tereza b. (tea29) ID 76421 |
 |
Oblasť: Topoľčany |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 9.1.2009 |
Naposledy: 24.7.2018 17:24 |
Aktualizácia: 23.11.2014 20:24 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Polohruba muka,1vajce,1zltok,1burgina,2lyzice maku,kvasnice,palmarin,cukor.
POSTUP PRÍPRAVY
Burginu si uvarime do makka,nechame vychladnut,osupeme,nastruhame na malych slzach,pridame muku,kvasok a ostatne ingrediencie/palmirin si rozpustim a potom ho vylejem vychladnuty/ a nechame nakysnut.rozgulame a vykrajujeme pagaciky.potrieme bielkom a pecieme v predhriatej rure na 180 do zlata.na jednu burginu ide cca1kg muky.DOBRU CHUT.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |