. .. .. .. .. .. .
. .
VTIPY > O DEŤOCH
Silvia M. (sikovnica) ID 5882
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.8.2006
Naposledy: 22.12.2022 13:56
Aktualizácia: 11.6.2019 8:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 32
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 45
NÁVODY 1
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
O DEŤOCH
Preco muzi vymieraju?
Dievcence, toto nie je vtip, ale dokument o vplyve chemie, ktora nas obklopuje, na reprodukcne zdravie chlapcov. Ja som po zhliadnuti tohto ostala dost sokovana - dokonca aj detske plastove flase na mlieko su nebezpecne... je to v anglictine, urobte si vlastny nazor. Bohuzial, neda sa tomu asi vyhnut.
PŘEJÍT NA ODKAZ
KOMENTÁRE (1) posledný: 22.7.2009, 9:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
O DEŤOCH
Salka caju
> > Jeden den bola moja mama vonku a na starosti ma mal otec. Bolo mi
> > priblizne 2 a pol roka. Niekto mi daroval malu supravu na caj a bola
to
> > moja oblubena hracka Otec sedel v obyvacke a pozeral vecerne spravy
ked
> > som mu priniesla malu salocku "caju" v ktorej bola iba voda. Po
> > niekolkych salockach caju a pochvalach ako vynikajuci a chutny caj
je,
> > sa moja mama vratila domov.
> > Otec ju nechal v obyvacke aby sa pozerala ako mu prinesiem salku
caju,
> > pretoze to bola predsa tak roztomila scena. Mama cakala a po chvilke
som
> > prisla k otcovi so salkou caju a mama sa pozerala ako ju otec pije.
> > Potom povedala, (ako iba mama dokaze.. :)
> > Napadlo ta niekedy, ze jedine miesto, kde mala moze zobrat vodu, je
> > zachod?
KOMENTÁRE (4) posledný: 22.2.2009, 10:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR
O DEŤOCH
Naco mat deti
Toto mi prislo mailom. Autor je Martin Vystavil, ale davam to sem, lebo to potesi iste aj maminky:

Kym sme boli sami, bolo nam dobre. Ked sme chceli boli sme spolu, pili kavicku a rozpravali sa, ked zase nie kazdy sme sli po svojom - ja s kamosom na pivo, manzelka za kamaratkou. Vecer sme sli spat kedy sme chceli, rano ako kazdy potreboval. Doma bolo ticho, nekricali sme po sebe a ani dvermi netrieskali. Idylka...

A potom sa narodil syn. Maly, zlaty ale bolo ho treba kazdu chvilu hojdat a uspavat. Cez den aj v noci. A kazdu chvilu vstavat. A pampersky zhanat. A po doktorkach lietat. A kupat a obliekat a vyzliekat a zadok utierat. A potom znova obliekat, ale niekedy vzapati opat prebalovat. A tak dookola. Dnom a nocou. A to sme mohli byt radi, ze v noci vacsinou spal. Pocuvali sme horrorove pribehy co v noci nespali niekolko rokov a polosialeni rodicia ich vonku kocikovali a rano niektori sli do prace ako zombies.

A potom, akonahle to male zisti, ze u vas v posteli je prijemne uz sa tam stahuje. A vy si ho beriete, lebo je to prijemne a pohodlne. Teda ze nemusite bezat k postielke a tam nad nim stat kym nezaspi. Takto vam fuci do ucha a aj ked je to mensie ako trpaslikove cizmicky, dokaze to zabrat manzelsku postel. Vy balancujete na okraji v neprirodzenom krci, lebo ked sa pohnete ono to zacne mraucat. A v bruchu mate pod rebrom zaseknutu malu nozku, ktora stale kope do sleziny a inych vnutornosti. A vy ste radi, ze vam nestrcil prst do ucha ako minule.

A potom zacne chodit a treba sa tvarit, ze ste nadseni, pricom v duchu vidite ako ide stiahnut na seba cosi, co ho zabije. A tak lietate okolo hystericky, vsetko skryvate a pred navstevou sa tvarite, ze je to najlepsi relax aky existuje. Tutuli-mutuli nieeeee, to su .. boli ockove okuliare! ^&$^&%(##@ No nie je zlaty?

A potom zacne rozpravat a rozpravat a rozpravat ... cele hodiny snazivou blabotinou, a vy sa snazite, knizkami pouceni, na komunikaciu odpovedat, ale po hodine uz mate pocit, ze vas vystrie a povedzme si rovno, tak chcete uz na pivo, ze az! Ale manzelka je uz unavena od neustaleho pobytu doma a tiez chce von.

A v tom momente, ako napokon stale ked uz nevladzete - akurat, ked uz obaja mate toho dost synacik sa usmeje a vystrie rucicku a chyti vas za nos a zasmeje sa. A vy obaja zmaknete, stuhnete ako ked na Klondike zas a opat sa v potoku zablysti zlato. "Videl si to! Videla si? Oooooh, ci je zlaty, ten nas truhlik...!" a ste opat spat na bode jedna, pripraveni startovat za najblizsim prdnutim maleho.

No a potom ma niekolko rokov a niekolko kamaratov. Hyperaktivnych, pistiacich, nepocuvajucich. A vy sa zase musite tvarit pred ich rodicmi ake su tie deti zlate, pricom tieto vrestia a okna vibruju. Musite zazit odovzdanych rodicov uprotred najvacsieho kravalu, ako uplne apaticky sa tvaria, ze vas pocuvaju a v podstate si iba tak hrkutate nad zakuskom. V ich mysliach vsak neustale prebiehaju mozne scenare, ako v superpocitacoch NATO, vyhodnocujuc zvuky zo vzdialenych koncin bytu, predstavujuc si co tam asi robia a co vsetko mozu znicit, ci co vsetko moze znicit ich.

A potom to pride - to najstrasnejsie, to coho sa vsetci rodicia boja, uplna hroza .... v byte nastane ticho. Rodicia dovtedy sedeli na zadkoch uprostred kravalu, akoze to je normalne, a teraz sa idu pozabijat v panike, ze co sa stalo, ze je ticho!!!!

Vtrhnu do izby a tam .... a tam ...

Jedno si striha patstokorunacku noznickami, druhe vyhadzuje maminkine podprsenky von oknom, tretie maluje fixkami ockovi do pasu fuzy a stvrte ...kde je stvrte? KDE JE STVRTE???

Zo zachodu sa ozve splachnutie a z dveri vyjde maly s nechapavym pohladom - "To nefunguje!" vravi.

Zachod upchaty okakanymi gatkami sa prelieva a neprijemna suseda uz zacina buchat, tresla dverami a o chvilu zazvoni. Tak vam treba, na dve sekundy ste stratili prehlad a trest prisiel. A vy, pretoze ste uz zvyknuti, trest prijimate, pretoze ine moznosti nie su. Oops, ktosi zvoni ... "Dobry den pani Mrackova, ako sa mate? Vy dnes dobre vyzerate ..."

No vazne, povedzte mi po tomto vsetkom, vy by ste chceli deti?
KOMENTÁRE (14) posledný: 6.3.2008, 21:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR
O DEŤOCH
Kurz dojcenskeho plavania
Baby, toto je fakt uzasne... skoda, ze nie u nas...
PŘEJÍT NA ODKAZ
KOMENTÁRE (18) posledný: 8.2.2008, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR
O DEŤOCH
Ha ha ha ;o)
Tak na tomto sa sulal aj moj 7 a pol mesacny syn... treba zvuk!
KOMENTÁRE (2) posledný: 12.10.2007, 15:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu