končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové stehno s brusnicamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - bravčové stehno, soľ, čierne korenie - plnotučná horčica, cibuľa - moravanka, lyžica kečupu, olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno nakrájame na plátky, zvyšky na kocky a cez mikrotenovú fóliu naklepeme. Jednu stranu rezňa natrieme horčicou a okoreníme čiernym korením. Pripravíme si nadrobno nakrájanú cibuľu. V hrnci zohrejeme trocha oleja a postupne rezne opečieme z obidvoch strán. Opečené vyberieme na tanier a vo výpeku opečieme do zlatista cibuľu. Pridáme k nej opečené rezne so šťavou, ktorá ostala na tanieri, osolíme a dusíme do mäkka. Potom pridáme zeleninu z moravanky bez uhoriek, cibule a feferónky ( ak chceme aby bolo mäso pikantné, môžeme doliať troška šťavy ). Pridáme ešte lyžičku kečupu. Podusíme do mäkka a podávame s ryžou alebo zemiakmi a brusnicami... Dobrú chuť..:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mária H. (Hazik) ID 280289 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Skvelá bravčová panenka s ríbezľovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčová panenka, soľ, korenie, olej, ríbezle, voda, med, červené víno POSTUP PRÍPRAVY kompletný recept s postupom na mojom blogu : www.svetnatanieri.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová "rýchlovka" - obed pre 2 osobyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250-300g bravcove maso - ja som mal krkovicku (skuste pliecko, stehno, kare, pripadne kuracie stehna.....) 1 cibula, 1-2 struciky cesnaku, 1 paradajka (alebo cca 10 kusov datlovych cherry), 1 cervena paprika, olej, koreniny - sol / vegeta, mčk, cervena paprika pikantna (alebo sladka a dajte si nejake chilli), sojova omacka (cinska, superior dark - maju v Tescu), hnedy cukor, kecup alebo lepsie pretlak POSTUP PRÍPRAVY Cibulu a cesnak nakrajajte na male kocecky, sup na olej - cca 5 min kym zhnedne. Maso nakrajame na kocky, pripadne na slize, osolime, okorenime, opaprikujeme, cvrkneme kecup/pretlak a chilli - pridame na panvicu a opecieme sprudka opať asi 5 min. Pridame paradajku (ako inak, nakrajanu na kocky) a sojovu omacku - asi 1,5 polievkovej lyzice. Mozete priliat vodu / vyvar, ale aj nemusite - kto ako rad stavu. Dusime cca 20-25minut - pokial maso nezmakne. Tesne pred koncom pridame na kocky nakrajanu cervenu papriku - staci asi stvrtina, max polovicka. Uplne posledna ingrediencia je hnedy cukor - cca 1-2 cajove lyzicky. Dovarime spolu este asi 5 min - kym sa cukor skaramelizuje a vsetko pekne zahusti...ak nie, zahustite solamylom. Podavajte s ryzou (najlepsia ryza je jasminova zn. Giana). Bru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Martin M. (Kraxprix) ID 212383 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PÁC NA ÚDENÉ MäSOPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 10 l voda 1 kg soľ 10 dag cesnak bobkový list ,celé čierne korenie-podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Vodu s prísadami dáme variť,cesnak postrúhame.Necháme 5 minút povrieť,vychladíme.Do takto pripraveného pácu vložíme pekné kusy mäsa a necháme v chlade 1-2 týždne.Pác je na asi 10 kg mäsa. Následne mäso vyberieme,osušíme a zavesíme do údiarne./dime asi 5 dní,záleží od veľkosti mäsa. Pochutíme si na ňom na Vianoce,Veľkú noc alebo len tak príležitostne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Na Ples do tombolyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pašík od řezníka Krkovičky, zelenina,přáníčko,mašle a celofán. POSTUP PRÍPRAVY Vyuzený vepřík nazdobit,zabalit a vyhrát. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová kapsaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčová krkovička, soľ, zemiaky, slanina, klobása, cibuľa, grilovacie korenie, alobal POSTUP PRÍPRAVY Bravčovú krkovičku naklepeme, posolíme, poodtŕhame z alobalu kúsky, aby sa dala spraviť kapsa. Nakrájame na kolieska zemiaky, ukladáme na alobal postupne zemiaky, mäsko, cibuľu na kolieska, slaninku, pokrájanú klobásku a navrch opäť zemiaky. Posypeme grilovacím korením a zabalíme do kapsy. Takéto kapsy dáme na plech a pečieme na 180°C, kým nie je mäso hotové (dá sa jemne oddeliť) Dobrú chuť a. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alenka H. (Allly) ID 56692 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domace udenePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kupili sme pol svinky cca 85kg, maso rozobrali-rozrezali na kusy.Pripravime si asi 2kg cesnaku ocisteneho,nasekaneho,sol (asi 4kg) velke krystale,. Maso,umyjeme, po rozdeleni namazeme s cenakom a solou UKladame jedno na druhe do plastovej nadoby,vacsie dame na spodok mensie kusy na vrh. Tak vrstvime a dame do chladneho priestoru,prikryte niecim,aby nepadala spina na 4dni,potom maso poobracame na druhu stranu-voda ktora je v plastovej nadobe,tu vylejeme. Po 8 az 10 dnoch maso povesame do susiarne-udiarnicky.Maso vesame na haky alebo snuru,nie celkom jedno na druhe,aby bol priestor,aby mohol oklo ist dym a vzduch. Ked maso navesame nechame do druheheo dna odkvapkat. Nalozime ohen z kvalitnejsie dreva-buk,dub a nechame odymit,potom nechame vo vnutri a na druhy den opat zapalime ohen-to nam robi kamarat No pod tym nasim mnozstvom masa zapalil 6x ohen,odymil a potom bolo maso este v udiarni dalsich 7 dni. My sme ho este zavesili v garazi,aby ˇˇoschlo stvrdloˇˇ asi dalsich 7-10dni. Mensie tensie kusky sme vzali,zabalili do papieroveho vrecka,zabalili do sackov do mrazaku a hodili do mrazaka,vacsie sme po tych dnoch,aby uschli,lebo su makksie kusy,tie velke.. Udime aj kosti z krkovicky,vynikajuce su potom na varenie, tiez koze,davam do hrnca na spodok pod holubky:) POSTUP PRÍPRAVY recept je pre inspiraciu:) My komplet celu polovicu tak urobime, nerobime ani skvarky ani ine zabijackove speciality,ten proces susenia este uparvim-opytam sa este raz:)Dobru chut:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 26.3.2019, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
udeny steak s volskym okomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 700-800g udeneho masa rolka,udena krkovicka a ine,2-3 lyzice masla alebo masti.1 cibula.4 vajcia a maslo POSTUP PRÍPRAVY udene maso oplachneme pod tecucou studenou vodou a potom ho v hrnci zalejeme horucou vodou.kratkopovarime.aby sa vyplavil nadbytok udenarskej soli.maso scedime,nechame oschnut a potom ho nakrajame na hrubsie platky.na panvici rozpalime maslo alebo mast a dve tri minuty na nom steaky opekame.potom ich vyberieme,vsypeme jemne nakrajanu cibulku a tiez ju opecieme.na inej panvici rozohrejeme maslo,rozklepneme nan vajcia jedno vedla druheho a zvolna ich prazime,az stuhnu.zltok ma byt polotekuty,neoprazeny.vajcia osolime az nakoniec pred podavanim.na tanieri udene steaky posypeme oprazenou cibulkou,polozime na ne volska oka a podavame so sosovicou uvarenou nakyslo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | MAJA B. (barny) ID 2295 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Francuzske domace zemiakyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg zemiakov,4ks špekačiek,1 sladka smotana alebo 1 kysla,3dcl mlieka,korenie,vegeta,rasca,sol,3 vajcia cele POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky olupeme,umyjeme a nakrajame na male kocky,taktiež šperačky,ktore sme si vopred ošupali z kože.Ukladame vrstvy zemiakov,špekačky a uvedene koreniny v potrebnom množstve.Ukončime zemiakmi,polejeme troškou oleja,cele zemiaky.V miske si vymiešame mlieko ,smotanu a vajcia.Vylejeme na zemiaky a prikrijeme alobalom a lebo dalšim pekačom(janske sklo).pečieme v rure 180stup/45min...odokrijeme a dopekame ešte 20min.Su velmi chutne-skuste! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
moje francuzke zemiakyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky podla poctu konzumentov,2-3 vajicka, kysla smotana , klobasa ,sol ,korenie ,tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY zemiaky uvarime v supke.osupeme,nasekame nadrobno.cast dame do vymasteneho pekaca a trochu posolime ,na to naukladame klobasu (najlepsia je domaca,lebo zemiaky kraaasne ochuti) na koliecka a na to druhu vrstvu zemiakov.posolime a okorenime.\r\nvajicka zmiesame so smotanou a zalejeme zemiaky\r\npecieme na 200 asi 50min\r\nna tanieri posypeme struhanym syrom,,mňam!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | zuzana S. (smatanovaz) ID 147869 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 11.3.2011, 9:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |