. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 159 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,16 ďalšie >>

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

SYR Domáci podľa ID 182316


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Katarína O. (Kati99) ID 207946 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 12.4.2013, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Super ŠPENÁTIK


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

za hrst slaninky, strúčik cesnaku,soľ, 3PL polohr. múky,mrazeny špenát, príloha zemiaky a volske oko

POSTUP PRÍPRAVY

V hrnci opečieme nadrobno pokrájanú slaninku, potom pridame aj trosku oleja a nadrobno posekany cesnak, trochu opečieme, pridame polohrubu muku/záprašku/, asi minutku opečieme a dolejeme vodu.
Potom pridáme špenátik, moze byť aj rozmrazeny a zbaveny tej zbytočnej vody. Nechame ho roztopit a dosolíme. Pridame aj asi 0,5dc mlieka, alebo smotany, kvoli kyseline, kt. obsahuje spenat, aby ju neutralizoval.
Podavame z varenými zemiakmi a volským okom.
Je super...dobrú c h u ť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Daniela U. (danilienka) ID 57919 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.12.2010, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ PLACKY- treba robiť z dvoch dávok, lebo sú brutálne dobré: 1 pochúťková smotana, 9 lyžíc hladkej múky, 3 vajcia, 10 dkg šunkovej salámy, 3 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 10 dkg nastrúhaného syra, trošku vegety, korenie (podľa Vašej chuti). Dobre rozmiešame a na rozpálenom tuku vysmážame placky.

POSTUP PRÍPRAVY

dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ

Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ

PLACKY- treba robiť z dvoch dávok, lebo sú brutálne dobré:

1 pochúťková smotana,
9 lyžíc hladkej múky,

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 28.3.2010, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

PECENY ZEMIAK ;-)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

zemiak, mlada cibulka, syr (cedar), maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Upiect zemiak a vsetko ostatne nan nakopit ;-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Marcela A. (mylove) ID 127626 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 9.2.2010, 16:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

VYNIKAJÚCE LOKŠE S MAKOM


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg zemiakov, 300g hladkej múky, soľ, 50g husacej masti, 150g maku, 60g práškového cukru, 1 lyžica masla.

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky si deň vopred uvaríme.Ošúpeme a postrúhame, pridáme múku /všetky prísady musia byť odvážené presne, aby lokše neboli tvrdé/ a soľ.Vypracujeme hustejšie cesto.Rozšúlame na valecs priemerom 5cm.Potom valec pokrájame na kolieska hrubé 1až 1,5cm a z koliesok vyvaľkáme tenké placky, ktoré pečieme priamo na platne /ja robievam na teflónovej panvici /. Upečené lokše pomastíme z jednej strany rozohriatou masťou, posypeme zomletým makom s cukrom, pokvapkáme roztopeným maslom a zvinieme.Tieto lokše sú veľmi jednoduché.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Klaudia M. (kajatt) ID 146065 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 27.6.2010, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Francúzke zemiaky ozaj šťavnate :-) podla Martina P. (Mata406)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

nieže by sme nerobievali francuzke zemiaky,ale tieto chutia uplne užastne :-) kysla smotana a šlahačkova smotana spravili svoje :-) vdaka za super receptíky Martinka :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 29.11.2010, 19:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zapekany karfiol


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

karfiol,zemiaky,dve vajcia,salam,olej,soľ,smotanu na varenie.

POSTUP PRÍPRAVY

u nas osvedčeny receptuš :-)


karfiol obvarime v slanej vode,scedime a dame na bok.Medzitym si uvarime vajička na tvrdlo,pokrajeme na kocky aj salam nakrajame na kocky.

Vezmeme si zapekaciu misu omastime olejom,dame zemiaky pokrajane na kolieska a posolime,poukladame karfiol a medzi to rozsypeme vajce a salam,posolime a dame dalšiu vrstvu zemiakov,Nakoniec zalejeme smotanou na varenie.

Dame do vyhriatej rury na 180 stupnov a pečieme kym nebudu zemiaky mäkke.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 28.8.2010, 18:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

KAPUSTNIKY


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

hlavkova kapusta, sol, cierne korenie, olej a + vsetko na kysnute cesto

POSTUP PRÍPRAVY

kapustu si nakrajame, dame do hrnca, pridame olej, sol, cierne korenie a dusime do mäkka. nechame vychladnut.urobime si kysnute cesto, vykrajujeme kusky/ ako ked robite buchty na pare/, do stredu dame kapustu, zatvorime a cesto vyvalkame na placku.pecieme na oleji.../po upeceni môzme polozit na obrusok..ak sa nam zdaju mastne/.hotove si ak chceme dosolime ale pocukrujeme. dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 22.7.2011, 18:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Polske pirohy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:500g muky polohrubej,250ml vody alebo mlieka, stipka soli,1 vajce. Plnka:500g hribov najlepsie sampinony ale cerstve,800g kyslej kapusty,sol a mlete cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto :preosiatu muku si zmiesame s vajickom a stipkou soli a pomaly lejeme vodu a miesime na cesto ked mame cesto vymiesene tak si vyvalkame dlhe koleso hrubka asi 2mm.potom si z neho vykrajovacom na pirihy ale poharikom okruhlym cca 5-6cm sirokym vykrajujeme kolieska.do koliesok vkladame plnku ktoru sme pripravili nasledovne hriby si nakrajeme na male kocky a usmazime na troske oleja pridame do nich trosku soli a cierneho korenia miesame a smazime cca 15 minut potom si nakrajme ak mame dlhu kapustu na mensie kusky a zmiesame s uz usmazenymi hribami. a plnime npu kolieska potom jednu stranu prelozim na tu druhu a prstami si ich polepime a dame zamrazit a ked ich chceme podavat tak ich vyberieme z mraznicky a dame mrazene varit do posolenej vriacej vody a varime ich az kym nevyplavaju hore potom ich mozeme jest take alebo este uzsmazit na oleji do zlatista alebo posypat usmazenymi hribami a kapustou dobru chut prajem!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Marta R. (Martusik) ID 186272 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 24.1.2011, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Vaječné bielka s bryndzou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

4 vaječné bielka, 100g bryndze, 200g paradajok, alebo uhoriek

POSTUP PRÍPRAVY

Toto sú skvelé raňajky.
Bielka usmažíme na panvici a primiešame bryndzu.Podávame s nakrájanou paradajkou alebo uhorkou.
Tip: do pavičky si môžte pridať aj nakrájanú pažítku, je to veľmi chutné.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Miriam Koziarszka (Mimka K) ID 63606 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 23.5.2009, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 159 (zobrazuje sa 71-80)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,16 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu