končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 672 (zobrazuje sa 641-650) | << predošlé 1,.,60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s hlivouPOTREBNÉ PRÍSADY Cestoviny akékoľvek, hliva ustricová, cibuľa, MČK, vegeta, soľ, smotana na varenie, tavený syr, kúsok masla POSTUP PRÍPRAVY Na cibuľke opražíme nadrobno nakrájanú hlivu, podusíme do mäkka, pridáme smotanu a v nej roztopíme syr a maslo a hotovo ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina T. (Miamai) ID 10156 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekané bryndzové halušky so špenátovými listamiPOTREBNÉ PRÍSADY •asi 1000g hotových halušiek (podľa vlastnej chuti použite zemiakové alebo klasické cesto), •300 - 400g bryndze•300g listového špenátu (čerstvý alebo mrazený), •3 - 4 strúčiky cesnaku, •šľahačková smotana podľa potreby, •soľ, POSTUP PRÍPRAVY 1.očistené čerstvé špenátové listy prepláchnite a krátko sparte v horúcej vode. 2.halušky si pripravte vopred podľa vlastnej chuti, cesto klasické alebo poctivé so zemiakov 3.ešte horúce halušky premiešajte zľahka so špenátovými listami a takmer celým množstvom bryndze (nechajte si asi 100g na posypanie) vymiešanou s prelisovaným cesnakom (ak sa vám zdá bryndza príliš hustá, pridate trochu smotany) 4.zmes vložte do zapekacej misy alebo plech, navrch ešte rozmrvte zbytok bryndze a dajte zapiecť pri teplote 175C do zlatista Prajem dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta D. (Ivetka_D) ID 30924 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s krabými tyčinkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Balenie cestovín, balenie krabích tyčiniek, parmezán, cesnak, soľ, olivový olej, citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si cestoviny, ja k tomuto receptu mám najradšej špagety. Do misy si dáme očistený prelisovaný cesnak, soľ, citrónovú šťavu (ja dávam všetko od oka, podľa chuti kto ako ma rád), pridáme nakrájané krabie tyčinky a scedené cestoviny. Všetko dobre premiešame posypeme parmezánom a servírujeme. Tento recept milujem, je rýchly a hlavne ľahký. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Nikoleta K. (nikol178) ID 89000 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Indonézske rezancePOTREBNÉ PRÍSADY 40 dkg kuracieho mäsa 5 dkg masla 2 lyžičky curry 1 lyžička čerstvého zázvoru (resp. štipka prášku) 40 dkg rôznej zeleniny (alebo čínsky mix) 2 kolieska ananásu 1 lyžica hrozienok 1 dl smotany na šľahanie 0,5 dl vodky 4 šampiňóny 50 dkg ázijských rezancov , Soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezance a v masle ich opražíme do zlatistej farby Uvaríme rezance Na menšie kúsky nakrájanú zeleninu pridáme k mäsu, pridáme korenia a pri stálom miešaní pražíme niekoľko minút K mäsu prilejeme vodku, ktorú následne zapálime, kocháme sa v krásnom ohni, pričom narýchlo odstraňujeme wok z horáka Keď oheň uhasol prilejeme smotanu, pridáme ananás a hrozienka a následne všetko premiešame s cestovinou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.1.2010, 14:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
cestovinový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny 400g, hlávková kapusta 350g, konzerva kukurice, jedna hrsť domáceho uvareného hrášku alebo 1 konzerva, kápia 1 dvojdecový pohár, tatárska omáčka 220ml, olej, soľ POSTUP PRÍPRAVY uvarené cestoviny zmiešame s nakrájanou kapustou, nakrájanou kápiou, kukuricou, hráškom, tatarkou, dochutíme soľou a môžeme podávať, samozrejme množstvá zeleniny si upravte podľa svojej chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta H. (iv01) ID 7685 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.2.2010, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
CESTOVINY OSAMELEJ ZIENKY (aj do 90 DD bez parmezanu)POTREBNÉ PRÍSADY uvarene cestoviny* cesnak* paradajky* olivovy olej* lubovolny salat,rukola,ladovy,aky chcete struhany syr na posypanie(parmezan je naj) POSTUP PRÍPRAVY Na olivovom oleji kratko oprazime na kolieska nakrajane hlavicky cesnaku(zamerne neuvadzam mnozstva,zalezi od toho ako velmi ste osamele,ak len menej tak ingrediencii pridate jasne ze viac :-))) ),pridame paradajky,tiez na väcsie kocky nakrajane a kratko spolu orestujeme, kym paradajky trocha zmäknu,osolime a odstavime.Oplachnute a odkvapkane cestoviny zmiesame s paradajkami,pridame lubovolny salat,este premiesame a posypeme lubovolnym syrom(najlepsie parmezanom) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 9.2.2010, 20:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Spagetthi AGLIO OLIO, tak teda trosku inakPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme sacok spagiet, v podstate jedno akych pokial si ich ustrazite a uvarite al dente, olivovy olej,, cerstve chilli, najlepsie trojfarebne, mavaju v BILLE, balene po tri kusy...cervenu, zelenu a zltu. Cherry paradajky, cesnak, bazalku a parmezan a sol. POSTUP PRÍPRAVY Olivovy olej nalejete do panvice, tak deci, deci a pol az dva,, cesnak nakrajame na kruzky, chili takisto, kazdy podla chuti, kto ma rad ekrazit a ma asbestovu pusu, vsetky tri chili tam dajte a celu hlavu cesnaku. 250 gramov cherry pokrajanych na stvrtiny a pekne dusime kym sa paradajky nerozvaria, supky sa same oddelia a ja ich vyberam odtial, ale nemusite, na zaver, tesne red odstavenim pridame susenu bazalku a trosicku nechame opiect. Uvarime spagety al dente, v slanej vode,nastruhame parmezan. Na tanier nalozime spagety, do stredu omacku a parmezanu kolko hrdlo raci. BON APETIT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Vladimira H. (vladka29) ID 40298 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 15.2.2010, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekané farfallePOTREBNÉ PRÍSADY 100 g cestovín(podľa veľkosti zapekacej misy aj viac), 400 g rajčinového pretlaku, 100 g syra v črievku(bez príchute), 100 g strúhaného tvrdého syra + 100-200 g strúhaného syra na posypanie, olivy (stačí malé balenie), obľúbená zmes korenia(ja som použila korenie na grilované kura :)) POSTUP PRÍPRAVY Recept ako stvorený pre rýchlu večeru. Príprava, ak nerátam pečenie, trvá dokopy 10 minút, suroviny sú lacné a je ich málo :) Cestoviny si uvaríme podľa návodu. Rúru predhrejeme na 200° a pripravíme si omáčku. Pasírované paradajky rozmiešame so syrom v črievku a so strúhaným syrom. Pridáme korenie a podľa chuti aj soľ (soľ by som vynechala, omáčka je vďaka syrom sama o sebe dosť slaná) a scedené olivy. Cestoviny scedíme a zmiešame s rajčinovou omáčkou. Dáme do zapekacej misy a posypeme rovnomerne strúhaným syrom (podľa chuti). Pečieme, kým syr na vrchu nezozlatne. Po vybratí z rúry treba počkať, kým cestoviny vychladnú, leboby sa rozpadávali. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lubica M. (Bodylubi) ID 131217 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 8.3.2010, 20:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Pikantné cestoviny s prosciuttomPOTREBNÉ PRÍSADY Cestoviny, 5 strúčikov cesnaku, Chilli paprička, Prosciutto, Olivový olej, Parmezán. POSTUP PRÍPRAVY Jednoduché cestovinky s voňou talianska. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Natalia L. (Natinka22) ID 86833 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 24.2.2010, 18:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Rizotko(4 porce)POTREBNÉ PRÍSADY 600g vepřového masa, 2 velké cibule, olej dle potřeby, 400g mražené zeleninové směsi (mrkev, kukuřice, hrášek), pepř, sůl, 1 masox, 300g rýže, strouhaný sýr na posypání/kečup. POSTUP PRÍPRAVY Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájené cibule a přidáme k nim nakrájené maso, zeleninu a krátce orestujeme. Podlejeme vodou, přidáme masox, osolíme a opepříme a za občasného míchání dusíme doměkka. Rýži uvaříme klasickým způsobem. Nakonec k masu zamícháme rýži, důkladně zamícháme a můžete ještě přidat pár lžic kečupu. Na talíři posypeme strouhaným sýrem, podáváme třeba se zelným salátem. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.11.2010, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 672 (zobrazuje sa 641-650) | << predošlé 1,.,60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ďalšie >> |