. Vysli 2 stredne knedle z cesta.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Monika D. (monikaskorica) ID 116840 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.4.2014, 16:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

granadír



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg zemiakov, 150g tarhone, velka cibula, sol, maslo, mleta sladka paprika, kysle uhorky.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky uvarime v supke, tarhonu kratko osmazime na masle, zalejeme dvojnasobnym mnozstvom vody, osolime a varime do zmaknutia.
Uvarene zemiaky osupeme a nakrajame, na masle osmazime nakrajanu cibulu, zasypeme sladkou paprikou a vsypeme pokrajane zemiaky a hotovu tarhonu.
Premiesame a podavame s kyslou uhorkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Martina K. (Martina46) ID 31472 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.3.2014, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Pecene citronove risotto



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/03/pecene-citronove-risotto.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:1 malu cibulu,nakrajanu
1 PL olivoveho oleja( ja som pouzila normalny olej,absolutne az do spiku kosti odmietem pouzivat olivovy olej na vysmazanie znici to chut a celkovo znehodnoti tak uzasny olej )
1 PL nastruhanej citronovej kory
2 CL nasekaneho cerstveho tymianu
1/2 CL susenych chilli papriciek
1/2 CL mleteho cierneho korenia
2 poh ryze (ja som pouzila Arborio)
950 ml kuracieho vyvaru

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 16.3.2014, 8:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Bryndzový koláčik s klobásou-rychlovka



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hladkej muky, 1 dcl oleja, 1 kocka kvasníc, 1 lyžička soli, 2,5 dcl teplej vody, trošku cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Urobím kvások a potom vypracujem cesto( z toho množstva vyjdu dva okrúhle koláčiky na menší plech)Nechám nakysnúť 10 minút, potom cesto rukami roztiahnem na okruhly plech utlačim, poukladám rozdrvenú bryndzu, na kolieka pokrájanu klobásu a polejem cibulkou, ktorú som si troška, nie moc, spenila na oleji, a dám piecť do trúby na 190 stupňov asi tak 25 minút treba sledovať..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Ivana ž. (ikana78) ID 80297 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Mrkvove lievance



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/03/mrkvove-lievance_13.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:1 poh hladkej muky
1 CL prasku do peciva
1/2 CL sody bikarbony
1/2 CL soli
1/2 CL mletej skorice
1/2 CL muskatoveho oriesku
stipka mleteho zazvoru
2 PL vlasskych orechov(nemusi byt)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 13.3.2014, 18:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Cokoladovo gastanovy krem



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/03/cokoladovo-gastanovy-krem.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:175g kvalitnej horkej cokolady
125ml smotany na slahanie (+ viac na slahanie cca 125 ml)
125ml plnotucneho mlieka
1 vajicko
250g sladeneho gastanoveho pyre
30ml (2PL) tmaveho rumu
Postup:Takze ak chcete mozte si tento postup urobit v mixeri alebo aj normalne rucne (akurat ze vam moze hrozit ze vam pri tolkom miesani odpadne ruka :).Cokoladu si rozdrvime v mixeri alebo nakrajame na male kusky nozom.V hrnci zohrejeme mlieko a smotanu az do bodu varu.Nalejeme to na cokoladu.Nechame stat asi 30 sekund a zapneme asi 30 sekund mixujeme.Cez otvor pridame vajicko a mixujeme dalsich 45sekund.Pridame rum a gastanove pyre a mixujeme az pokial sa nam to vsetko spoji do hladkej zmesi.Zmes rozdelime do poharikov (minimalne 125ml ) a ulozime do chladnicky na minimalne 4 hodiny.Napokon vyslahame zvysok slahacky a rozdelime na vsetky porcie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.3.2014, 11:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Susienky s kuskami cokolady



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/03/susienky-s-kuskami-cokolady-podla-jim.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:1 poh+2 PL hladkej muky
stipka soli
1/2 CL prasku do peciva
170 g masla,izbovej T (nesoleneho)
3/4 poh hnedeho cukru
1/4 poh krystaloveho cukru
1 vajicko (velkost L)
1/2 CL vanilkoveho extraktu

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 6.3.2014, 13:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Karfiolové striešky pečené v rúre s horehronskými zemiakmi, keď sa Vám nechce vyprážať karfiol



POTREBNÉ PRÍSADY

suroviny: uvarený karfiol 3 vajcia 3-4 PL polohrubá múka vegeta, soľ, čerstvá petržlen.vňať, podľa potreby strúhanka postup: - uvarený karfiol popučíme alebo nadrobno nasekáme, pridáme 3 žĺtka, ochutíme 1 lyžičkou vegety a soli, pridáme posekanú pertžlen.vňať, 3-4 lyžice polohrubej múky, vyšľahaný sneh z 3 bielkov a vmiešame do karfiolu. Podľa potreby zahustíme stúhankou. Ja som si "porcovačkou" na ryžu naberala kôpky, dala na plech vystlaný papierom na pečenie a do zapiekla v rúre. K tomu som podávala tieto zemiačky: 8 väčších zemiakov 200g tvrdého syra 8 PL šľahačkovej smotany celá rasca, mleté korenie, soľ, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Zemiaky očistíme a rozkrájame na hrubšie kolieska. Uložíme ich na vymastený plech, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olejom. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 30 minút. Syr postrúhame a zmiešame so smotanou. Zmes nalejeme rovnomerne na opečené zemiaky, vrch posypeme rascou a pečieme ešte 10 minút do zlata.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Jana B. (LauraJana) ID 7780 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Pomarancovo makovy kolac



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/03/pomarancovo-makovy-kolac.html

POSTUP PRÍPRAVY

Pomarancovo makovy kolac
Potrebujeme:4 vajicka,izbovej T
nastruhana kora z 2 pomarancov
1/2 poh slnecnicoveho oleja
1 poh krupicoveho cukru
2 poh hladkej muky
1 CL prasku do peciva
1 CL sody bikarbony

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 6.3.2014, 13:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.488 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,149 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu