. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 73 (zobrazuje sa 71-73)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

AMERICKÍ UTOPENCI


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1kg teľacie párky, 3 väčšie cibule NÁLEV: 6 PL oleja, 6 PL octu, 4 PL worcestr. omáčky, 4 PL horčice, 4 PL kečupu, štipka soli 1 tatárska omáčka, 1 majonéza

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si uvaríme nálev z oleja , octu( kto chce menej kyslý stačí 5 PL), worcestra, horčice, kečupu a soli. Prevaríme a necháme vychladnúť. Nakrájame si teľacie párky na pásiky a do toho 3 cibule na kocky. Zalejeme vychladnutým nálevom a premiešame. Do toho primiešame 1 tatársku omáčku a 1 majonézu a šalát máme hotový. Je výborný len tak z rožkom. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Martina Z. (Maťa149) ID 90159 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 26.8.2012, 0:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Vynikajúci šalát


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

čo chladnička dala :)

POSTUP PRÍPRAVY

Vynikajúci! Aj toto spravil môj miláčik.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Cukinový šalát


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mladé cukiny, olivový olej, cesnak, citrón, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Mladé cukiny pozdľžne nakrájame asi na 4 mm plátky. Tie potom oprážame na rozhorúčenom olivovom oleji do mierne hnedej farby. Prebytočný olej necháme odkvapkať. Nakoniec ich už len osolíme a ocesnakujeme podľa chuti pretlačeným cesnakom a pokvapkáme citonovou šťavou. Možme jesť aj bez prílohy alobo so zemiakmi. Aj na teplo, aj na studeno. Tento recept mam od mojej tety, ktorá žije v Taliansku a tam je to bežné jedlo na leto. Mňam

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Zuzana Č. (zuzcuc) ID 23718 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 73 (zobrazuje sa 71-73)<< predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu