. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 628 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,63 ďalšie >>

NÁTIERKY

*♥*Baklažánová nátierka*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

1 baklažán, 1/2 malej cibule, 5 strúčikov cesnaku, 1 ks Syrokrému (50 g) alebo iného krémového syra, 1 PL kyslej smotany, 1 - 2 PL majonézy alebo tatárskej omáčky, soľ, mčk, olej, zopár lístkov bazalky, trocha kečupu

POSTUP PRÍPRAVY

1) Baklažán pokrájame na 0,5 cm kolieska, osolíme ich a necháme 30 minút "vypotiť".
2) Vzniknutú tekutinu poutierame servítkami a baklažány opekáme na oleji.
3) Opečené uložíme na kuchynskú papierovú utierku, aby odsala tuk.
4) Polovychladnuté vhodíme do mixéra, pridáme prelisovaný cesnak, syr, majonézu, smotanu, mčk a
zmixujeme.
5) Nátierku ochutnáme, pridáme podľa chuti kečup i soľ a možno dať aj za lyžicu olivového oleja. Do hotovej
nátierky pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a posekanú bazalku ( ak máte jarnú cibuľku, použite tú aj s
vňaťou )

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 10.9.2015, 15:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Klasická bryndzová pomazánka



POTREBNÉ PRÍSADY

250g bryndze, 100g klasického masla, 1 cibuľa, 1 malá lyžička mletej červenej papriky ja som dala údenú tú mám radšej..

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu nakrájame nadrobno a dobre vymiešame s ostanými prísadami...dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 23.3.2013, 7:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Mrkvovo-syrova natierka



POTREBNÉ PRÍSADY

3 vacsie mrkvy 200g udeneho tvrdeho syra 5 strucikov cesnaku 5 uvarenych vajicok natvrdo 2 PL horcice 1 velka majoneza trosku vegety a cierneho korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Mrkvicku ocistime a nadrobno postruhame. Rovnako psotruhame aj syr a uvarene vajicka. Cesnak pretlacime, pridame horcicu, majolku, vegetu a stipku korenia. Vsetko spolu premiesame a nechame odlezat - najlepsie cez noc. Podavame s cerstvym chlebikom, alebo pecivkom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Maria I. (mucilienka) ID 47050 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

VYNIKAJÚCA CESNAKOVO-SYROVÁ NÁTIERKA NA JEDNOHUBKY



POTREBNÉ PRÍSADY

1/4 masla, 2 syry Bambino v črievku, 1/2 malej tatárskej omáčky, soľ, kečup, 3 strúčiky cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

Rozmiešame si zmäknuté maslo so syrom, pretlačeným cesnakom, osolíme, primiešame tatársku omáčku a kečupom to prifarbíme.
Podľa chuti a potreby môžme pridať tatárku, kečup. cesnak - ale necháme najskôr postáť a tak ochutnáme, potom sa zvýrazní chuť cesnaku.
Je to vynikajúce na jednohubky, ja to len natieram na kolieska z rožkov, prípadne ozdobím kúskom olivy. Zatiaľ mala táto nátierka vždy obrovský úspech, či na oslavách rodinných alebo v práci. Niekedy ju jeme len tak na chlebíku, alebo rožku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Gabriela K. (GabKoKe) ID 16987 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.1.2010, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

KiRina Syrečková Supernátierka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie olomouckých syrečkov – nastrúhať na hrubšom strúhadle, 1 balenie syrokrému (140-200 gramov), 1 malé maslo, 3-4 PL kopcovité cesnakového dressingu, alebo majonézy + 1-4 cesnaky prelisovať, 1 ČL čierneho korenia, ½ ČL chilli alebo mletej papriky

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko dobre premiešať a ochutnať, ak treba tak dosoliť. Pozor, ide o jednu z najlepších nátierok všetkých čias a vzniká na ňu rýchla a nebezpečná závislosť :)))))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (40) posledné: 26.11.2011, 18:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Skvelá rybacia pomazánka! Veľmi rýchla =)



POTREBNÉ PRÍSADY

jedna kozerva sardiniek v oleji, asi tretina 125g masla, trošku pokrájanej cibuľky a 1-2 vajcia..

POSTUP PRÍPRAVY

Postup uvedený v obrázkovom postupe...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Slavka P. (slawik) ID 51904 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (16) posledné: 26.11.2015, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

pomazánky od A-Z



POTREBNÉ PRÍSADY

samé dobroty

POSTUP PRÍPRAVY

Pomazánky od A do Z


Bulharská pomazánka
300 g dietního salámu, malý rajský protlak, malá tatarská omáčka, kyselá okurka, cibule.
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.

Čertova pomazánka

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Lucia M. (lucia2206) ID 24348 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2014, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Droždovka úžasnááá



POTREBNÉ PRÍSADY

2xdroždie,1cibulka,2vajíčka,1syr v črievku aky máte najradšej,korenie,vegetu a kurkumu,maslo najlepšie klasické žiadne umeliny

POSTUP PRÍPRAVY

Takže na troche oleja podusíme cibuľku do sklovita, pridáme droždie a miešame kým sa droždie nerozleje a následne sa nebude znovu dávat dokopy,vtedy pridáme 2vajička osolíme a spravíme praženicu,keď je hotová odstavíme a ešte do horúcej zmesi vytlačíme celý syr, okoreníme dochutíme vegetou a necháme vychladit pak rozmixujeme a primiešame pol kl.. kurkumi(dodá žltú farbu chuť nemá takmer žiadnu a ma i antibiotické účinky samozrejme prírodné) nakoniec maslo kolko chceš možeš polovicu ale aj cele zaleží kolko spapkáte
HOTOVO JE FAKT ÚŹASNÁ!! a super k nej je chladená biela káva dobrú chuť Vám prajem všetkým

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Julia Š. (zurko) ID 95675 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Syrová nátierka s jogurtom



POTREBNÉ PRÍSADY

cca 200g tvrdého syra, 4 strúčiky cesnaku, 2 biele smotanové jogurty, 1 KL horčice, 1 KL paprikovej pomazánky (nemusí byť), soľ podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Cesnak a syr postrúhame, zmiešame s jogurtom, horčicou, pomazánkou, dosolíme. Výborná je na hriankach, ale aj s domácim chlebíkom viď foto. Je to ľahšia verzia pomazánok, kde ide tatarka alebo majolka a je rovnako chutná.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) posledné: 28.10.2012, 20:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Syrová pomazánka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

250 g syra, napríklad eidamu, ementálu alebo nejakého údeného syra nastrúhaného na jemno,3 papriky rôzných farieb, 150 g šunky, 100 g majonézy , 100 g bílého jogurtu ,soľ a korenie na dochutenie

POSTUP PRÍPRAVY

Papriky umyte, rozkrájajte na čtvrtky, odstraňte jadro a vnútorné biele rebrá, sú trochu horké. Dužinu nakrájejte na čo nejmenšie kostičky – rovnako ako šunku. Majonézu prošlahajte s jogurtom, podle chuti osolte a okorente. Nastrouhaný syr, šunku a papriku spojte zálievkou, prípadně ešte trochu dochuťte soľou a korením.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 13.12.2010, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 628 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,63 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu