
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 18 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
TORTY |
![]() DvojkopecPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 2.12.2009, 15:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 6 vajec, 125 g práškového cukru, 150 g čokolády, 120 g masla, 50 g polohrubej múky, 50 g Solamylu, 50 g mletých mandlí alebo orechov Plnka: 2 smotany na šľahanie, 2 várové čokolády, 180 g masla, cukor Na ozdobu: modelovacia čokoláda a čokotransfer POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s cukrom do peny. Pridám roztopenú čokoládu, zmaknuté maslo, dobre vyšľaháme. Pridáme múku, SOlamyl a mandle a nakoniec sneh z bielkov. Pečieme pomaly. Cesto je po upečení krehké! Na plnku si deň vopred uvaríme smotanu s čokoládou a necháme vychladnúť. Na druhý deň všľaháme maslo a cukor podľa chuti. Rozrežem, naplníme a ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Ja som skúšala modelovaciu čokoládu a čokotransfer. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 26.1.2010, 5:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() futbalová loptaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tak sa mi podarila aj lopta. Bála som sa, ale nakoniec to celkom vyšlo. POSTUP PRÍPRAVY Spodok je obyčajná okrúhla torta, celá natretá krémom a posypaná zeleným kokosom. Loptu som piekla v miske. Je tiež rozrezaná a naplnená krémom a dotvarovaná punčovinou do guľatého tvaru. Potom celá natretá krémom a oblepená 5 a 6-uholníkmi z K2. Potom som loptu položila na tortu a pridala šál. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (8) posledné: 21.1.2010, 19:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Kávové zrnáPOTREBNÉ PRÍSADY 1,8 dl vody, 2 lyžice Solamylu, 16 dkg cukru, instantná káva, 25 dkg várovej čokolády, 25 dkg Cery. Na obaľovanie: 250 g Cery, 150 g suš. mlieka, 250 g prášk. cukru. POSTUP PRÍPRAVY "Cesto" som urobila ako na likerové špice, ale s pridaním kávy a netvarovala som špice ale zrná. Deň vopred si uvaríme krém. Z vody, Solamylu, cukru a instantnej kávy uvaríme hustú kašu. Pridáme polámanú čokoládu, necháme rozpustiť a pridáme Ceru nakrájanú na kúsky. Miešame, kým sa nerozpustí. Necháme vychladnúť najlepšie do druhého dňa. Na druhý deň krém vyšľaháme a na papier na pečenie striekame také válčeky. Použila som vrecko bez špičky - len okrúhly otvor. Necháme trochu stuhnúť a urobíme rýhu. Z cery, suš.mlieka a cukru urobíme marcipán, vyvaľkáme, nakrájame na štvorčeky a obaľujeme stuhnuté zrná. Znovu naznačíme rýhu. Necháme stuhnúť a namočíme do čokolády. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 30.5.2009, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() World of WarcraftPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Synovi k 14-tym narodeninám. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (11) posledné: 13.12.2008, 23:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Víkendová úroda - broskynkyPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (11) posledné: 13.12.2008, 11:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Tvarohové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 4 PL práškového cukru, 4 PL polohr.múky, trochu prášku do prečiva. Plnka: 500 g tvarohu, 1 kyslá smotana, 1 smotana na šľahanie, cukor, vanilínový cukor, 1 sáčok želatíny, 200 ml mlieka, jahody alebo iné ovocie POSTUP PRÍPRAVY Cesto: 4 žĺtky vyšľaháme s 4 PL pr. cukru, pridáme múku s PDP a sneh z bielkov. Upečieme na plechu vyloženom papierom na pečenie. V 200 ml mlieka rozmiešame želatínu a necháme napučať. Tvaroh rozšľaháme s cukrom (podľa chutí) a vanilínovým cukrom. Pridáme kyslú smotanu, vyšľahanú šľahačku. Napučanú želatínu zohrejeme a prilejeme k tvarohu. Pridáme jahody. Necháme vychladnúť a zhustnúť. Upečené a vychladené cesto rozrežeme na 2 časti. Na jednu časť vylejeme tvarohovú plnku, prikryjeme druhou časťou cesta a dáme stuhnúť do chladničky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 12.8.2010, 20:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Likérové špicePOTREBNÉ PRÍSADY 1,8 dl vody, 2 lyžice Solamylu, 16 dkg cukru, 25 dkg várovej čokolády, 25 dkg Cery. Náplň: vaječný likér POSTUP PRÍPRAVY Viď foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov) KOMENTÁRE (38) posledné: 16.12.2017, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Mandľovo - rumový krémPOTREBNÉ PRÍSADY 1 madlľový puding, 0,5 l mlieka, cukor, 1 smotana na šľahanie, rum, nastrúhaná čokoláda POSTUP PRÍPRAVY Z mlieka, pudinogového prášku a cukru uvaríme puding. Necháme ho vychladnúť. Vyšľaháme smotanu s vanilínovým cukrom. Do vychladnutého pudingu nalejeme rum (podľa chuti/, pridáme šľahačku (nie celé množstvo/ a nakoniec strúhanú čokoládu alebo čokoládové hoblinky. Zvyškom šľahačky zdobíme pohár. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Šľahačková tehlaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 balíky keksov Indián, 2 smotany na šľahanie, cukor, vanilínový cukor, káva, voda POSTUP PRÍPRAVY Viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 1.5.2008, 18:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 18 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |