končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,165 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Omeleta s cuketou a s jogurtovo-cesnakovym dipomPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g cuketa,3 vajcia,1 PL hladka muka,20 ml mlieka,30 g struhaneho syra(parmesan)sol,korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Nastruhame cuketu ,pridame vajcia,muku,mlieko a syr,osolime,okorenime.Nechame postat pol hodinku. Na rozohriatom oleji vyprazame omeletky.Priloha: jogurtovo-cesnakovy dip ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 10.6.2015, 19:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
SPANAKOPITA - najlepsi slany kolac a jednoduchy ako fackaPOTREBNÉ PRÍSADY - baby spenat - syr feta - listkove cesto - korenie - jedna mala cerstva chilli papricka - olivovy olej - 1 vajce POSTUP PRÍPRAVY Jedna sa o typicky Grecky kolac ktory si doma vie urobit aj najvacsia nesika a vysledok vas vynesie dovysin. Treba kupit kvalitnu fetu potom je vysledok na nezaplatenie. Listkove cesto chladene vyvalkane predpripravene zozenete v obchode super je ze je zabalene priamo v papieri na pecenie 0. Dame si zohriat trubu na 180 1. Nakrajame si fetu na stvorceky 2. Na hlboku panvicu nalejeme trochu olivoveho oleja 2 polievkove lyzice a dame to na 3/4 plyn 3. do panvice vzszpete spenatove listy ( netreba umyvat) hned na to aj tu nakrajanu fetu 4. kym to zacne na panvici sycat si nasekame chilli papricku nadrobno 5. kydneme tam chilli papricku a cerstve korenie pekne z mlynceka Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) zuzka h. (zuzkarhb) ID 302173 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 18.8.2014, 14:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Voňavé zapekané zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg zemiaky, olivový olej, soľ, korenie, oregano, tymián, citrónová šťava z jedného citróna, mrkva (3 ks), čierne olivy (cca 20 ks), 6 paradajok, 2-3 cibule, 5-6 strúčikov cesnaku, slaný syr (1 balenie - Feta, Tatranský, Balkánsky a pod). POSTUP PRÍPRAVY ... úúúúžasná kombinácia - a ako to býva často zvykom aj tento recept vznikol náhodou - je to súčasť "mäsového" receptu, ale zistila som, že príloha je lepšia ako mäso :-)))), takže som ju jemne upravila a posúvam ďalej - postup nie je zložitý a výsledok rozhodne stojí za to .... mňaaaaaaaaaaam :-))) .... postup : ... zemiaky očistíme a pokrájame na štvrtiny či osminky (podľa veľkosti zemiakov), osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou - necháme postáť cca 1/2 hodinku ... medzitým si očistíme mrkvu, cesnak a cibuľu ... mrkvu nakrájame na kolieska, cibuľu na štvrtiny alebo osminky podľa veľkosti ... na pekáč dáme olivový olej, pridáme zemiaky aj so šťavou, pokrájanú mrkvu, cibuľu a cesnak, posypeme oreganom a tymiánom, premiešame, trocha pofŕkame olivovým olejom ... vložíme do rúry rozohriatej na 180°C - pečieme pokiaľ zemiaky nie sú mäkké (cca 20 minút), občas premiešame aby sa nám zemiaky neprichytili ... pred dopečením pridáme olivy, pokrájané paradajky a na kocky pokrájaný slaný syr, jemne pokvapkáme olivovým olejom a zapečieme, pokiaľ sa syr nezačne topiť ... potom už len degustujeme ... je to úžasná kombinácia OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.1.2017, 19:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Prudko žravé na slano plnené palacinkyPOTREBNÉ PRÍSADY palacinky (1-2 ks na osobu), toľko plátkov šunky a syra koľko budeme plniť palaciniek, bešamelovú omáčku (hladká múka, mlieko, citrónová šťava, soľ) - dobre poslúži aj syr v črievku, paradajky (3-4 ks), petržlenová vňať (2-3 stonky), na trojobal - múku, vajce, soľ, strúhanku, olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY ... tento chuťovo úžasný recept kedysi dávno (hádam pred 10 rokmi) pripravoval v TV Petr Novotný ... odvtedy je to môj obľúbený recept, aj keď nepatrí medzi najzdravšie a je pomerne časovo náročný - preto ho robím maximálne 2x za rok - ale je chuťovo super a rovnako dobre chutí teplý aj studený ... buď s tlačenými zemiakmi (vtedy bohato stačí 1 kus na osobu) alebo len so zeleninovou prílohou (vtedy zvládnem aj 2 kusy) ...mňaaam \\\\r\\\\n\\\\r\\\\n... takže ideme na to - pripravíme si palacinky - ja mám osvedčený recept bez cukru, ktorý používam aj na sladké varianty - 25 dkg hladkej múky, 0,6 l mlieka, 2 vajcia, soľ - zmiešame, necháme chvíľu odpočinúť a urobíme klasické palacinky (s cestom sa dobre robí, palacinky sa netrhajú - robím na teflónovej panvici s minimálnym množstvom oleja - len vytriem namočenou mašlovačkou) ... a bešamel alebo namiesto bešamelu použijeme iba syr v črievku (BAMBINO) - táto varianta je rovnako dobrá a ušetríme čas :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Najlepsie ovsene vlockyPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/najlepsia-ovsena-kasa.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1PL masla 1 poh (175g) ovsennych vlociek 780ml vody 240ml mlieka ( ja som ako vzdy pouzila plnotucne) 1PL cukru (ja som pridala trosku viac asi tak +polka PL) 1/2CL soli mleta skorica (ale iba ak chcete ) Postup:V panvici si rozpustime maslo a pridame vlocky.Smazime pokial nam trosku zhnednu a krasne rozvoniavaju :) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.6.2014, 21:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marhulovy dzem s rozmarinomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/marhulovy-dzem-s-rozmarinom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:680g marhul,zbavene kostky a rozmackane (ja som ich rozmixovala do hladka mixerom) 400 g krystaloveho cukru 3 PL rozmarinu,nasekaneho na drobno stava z 1 citrona Postup:Prve co som urobila bolo ze som si vysterilizovala pohare. V hrnci si zmiesala marhule,cukor a rozmarin.Varime na stredne velkom ohni.Varime az pokial nam dzem zhustne (az tak ze ked po strede prejdete varechou tak sa pomalicky vrati k sebe-nie hned ).Cca 12-15 min...Ja som ho varila dlhsie nechcela som ho mat riedky....Pridame citronovu stavu,premiesame a odstavime z ohna.Dzem porozdelujeme medzi pohare..Poriadne uzavrieme a prevratime hore dnom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 17.6.2014, 20:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Sparglove risotto s matou a citronomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglove-risotto-s-matou-citronom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:Na risotto zaklad:1 liter zeleninoveho vyvaru 2 PL olivoveho oleja 1 vecsia cibula,nadrobno nakrajana 4-5 celerove stonky ,nadrobno nakrajana 600 g risotto ryze (ja som pouzila Arborio) 250ml bieleho (sucheho ) vina Na risotto:500g spargle 700ml zeleninoveho vyvaru Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 17.6.2014, 20:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Sparglovy pretlakPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglovy-pretlak.html POSTUP PRÍPRAVY Tento fantasticky trik ako si krasne, prirodzene zafarbit a dochutit risotto ma naucil F pocas pripravy spargloveho risotta (ktore bolo uplne famozne ).Povodne som ho chcela uviest ako vyvar ale F s tym nesuhlasil...A tak to nazyvam pyre alebo pretlak ..ktory si pridavame do risotta + podla potreby pridame aj vodu (a ak naozaj chcete mozte pridat aj kocku zeleninoveho bujona )... Takze vsetko co urobite preto aby ste ziskali takyto pretlak :Drevenne konce zo spargle (ktore nepridavame do risotta )si dame uvarit do hrnca s vodou.Osolime.Okorenime.Varime az pokial nam zmaknu(5-7min).Po uvareni ich rozmixujeme do hladka.Ak by sa vam pretlak zdal az prilis moc husty mozte pridat trosku vody v ktorej ste ich varili. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.6.2014, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapeceny baklazan s paradajkou a mozzarellouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ...urcite to poznate, ale v tomto pripada je baklazan najskor obaleny vo vajci a struhanke..vyprazeny ako rezen a potom v rure zapeceny s paradajkou a syrom.....mne to chuti osobne lepsie..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Domáca parená knedľaPOTREBNÉ PRÍSADY Kvások:\\r\\njedno droždie, cca 2,5 dcl vlažného mlieka, trošku cukru\\r\\n\\r\\nCesto: 500g hladkej múky, 2 vajcia, štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Do mierne teplého(vlažného) mlieka nadrobíme droždie, prisypeme cukor, poriadne vymiešame a vo vhodnej nádobe prikryjeme, odložíme na teplé miesto a počkáme kým nám nakysne.***\r\nPreosejeme hladkú múku do väčšej nádoby, pridáme dve vajcia, štipku soli a kvások. Poriadne rukou cesto prepracujeme. Ak by bolo cesto tuhé, suché, pridáme vlažného mlieka. Cesto sa bude zo začiatku lepiť, ale to prejde, neskôr sa bude v pohode od náboby odlepovať. Dôležité je poriadne prepracovanie, jemne tak aby sa cesto prevzdušnilo (bude trošku akoby fučať)***\r\nOdložíme na teplé miesto a prikryté necháme poriadne vykysnúť. ***\r\nPo vykysnutí rozdelíme na dve polovice, ešte rukou prepracujeme. Druhú časť necháme stále na teplom mieste prikrytú.\\r\\nCesto vytvarované do bochníka alebo valca dáme do hrnca s horúcou vodou, položíme na parák, voda stačí ak sa jemne dotýka cesta, nie aby bola knedla pod vodou. Prikryté paríme 20 minút. Neotvárať, aby knedľa nepadla. Potom už len vyberieme, položíme na tanier a necháme prikrytú vlhkou utierkou, aby nevyschla a nestvrdla.\\r\\n\\r\\nDobrú chuť:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Hana D. (sharmana) ID 135570 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,165 ďalšie >> |