končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 41 (zobrazuje sa 41-41) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 |
ZVERINA |
JEMNÝ JELENÍ BIFTEKPOTREBNÉ PRÍSADY Budeme potrebovať jeleniu sviečkovicu 600 až 700g, 3 ks žĺtka, 1 veľká cibuľa, cesnak 2 strúčiky, mleté čierne korenie, worčestrová omáčka, soľ, horčica 1 PL, 1 PL rajčinový pretlak. POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovú nakrájame na kocky, cibuľu nakrájame tiež na kocky a pomelieme spolu s mäsom a cesnakom na mlynčeku. Pridáme žĺtka, koreniny, pretlak, horčicu, soľ, worčestr a dobre premiešame. Necháme aspoň hodinku postáť a môžeme konzumovať. Mne najviac chutí na spôsob medajlónky opečené tak 2 min obe strany. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | jarmila b. (tepánek) ID 182316 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.9.2014, 13:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 41 (zobrazuje sa 41-41) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 |