končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,115 ďalšie >> |
TORTY |
Čokoládová k 70-tke...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus ,višňový džem, falošný parížsky krém, višne, potreté s ganache a kvety z čokoládovej PD OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Lienka...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY Hlavička: piškóta, čučoriedkový džem, smotanový krém s čučoriedkami, poťah Funcakes fondant... Bruško: piškóta, jahodový džem, vanilkový krém, jahody, poťah Funkes fondant... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penový pás k narodeninám...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
WINX Club...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus a piškóta, malinový džem, čokoládový termix krém, jahody, maliny, poťah PDT špecial a Snow White hmota, ozdoby jedlá oblátka a Smarflex Velvet... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 18.1.2019, 15:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová "Naked cake"PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,1 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, malinový krém, čokoládový termix krém a čerstvé ovocie... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 18.1.2019, 15:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre pani učiteľku k narodeninám...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY prekvapenie od našich detí :-)... váha 3 kg. POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, malinový džem, pribináčik krém, lesné ovocie, ganache... niektoré ručne robené ozdoby, kvety z Smarflex Flower a Pasta Dama čokoládová, takže všetko jedlé :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Punčová so snehovými pusinkami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,4 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.12.2018, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre účtovníčku...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6,9 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, višňový džem, alošný parížsky krém, višne a malinový džem, mascarpone krém s jahodami a malinami, poťah PDT Top Špeciál... jedlá oblátka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Malinová drip torta...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,3 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, mascarpone krém, maliny, vrch: malinový krém, biela čokoláda, macronky, snehové pusinky, medovka... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 3.12.2018, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pekanová bábovka ♥POTREBNÉ PRÍSADY 1 šálka pekanových orechov, 1 šálka vlašských orechov, 3 šálky hladkej múky, 1 ČL kypriaceho prášku, ½ ČL soli, 1 šálka /115g/ masla, 1 ¼ hnedého cukru, 4 vajcia, 2 PL rumu, 1ČL vanilkového extraktu, 1 šálka mlieka...***POLEVA: 113g smotanového syra, 3 PL karamelovej omáčky, 1 šálka práškového cukru, 2-3 PL mlieka.../karamelová omáčka je upálený kryštálový cukor, zaliaty smotanou a troškou masla, môžeme nahradiť skaramelizovaným salkom, ktoré rozmiešame s troškou mlieka/ POSTUP PRÍPRAVY Pekanové a vlašské orechy nasucho opečieme, necháme vychladnúť a najemno nasekáme. Múku zmiešame s kypriacim práškom a soľou. Maslo a hnedý cukor vyšľaháme do peny, po jednom pridáme vajce, primiešame rum a vanilkovú esenciu. Na nízkom stupni šľaháme a postupne pridávame múku na 3x. Nakoniec vmiešame ¾ orechov a vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme na 175°C, 50-60 minút. Necháme mierne vychladnúť, vyklopíme a po vychladnutí polejeme polevou. Vrch posypeme zvyšnými orechmi. POLEVA: Vyšľaháme smotanový syr s karamelovou omáčkou, pridáme cukor a prešľaháme dohladka. Pridáme mlieko a vyšľaháme dohladka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,115 ďalšie >> |