
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() cestoviny s tuniakovo-rajčinovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny /vrtuľky, penne.../, lúpané rajčiny, rajčinový pretlak, trošku kečupu, cukor, soľ, bazalka, cesnak, olej, tuniak.... POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si orestujeme cesnak, pridáme olúpané rajčiny aj s omáčkou, pretlak, kečup. Necháme chvíľu povariť. Pridáme podľa chuti soľ, cukru treba trošku viac /lebo inak je to dosť kyselé/, bazalku a tuniaka. Necháme chvíľu povariť a máme hotovo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
![]() chilli s párkom, kukuricou a fazuľouPOTREBNÉ PRÍSADY 4 ks párkov, 1 konzerva fazuľe, 1 konzerva kukurice, 1 malé lečo, troška kečupu, cibuľa, olej, chilli POSTUP PRÍPRAVY osmažíme si cibuľu, pridáme párky pokrájané na mesiačiky a osmažíme, pridáme lečo a chvíľku podusíme........kečup, kukurica, fazuľa, chilli ešte chvílu podusiť a máme hotovo Podávame s ryžou, cestovinou alebo s chlebíkom..... Pre vegetárianov robíme bez párkov.... Pre mäsožravcov robíme s mletým mäsom.... Pre deti vynecháme chilli........ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 28.9.2011, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
syrovo-cesnakováPOTREBNÉ PRÍSADY tvrdý syr, cesnak, biele korenie /nemusí byť, alebo aj čierne/, majonéza POSTUP PRÍPRAVY syr a cesnak nastrúhať, pridať korenie a majonézu /ak nemáte môžete dať aj tatarku/ všetko zmiešať. cesnak podľa chuti. najlepšie chutí na slaných krekroch. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 13.3.2009, 21:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |