Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
250gr špenátového pretlaku\r\n1 cibuľa\r\n4 strúčiky cesnaku\r\n1 smotanu na varenie\r\n1 pl múky\r\nsoľ, čierne korenie, olej, \r\n8 zemiakov\r\n1 mrkvu\r\nvajce
POSTUP PRÍPRAVY
Cibuľku nakrájame na jemno a podusíme na oleji do mäka, za 10 minút pridáme 1PL hladkej múky, miešame a á pridáme špenátový pretlak...Po 10 minútach zahustíme smotanou a spolu zo smotanou vlejeme aj prepasírovaný cesnak. Necháme prevariť cca 5 minút, dosolíme, dokoreníme.\r\n\r\nZemiakové PURE: Asi 8 nových zemiakov zalejem vodou a uvaríme v šupke, po dovarení ihned ošúpeme a dáme do hrnca s 250 ml mlieka a polkou masla a solou, popucíme a dobre zmiešame. Necháme chvílku odstáť, pridáme na jemno nakrájanú mrkvu ktorú sme varili spolu zo zemiakmi a ručným mixérom vyšlaháme do peny.\r\n\r\nNa vrch špenátu dáme 1 volské oko. \r\n\r\nDobrú chuť prajem
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |