. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 56 (zobrazuje sa 51-56)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6

RYŽA A CESTOVINY

Špagety s pestom ....


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

špagety, red tomato pesto od Jmieho Olivera, rajčinky, olivový olej, cesnek, syr....

POSTUP PRÍPRAVY

tie rajčinky som opiekla s cenekom... viem že tie špagety nevypadajú najlepšie, sú to coopacké... asi som čudná, ale mne najviac chutia....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Veronika G. (veronika45) ID 20591 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.5.2010, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Gnoochi


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Fantasticke, uzasne, famozne!!! Podla Andy - Deni K. ID 1652 -dakujem za super receptik!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Maria I. (mucilienka) ID 47050 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.6.2010, 17:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Zeleninová večera


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Ľahké a sýte zároveň.... potrebujeme buď vychladenú uvarenú ryžu alebo krátke cestoviny (vretienka, motýliky, rúrky) a k tomu zeleninu - ja som použila čínsku kapustu, sterilizovanú kukuricu a hrášok, uhorku, červenú papriku, rajčiny + na malé kocky nakrájaný tvrdý syr, uvarené vajíčka, šunkovú salámu a všetko som to pokvapkala kečupom a ochuteným jogurtovým dresingom

POSTUP PRÍPRAVY

- kto chce, môže si prisoliť, okoreniť jedlo či dať ho na pár minút odstáť do chladu, aby zelenina pustila šťavu, a tým pádom aby bolo jedlo ešte šťavnatejšie a chutnejšie
- namiesto dresingu možno použiť aj biely jogurt / acidko("ľahšie" verzie) či 2 ČL tatarskej omáčky alebo kyslej smotany ("ťažšie" verzie)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana S. (JaniS.) ID 159902 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.3.2011, 20:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

cestoviny s tuniakom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

uvarené cestoviny, zelenina dusená, čerstvá, sterilizovaná, losos alebo tuniak z konzervy, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

takýto obed mám najradšej, lebo je expresne urobený a nezaťaží žalúdok

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Anna T. (babuš) ID 7831 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 30.12.2012, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Domáce cestoviny - farfalle


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

250 g múka hladká 3 ks vajce 1 polievková lyžica olej olivový 1 polievková lyžica , vlažná voda štipka soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Postup receptu
Zmiešame múku s vajciami…
Pridáme olivový olej…
Vlažnú vodu a soľ…
Vypracujeme hladké pevné cesto…Necháme odležať 10 minút.
Na začiatok je potrebné vyvaľkať pripravené cesto, najlepšie strojčekom na cestoviny. Zvládneme to aj s kuchynským valčekom.
Vyvaľkané pláty cesta jemne pomúčime, aby sa nám s cestom ľahšie pracovalo. Pláty narežeme na asi 4 cm pásiky, ktoré potom ešte ďalej režeme na 3 cm kúsky. Dostaneme tak kúsok cesta v tvare obdĺžnika 4×3 cm.
Z každého kúska pripravených obdĺžnikov cesta vytvoríme farfalle. Jednoducho ukazovákom si podržíme stred cesta, palcom a prostredníkom pritiahneme kraje cesta k stredu smerom k ukazováku. Hotovú mašličku jemne stlačíme v strede, aby nám držala tvar.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Andrea Z. (ondre) ID 95183 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Výborné risotto s hráškom a opečenou slaninou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

suroviny a postup je obdobný ako pri mojom recepte na talianske risotto (http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=54582&user=214481) - len vynecháme petržlenovú vňať a naopak po prvom priliatí vývaru pridáme hrášok (ja som mala mrazený) a na konci vmiešame nadrobno pokrájanú a opraženú oravskú slaninu - cca 80-100g

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 56 (zobrazuje sa 51-56)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu