končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,16 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
SYR Domáci podľa ID 182316PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína O. (Kati99) ID 207946 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 12.4.2013, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Super ŠPENÁTIKPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY za hrst slaninky, strúčik cesnaku,soľ, 3PL polohr. múky,mrazeny špenát, príloha zemiaky a volske oko POSTUP PRÍPRAVY V hrnci opečieme nadrobno pokrájanú slaninku, potom pridame aj trosku oleja a nadrobno posekany cesnak, trochu opečieme, pridame polohrubu muku/záprašku/, asi minutku opečieme a dolejeme vodu. Potom pridáme špenátik, moze byť aj rozmrazeny a zbaveny tej zbytočnej vody. Nechame ho roztopit a dosolíme. Pridame aj asi 0,5dc mlieka, alebo smotany, kvoli kyseline, kt. obsahuje spenat, aby ju neutralizoval. Podavame z varenými zemiakmi a volským okom. Je super...dobrú c h u ť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Daniela U. (danilienka) ID 57919 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 14.12.2010, 18:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ PLACKY- treba robiť z dvoch dávok, lebo sú brutálne dobré: 1 pochúťková smotana, 9 lyžíc hladkej múky, 3 vajcia, 10 dkg šunkovej salámy, 3 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 10 dkg nastrúhaného syra, trošku vegety, korenie (podľa Vašej chuti). Dobre rozmiešame a na rozpálenom tuku vysmážame placky. POSTUP PRÍPRAVY dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ Dobre placky - značky SUPIŠ - VYNIKOŠ PLACKY- treba robiť z dvoch dávok, lebo sú brutálne dobré: 1 pochúťková smotana, 9 lyžíc hladkej múky, Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 28.3.2010, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
PECENY ZEMIAK ;-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiak, mlada cibulka, syr (cedar), maslo POSTUP PRÍPRAVY Upiect zemiak a vsetko ostatne nan nakopit ;-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marcela A. (mylove) ID 127626 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 9.2.2010, 16:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
VYNIKAJÚCE LOKŠE S MAKOMPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg zemiakov, 300g hladkej múky, soľ, 50g husacej masti, 150g maku, 60g práškového cukru, 1 lyžica masla. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si deň vopred uvaríme.Ošúpeme a postrúhame, pridáme múku /všetky prísady musia byť odvážené presne, aby lokše neboli tvrdé/ a soľ.Vypracujeme hustejšie cesto.Rozšúlame na valecs priemerom 5cm.Potom valec pokrájame na kolieska hrubé 1až 1,5cm a z koliesok vyvaľkáme tenké placky, ktoré pečieme priamo na platne /ja robievam na teflónovej panvici /. Upečené lokše pomastíme z jednej strany rozohriatou masťou, posypeme zomletým makom s cukrom, pokvapkáme roztopeným maslom a zvinieme.Tieto lokše sú veľmi jednoduché. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Klaudia M. (kajatt) ID 146065 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 27.6.2010, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Francúzke zemiaky ozaj šťavnate :-) podla Martina P. (Mata406)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nieže by sme nerobievali francuzke zemiaky,ale tieto chutia uplne užastne :-) kysla smotana a šlahačkova smotana spravili svoje :-) vdaka za super receptíky Martinka :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 29.11.2010, 19:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekany karfiolPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY karfiol,zemiaky,dve vajcia,salam,olej,soľ,smotanu na varenie. POSTUP PRÍPRAVY u nas osvedčeny receptuš :-) karfiol obvarime v slanej vode,scedime a dame na bok.Medzitym si uvarime vajička na tvrdlo,pokrajeme na kocky aj salam nakrajame na kocky. Vezmeme si zapekaciu misu omastime olejom,dame zemiaky pokrajane na kolieska a posolime,poukladame karfiol a medzi to rozsypeme vajce a salam,posolime a dame dalšiu vrstvu zemiakov,Nakoniec zalejeme smotanou na varenie. Dame do vyhriatej rury na 180 stupnov a pečieme kym nebudu zemiaky mäkke. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 28.8.2010, 18:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
KAPUSTNIKYPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hlavkova kapusta, sol, cierne korenie, olej a + vsetko na kysnute cesto POSTUP PRÍPRAVY kapustu si nakrajame, dame do hrnca, pridame olej, sol, cierne korenie a dusime do mäkka. nechame vychladnut.urobime si kysnute cesto, vykrajujeme kusky/ ako ked robite buchty na pare/, do stredu dame kapustu, zatvorime a cesto vyvalkame na placku.pecieme na oleji.../po upeceni môzme polozit na obrusok..ak sa nam zdaju mastne/.hotove si ak chceme dosolime ale pocukrujeme. dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 22.7.2011, 18:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Polske pirohyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto:500g muky polohrubej,250ml vody alebo mlieka, stipka soli,1 vajce. Plnka:500g hribov najlepsie sampinony ale cerstve,800g kyslej kapusty,sol a mlete cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Cesto :preosiatu muku si zmiesame s vajickom a stipkou soli a pomaly lejeme vodu a miesime na cesto ked mame cesto vymiesene tak si vyvalkame dlhe koleso hrubka asi 2mm.potom si z neho vykrajovacom na pirihy ale poharikom okruhlym cca 5-6cm sirokym vykrajujeme kolieska.do koliesok vkladame plnku ktoru sme pripravili nasledovne hriby si nakrajeme na male kocky a usmazime na troske oleja pridame do nich trosku soli a cierneho korenia miesame a smazime cca 15 minut potom si nakrajme ak mame dlhu kapustu na mensie kusky a zmiesame s uz usmazenymi hribami. a plnime npu kolieska potom jednu stranu prelozim na tu druhu a prstami si ich polepime a dame zamrazit a ked ich chceme podavat tak ich vyberieme z mraznicky a dame mrazene varit do posolenej vriacej vody a varime ich az kym nevyplavaju hore potom ich mozeme jest take alebo este uzsmazit na oleji do zlatista alebo posypat usmazenymi hribami a kapustou dobru chut prajem! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Marta R. (Martusik) ID 186272 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 24.1.2011, 20:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Vaječné bielka s bryndzouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 vaječné bielka, 100g bryndze, 200g paradajok, alebo uhoriek POSTUP PRÍPRAVY Toto sú skvelé raňajky. Bielka usmažíme na panvici a primiešame bryndzu.Podávame s nakrájanou paradajkou alebo uhorkou. Tip: do pavičky si môžte pridať aj nakrájanú pažítku, je to veľmi chutné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miriam Koziarszka (Mimka K) ID 63606 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 23.5.2009, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 159 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,16 ďalšie >> |