končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 103 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >> |
POLIEVKY |
Hrášková polievka s mozarellou.....VEĽMI RÝCHLA :-DPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g mrazeného zeleného hrášku, 1 liter kuracieho vývaru (2 ks - bujón), 2 ks mozarelly, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Z 1 litra vody a 2ks kuracieho bujónu si pripravíme vývar. Do vývaru vsypeme 500 g mrazeného zeleného hrášku. Varíme cca 15 min. Hrášok odstavíme a necháme trošku vychladnúť. Nakrájanú mozarellu na menšie kúsky vložíme k uvarenému hrášku. Všetko spolu rozmixujeme. Podľa chuti dochutíme korením. Dobrú chuť :-) :-) :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Tatiana O. (tanta84) ID 64106 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.3.2011, 9:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
zemiaková polievka s mrkvou a smotankou :) ( náš dnešný obedík)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 stredne veľké zemiaky, 4 stredne veľké mrkvy, cibuľa, olej, hladká múka, červená paprika, soľ, vegeta, smotana POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kocky, mrkvu nakrájame na krúžky (ja som dnes pre zmenu nastrúhala na hrubšie pásiky) a dáme variť. Na oleji si speníme cibuľku, potom pridáme múku, papriku, potom zahustime polievočku a zjemníme so smotankou ( ja používam už len tú na varenie, tam mám istotu, že sa mi "nezgrcne" :) ) Môžme papať s čerstvým chlebíkom, ale nám to chutí aj s opraženými kúskami rohlíčka či chlebíka. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Sabča Š. (Sabuliatko) ID 113763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 2.3.2011, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
RYCHLOVKA Z CINSKEJ KAPUSTY*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej,mrkva,čínska kapusta,paradajky,vegeta,rasca,majoránka OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 25.9.2017, 13:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Vianočná kapustnicaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kysla kapusta 1kg, susene hriby- dve hrste, klobasa- dve nozicky ( veľmi dobrá je budapeštianska ), cibula, olej, sol, smotana na varenie 0.5l, mleta sladka paprika, trošku mletej štiplavej červenej papriky, MČK a trošku kryštálového cukru. POSTUP PRÍPRAVY Hríby si namocime do horucej vody. Kapustu trochu premyjeme vodou, aby nebola velmi kysla. Klobasu nakrajame na vädšie kúsky. Cibulu nakrajame nadrobno. Na oleji spenime cibulku, pridame klobasku, opecieme ju, poprasime sladkou mletou paprikou. Pridame huby aj s vodou, a 20 min. podusime. Pridame kyslu kapustu a zalejeme ju vodou, aby bola vsetka kapusta vo vode. Posolime. Mozme dat aj trochu MČK. Varime kapustu 30-40 minut, kym nezmäkne a dáme trošku cukru. Na zaver pridame smotanu alebo slahacku a nechame prevriet. Podávame s chlebíkom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.2.2012, 14:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
MINESTRONEPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mrkva,Zeler,Petržlen,Zemiaky,Cibuľa (červená alebo biela),Čerstvé alebo konzervované paradajky,Paradajkový pretlak, Mleté čierne korenie,Bobkový list,Bazalka (môže byť aj sušená, Rasca, Soľ, 1 lyžica balzamikového octu alebo citrónovej šťavy, Uvarená ryža, Parmezán, 1 lyžička dochucovacej pasty Sambal Badjak Vegetar alebo Sambal Badjak POSTUP PRÍPRAVY Nakrájame si zeleninu, zemiaky, cibuľku. V hrnci si na oleji dobre popražíme pokrájanú cibuľu, pridáme koreňovú zeleninu, zemiaky. Okoreníme, pridáme rascu, bobkový list, bazalku a malú lyžičku dochucovacej pasty Sambal Badjak alebo Sambal Badjak Vegetar(pozor, nie veľa, inak sa stratí originálna chuť) a chvíľu ešte pražíme. Zalejeme vodou, osolíme, prípadne dokoreníme a varíme. Nastal správny čas na pridanie paradajok, môžu byť čerstvé, nič sa však nestane, ak budú konzervované. Ak pridávate čerstvé paradajky je potrebné pridať paradajkový pretlak. Pri konzervovaných vylejete šťavu z konzervy do polievky. Práve paradajky dajú polievke osviežujúcu kyslosť. Polievka sa nevarí dlho, stačí 15-20 minút, pretože praženie urýchlilo mäknutie zeleniny. V predposlednom kroku pridáme nakrájanú (neošúpanú) cukinu. Varíme pár minút tak, aby sa nám cukina nerozpadla. V závere polievku dochutíme soľou, balzamikovým octom (doporučujeme), či citrónom. Polievku odstavíme a v dlani si rozmrvíme ešte bazalku a posypeme s ňou polievku. Pred servírovaním do taniera vložíme trochu uvarenej ryže a polievku posypeme nastrúhaným parmezánom alebo iným syrom. Aj keď vás to bude lákať, nepridávajte žiadne mäso, párky, či vegetu - prebili by ste tú úžasnú kyselkavo osviežujúcu chuť zeleniny, paradajok a byliniek. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
* Špenátová polievka *PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Fazuľová polievka s klobáskou a rezancamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Fazuľa v konzerve - akákoľvek (nemusíme už nič namáčať deň vopred), koreňová zelenina, klobáska, zásmažka, hrubšie rezance ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Nina G. (shitanshah) ID 70486 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 5.11.2010, 15:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Sampionovo-kuriatkova polievkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.10.2010, 20:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Spenatova polievka - je uzasnaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1x vacsia cibula, olej,1xmrazeny spenat, 3xstrucik cesnaku, 1x250ml slahackova smotana 30%, 2dcl mlieka, 1x200g creme Goldessa /LIDL/, na dochutenie: muskatovy orech, sol a cierne korenie. + Kysla smotana. POSTUP PRÍPRAVY Cibulku si nakrajame na drobno, dame osmazit na olej, ja vkladam do hrnca mrazeny spenat a otacam ho na obe strany kym sa postupne nerozmrazi, do misky si pripravim na kococky nakrajany cesnak+smotana slahackova+mlieko +creme goldessa a vsetko premiesam, zalejem spenat a necham prevriet, potom dochutim solou, korenim a muskatovym orieskom. Potom celu polievocku rozmixujem ponornym mixerom a podavam. Na ozdobenie 1 polievkovu lyzicu chladenej kyslej smotany doprostred. Dobru chut!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Zuzana T. (philipha) ID 122450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 3.5.2013, 12:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
Kremova porova polievka so sparglouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mensiu cibulku*maslo*1 vacsi por*cca. 12 kuskov spragle*80ml smotany* sol, petrzlenovu vnat(ja som mala susenu)*zeleninovy vyvar (500-700ml)*tvrdy syr na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Na masle podusime nadrobno nakrajunu cibulku a porik. Ked uz je por zmaknuty a dozlatista pridame nakrajanu sparglu na 2cm kusky a zalejeme zeleninovym vyvarom * Nechame varit asi desat minut. Dochutime solou a petrzlenovou vnatou. Ku koncu pridame smotanu a nechame prejst varom 2-3 minutky * Odstavime a na tanieri pridame na horucu polievku nastruhany tvrdy syr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 103 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,11 ďalšie >> |