končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,73 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Najkrémovejšie špenátové papardelle.POTREBNÉ PRÍSADY Cestoviny Papardelle, špenát najlepšie čerstvý ale dá sa aj mrazený, krémový syr, sladká smotanka, syr na strúhanie ( ja som dala kozí), olivový olej, veľa cesnaku, bazalku, korenie, provensálske, čierne, soľ a podľa fantázie. POSTUP PRÍPRAVY kuk OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 44 návštěvníkov) VLADIMIRA I. (MIMIMI) ID 10009 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 20.11.2013, 18:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Špenátové rizoto so šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY Na 2 porcie potrebujeme: 120g ryže, 200g sterilizovaných šampiňónov, 200g mrazeného špenátového pyré, 1 cibuľu, 2-3 strúčiky cesnaku, kocka zeleninového bujónu, 100g kuracej šunky, 1 dcl mlieka (alebo smotany), olej, čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Nenechajte sa odradiť farbou, rizoto je fakt výborné :)...Príprava zaberie asi 30 minút. ***1. Ryžu uvaríme podľa receptu. Ja ju najskôr trochu opečiem na troche oleja, zalejem horúcou vodou a až tak uvarím.***2. Cibuľu si nakrájame nadrobno, speníme na oleji. Potom pridáme šampiňóny pokrájané na kúsky a spolu podusíme 5 minút. Pridáme šunku nakrájanú na rezance a prelisovaný cesnak. Krátko podusíme a pridáme špenátové pyré. Necháme rozpustiť s kockou zeleninového bujónu a mliekom.***3. Zmes dochutíme soľou a čiernym korením podľa potreby a zmiešame s ryžou.***Toto jedlo je rýchle a diétne, kto by chcel diétnejšiu verziu použije ryžu natural***Dobrú chuť.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zuzana R. (zuzuli90) ID 278741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 9.6.2013, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s bazalkovým pesto a rajčinamiPOTREBNÉ PRÍSADY mladá cibuľka, cesnak, sušené rajčiny, 1 rajčina, bazalkové pesto, cestoviny (ja som dala farfalle), nastrúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Na troške oleja (použila som zo sušených rajčín) opečieme nakrájanú cibuľku, pridáme cesnak. Nakrájame sušené rajčinky ( použila som na jednu porciu dva kúsky). Ďalej pridáme nakrájanú rajčinu a pesto ( cca 1 PL). Množstvo surovín bolo odoka, koľko čoho chcete :) .Toto všetko už len prehriať, primiešať cestoviny a môžeme servírovať na tanier. Na záver môžeme posypať parmezánom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) andrea sečkarova (sveand) ID 44482 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
CarbonaraPOTREBNÉ PRÍSADY Rychly,jednoduchy ale velmi chutny recept na Carbonaru :) http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/06/carbonara.html POSTUP PRÍPRAVY http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/06/carbonara.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovinová pastaPOTREBNÉ PRÍSADY 1x 500g paradajkový pretlak, 2 ČL vegety, 250ml smotany na šľahanie, 500g cestovín (najlepšie vrútky), 3 strúčiky cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Do hrnca dáme paradajkový pretlak, ktorý krátko opražíme a pridáme vegetu. Toto zalejeme smotanou a uvedieme do varu. Na záver pretlačíme cesnak a chvíľku nechame vrieť. ( môžeme pridať šunku pokrájanú na kúsky, kukuricu alebo čo vám chutí) Podávame s cestovinou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Maria K. (Maribell) ID 278176 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekané cestovinyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500 g cestovín (pene, fargalle, fusilli) konzerva hrášku konzerva zelenej fazuľky 400 g kyslej smotany 3 vajcia 3 - 5 strúčkov cesnaku šunka ( hydinová, bravčová) syr POSTUP PRÍPRAVY Najskôr si vyvaríme cestoviny, podľa návodu na obale vo vriacej vode so štipkou soli a oleja. Potom zmiešame kyslú smotanu, vajcia a pretlačený cesnak. Dobre rozmiešame. Keď sú cestoviny uvarené, pripravíme si malý plech alebo zapekaciu misu, čo máte k dispozícii. Na spodok dáme cestoviny, potom hrášok, fazuľku, polejeme rozmiešanou zmesou a toto vrstvenie opakujeme kým sa nám neminú všetky suroviny. Do jednej vrstvy môžete dať pokrájanú šunku na rezance. Hrášok a Fazuľku pridávame podľa chuti, kto má koľko rád. Potom dáme zapiecť kým nebude uvarené vajíčko v zmesi a ešte na koniec môžte postrúhať syr a dať na chvíľu zapiecť. Potom podávame. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana M. (Janka757) ID 276584 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
LasagnePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1x balíček Lasagní 500g Hovädzieho letého mäsa alebo mix hovädzie bravčové 2x plechovky lúpaných paradajok v konzerve 1x mrkvu 1/4 zeleru 1 petržlen 1 mala cibulka čerstvú alebo mrazenú bazalku soľ cukor Bešamel 70g másla 70g hl. múky 500 ml plnotučného mlieka 1/2 čajovej lyžičky soli POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu, zeler, petržlen si nastrúhame na hrubo na strúhadle. Cibulku si nakrájame na drobno. Do hrnca si dame kvapku oleja pridame cibulku a nastruhanu zeleninku. Podusíme asi 15 minut a pridáme paradajky z kozervy ( ja dávam jednu a 4 čerstvé paradajky). Zmes osolime, mozeme aj trosku osladit podla chuti :). Celu zmes povarime asi 30 minut. Medzi tým si opražíme osolené mäsko na panvičke a pripravíme bešamel. Ja osobne bešamel osolím. Chutí mi viac :) Do uvarenej bolognskej omáčky pridame opražene melté mäsko a nakoniec pridáme bazalku. Odporúčam čerstvú alebo mrazenú. (kúpite v Bille značka Findus) Sušená sa moc nehodí, má inú chuť. Pripravíme si plech na lasagne Lasagne dopredu nepredvárame najprv plech potrieme bešamelom na bešamel poukladame prvú vstrvu lasagni potom bolognskú omáčku Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Pavla P. (paulitaa) ID 210747 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 7.4.2013, 20:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Farfalle so špenátom a šampiňónmiPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g cestovín, 200 g šampiňónov, 100 g špenátu, olej, 1 cibuľa, strúčik cesnaku, bazalka, hladká múka, voda/mlieko, soľ a korenie POSTUP PRÍPRAVY Tento rýchly a jednoduchý recept bude chutiť každému milovníkovi cestovín. A ak nemáme dostatok času pokojne môžeme použiť mrazený špenát a prípravu tak ešte urýchliť. Do osolenej vody si dáme variť cestoviny. Cibuľu nakrájame na malé kocky a opražíme ju na oleji. Pridáme cesnak a nakrájané šampiňóny. Necháme podusiť asi 8 minút, zasypeme hladkou múkou, premiešame a pomaly pridáme vodu alebo mlieko aby sa nám vytvorila omáčka. Počkáme kým omáčka zhustne a pridáme nasekaný špenát , bazalku a dochutíme soľou a korením a povaríme ešte niekoľko minút. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame s omáčkou a môžme podávať. Na tanieri môžme dochutiť pridaním strúhaného syra. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Veronika H. (bonifac) ID 64036 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Penne zapečené s kuracím mäsom a cuketouPOTREBNÉ PRÍSADY menšie kuracie prsia, 1 cuketa, sušené hríby alebo čerstvé šampiňóny, paradajkový pretlak, cesnak, cukor, soľ, sójová omáčka, provensálske bylinky, kari korenie, penne, syr (mozzarela alebo eidam) POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia a cuketu nakrájame na malé kocky. Na rozpálenom oleji orestujeme cesnak a kuracie prsia. Pridáme cuketu, vopred namočené hríby, paradajkový pretlak, trošku cukru. Osolíme, okoreníme (1/2 čl kari korenia a 1/2 čl provensálskych byliniek), trošku sójovej omáčky a dusíme. Penne dáme na 2 minútky do vriacej osolenej vody. Omáčku a cestoviny zmiešame v zapekacej mise, navrch naukladáme kolieska mozzarely alebo nastrúhaný eidam a dáme zapiecť do rúry. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Viera H. (vieruska25) ID 114096 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Rýchla a výborná omáčka na špagetyPOTREBNÉ PRÍSADY mäkká saláma, sušené hríby (prípadne šampiňóny v konzerve alebo čerstvé), paradajkový pretlak alebo kečup, slepačí bujón, soľ, worchestrova omáčka, bazalka, cesnak, olivový olej, špagety, syr POSTUP PRÍPRAVY V hrnci rozohrejeme olej, opražíme cesnak a salámu nakrájanú na malé kúsky, pridáme vopred namočené hríby, paradajkový pretlak /trošku cukru/ alebo kečup a bujón. Ochutíme worchestrovou omáčkou, bazalkou a prípadne dosolíme. Špagety uvaríme al dente. Už uvarené rozmiešame so zmesou olivového oleja, 1 malého strúčika cesnaku a čerstvej bazalky. Špagety polejeme omáčkou a posypeme postrúhaným syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Viera H. (vieruska25) ID 114096 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,73 ďalšie >> |