končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 343 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,35 ďalšie >> |
ČO DOM DAL |
Baklažánovo - papriková nátierka na topinky ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Baklažán * zelená paprika * veľká cibuľa * cesnak * olej * morská soľ * POSTUP PRÍPRAVY Ráno mi zavolala kamoška , že po robote príde na kávičku. Dlho sme sa nevideli. Nastal stres, čo jej ponúknem . V chladničke jeden maličký baklažán , paprika a pár paradajok . Môžem sa pochváliť, že nátierka sa vydarila. len jej bolo málo. Bola veľmi chutná . Podávadala som ju na topinkách a samozrejme nechýbalo šampáňo. :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 25.8.2021, 17:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Zoštíhlovací vývar podla Doroty DrozdovéjPOTREBNÉ PRÍSADY 2 mrkvy, 2 póry, 1 zeler, 1 cibulu. vetvičku petržlenu, zopár klinčekov POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu vložte do velkého hrnca, zalejte velkým množstvom studenej vody (len tolko, kolko sa donho vmestí) a povarte minimálne 3 hodiny. Podla chuti prisolte. Malo by vzniknút 2 litre zmesiy. Konzumujte ako potravinový doplnok namiesto sladkých koktaitov. Schladený chutí lepsie. Poznámka: urcite ste si vsimli, ze zásady o varení zeleniny boli v tomto recepte porusene! To preto, lebo vacsina zivin sa vyplaví do vody, ale nezabudnite, ze v tomto prípade sme sa zaujimali o vyvar nie o zeleninu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Antonia V. (SOVA I) ID 156999 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Zemiaky na cibuľke s kôprovou smotanou ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky * veľká cibuľa * soľ * olej *...........kyslá smotana * čerstvý / mrazený / kôpor * POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky a cibuľa sa nájde v každej domácnosti. Ja to jedávam , ako hlavné jedlo. Chlapom môžte k tomu pridať aj kúsok mäska. :-) V jednoduchosti je krása. Obrázkový postup nižšie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 8.8.2011, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Jednoduchý recept pre náročnýchPOTREBNÉ PRÍSADY Receptík sem dávam skôr na pobavenie alebo skôr zamyslenie sa, lebo ma oslovil - je z časopisu Dobré jedlo\r\nPotrebovat budeme : pohodu, spokojnosť, optimizmus, plno drobných ale nesmierne dôležitých ingrediencií\r\nčas prípravy : varenie takmer celý život\r\npočet porcií : pre každého, kto má s vami dočinenia\r\nnáročnosť : zdá sa ľahká ale nie je POSTUP PRÍPRAVY Postup :\r\n1. Vo veľkej panvici roztopíme kus svojej nevšímavosti a uzavretosti, potom primiešame tak akurát svojho temperamentu, necháme jemne prehriať. Aby zmes mala lahodú chuť, postupne do nej primiešavame láskavosť, porozumenie, toleranciu a poriadny kus empatie. Pozor, nie veľmi rýchlo, aby sa nám to celé nepripálilo. Necháme odstáť.\r\n2. Nakoniec kopcovitými lyžicami pridýme ostatné ingrediencie : optimizmus, pohodu, okoreníme poriadnou štipkou humoru. Aby zmes mala správnu chuť je dobré z času na čas aj kus veľkorysosti a nadhľadu. Správnu konzistenciu docielime nekonečným množstvom zdravého rozumu. Zmes dobre premiešame, poriadne dlho povaríme, ozdobíme úsemvom a podávame s láskou...\r\nDobrú chuť!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miriama L. (miracko) ID 11257 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
HamizurkaPOTREBNÉ PRÍSADY mlete maso (200g) * zemiaky * ryza *cesnak * sol,kmin,mleta cervena paprika,mlete cierne korenie * karpatsky bujon * POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.10.2012, 19:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Zelerové rizotoPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia(200g) * sampinony * stonkovy zeler * cibula * cervena paprika,sol * ryza * karpatsky bujon * hruskovy kompot * POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 29.11.2012, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Rychle zapekané bagetkyPOTREBNÉ PRÍSADY Bagety, 1 tavený syr, 2 vajíčka na tvrdo, šunku, tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Do misky si vytlačíme tavený syr, pokrájame vajíčka a šunku. Bagety si prekrojíme a vydlabeme z nich prostriedok. Ten dáme do zmesy a premiešame. Zmesou naplníme bagety, dáme na ne postrúhaný syr a pečieme 5-10 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Sára P. (sara0608) ID 204846 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Kyslokapustový koláč od KiRi - BOMBA!!!POTREBNÉ PRÍSADY ½ sáčku kyslej kapusty bez šťavy, je dobré trochu ju pokrájať (ale nedávajte jej viac, nie je to potom ono), 1,5 šálky polohrubej múky , 2 vajcia , 1-2 šálky mlieka alebo vody (sama uvidíš, koľko treba), ½ šálky oleja , 100 g suchej salámy nakrájať na kúsky / malé kocky (poprípade anglická slaninka, alebo niečo iné, aromatické) , čierne korenie, 1 PL vegety , 3 strúčiky cesnaku (prip. sušený), 1 PL pálivá paprika, 1 PRDOPEČ, 6 strede veľkých šampiňónov nakrájať na kúsky (resp. 1 konzerva)1-3 veľké mrkvy – nastrúhať nahrubo, 1 cibuľa nadrobno POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiešame dokopy a vystrieme na plech na pečiaci papier. Ja zvyknem na vrch posypať seznam, lanove semienko, alebo jemne rasce, ale raz som dala syr a bolo to waw!!! Pečeme 30minut v predhriatej trúbe na 180°C ( plynová rúra stupeň 4-5 pečieme 25-40 minút, podľa množstva ingediencií). Ak používaš teplovzdušnú trúbu, tak daj program koláč. Je výborný teplý, aj studený. Tento recept je velmi jednoduchý, rýchly a lacný. Koláč za tepla jeme ako hlavný chod a ak vôbec niečo ostane, dáme to do chladničky a neskôr zošrotujeme ako chuťovku. DOBRÚ CHUŤ!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 9.7.2012, 15:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Blesková fašírka / z luncheonmeatu / ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 1 veľkú konzervu * 1- 2 žemle * 1 cibuľu * majoránku * 2 vajíčka * soľ * na obalenie : strúhanku... na vysmážanie : olej POSTUP PRÍPRAVY veľmi jednoduchý.. vhodný pre chatárov a záhradkarov....kuk na obrázkový postup.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 14.5.2014, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Kapustové posúchyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg polohrubej múky, 2 vajíčka, mlieko, 150 ml oleja + olej na vyprážanie, 1 droždie, cukor, soľ, 1 sáčok (kg) kyslej kapusty, slaninka, 1 konzerva šampiónov, vegeta, sladká paprika, rasca, čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Najprv si pripravíme kapustovú plnku. Slaninku si nakrájame na kocky a dáme na troške oleja opiecť, keď bude slaninka opečená, pridáme kapustu a hubky z konzervy. Podlejeme trochou vody, ochutíme vegetou, rascou, trochou mletého čierneho korenia a zafarbíme sladkou paprikou. Dusíme, kým kapustička nebude mäkká a potom necháme plnku vychladnúť. Ďalej si pripravíme klasické kysnuté cesto (ale na slano! Bez cuku! Cukor ide len do kvásku) . Do hrnčeka zarobíme kvások a necháme ho pekne na teplom mieste vyrásť. Do misy dáme trištvrte kila múky, 2 vajíčka, 150 ml oleja, 1 malú lyžičku soli, už vyrastený kvások a mliečko podľa potreby. Zarobíme cesto a necháme ho vykysnúť. Potom si cesto na doske rozvaľkáme a veľkým (naozaj veľkým) pohárom alebo hrnčekom vykrajujeme kruhy. Lyžicou dáme na vykrojené cesto kapustovú plnu, prehneme polku cestička a kraje spojíme. Robím ich vlastne do takých polmesiačikov. Ale dajte si pozor, aby ste nedávali plnku s veľkým množstvom šťavy, inak budete mať cesto mokré. Je lepšie si plnku trošku vyžmíkať. Keď už máme cestíčko naplnené, vypražíme posúchy z oboch strán na miernom ohni a hotové položíme na servítku, nech nám prebytočný tuk odsaje. Mne ich z tejto dávky vyjde asi tak 20 a sú fakt dobré a sýte! Najlepšie chutia, keď sú ešte teplé. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Monika K. (Monchichita) ID 88482 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.5.2011, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 343 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,35 ďalšie >> |