končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 88 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kávová roládaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Dievčence nedávno tu bol recept na kávovú roládu (bez pomlčky), dala som si ho do obľúbených receptov a dnes tu už nie je - teda je,ale len nadpis bez receptu, nemáte ho niektorá odpísaný? ĎAkujem.... neviem bohužiaľ od koho bol... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (9) posledné: 4.9.2009, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Žirafky pripravené na tortuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY modelovacia hmota K2 a trpezlivost v tomto teple, lebo sa mi to lepilo všade :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (7) posledné: 11.6.2009, 16:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Likérové špice - recept na požiadaniePOTREBNÉ PRÍSADY Okruhle detske piskoty, 90 ml vody, 1 PL solamylu, 80 g krystaloveho cukru, 125 g cokolady na varenie (alebo Milky kto ma rad mliečnu), 125 g 100% stuzeneho tuku (napr. CERA) ***** NAPLN: vajecny, karamelovy alebo iny liker, prášková slahačka. ***** POLEVA: cokolada, CERA ***** Ideálne množstvo na odskúšanie, keď sa Vám zapáčia, odporúčam množstvá násobiť 3mi alebo 4mi. POSTUP PRÍPRAVY Vodu so solamylom a cukrom uvaríme v hustú kašu, pridáme nalámanú čokoládu a po roztopení čokolády pridáme ešte nakrájaný stužený tuk. Miešame dovtedy, kým sa nám všetko nespojí. Túto masu necháme vychladnúť pri izbovej teplote do druhého dňa, preto si kašu varím večer. Na druhú deň túto zmes vyšľahám ručným šľahačom. Vznikne nám čokoládový krém, ktorý striekame pomocou špeciálnej špičky na špice na okrúhle piškóty. Dáme stuhnúť v zime na balkón a inokedy do chladničky. Keď nám vzniknuté súdky stuhnú plníme ich likérom vyšľahaným s práškovou šľahačkou( dám si do vyššej nádoby likér a postupne prisypem práškovú šľahačku, aby to bolo ako nie úplne vyšľahaná šľahačka) - nám istotu, že mi náplň nevytečie. Inak kto nechce nemusí použiť tento postup a naleje do súdkov len likér. Súdky s likérom uzatvorím čiapočkou z krému, dáme opäť stuhúť do chladničky a nakoniec si roztopíme čokoládu so stuženým tukom, ktorý si dáme do pohára na pitie. Stuhnutý špic uchopíme za piškótu a ponoríme do roztopenej čokolády. Dobre stuhnuý špic z chladničky a ponorený do čokolády by mal pomerne rýchlo zaschnúť. Len prosím neukladajte špice na tanier, budú sa ťažko odlepovať. Ja odporúčam mriežku alebo papier na pečenie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 209 návštěvníkov) KOMENTÁRE (64) posledné: 2.5.2015, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dvojfarebná smotanovozelatinova torta alebo zakusokPOTREBNÉ PRÍSADY Upeceny korpus na torticku z 3 vajec, ovocie, lekvar, 2 slahackove motany, 3 stuzovace, 2 vanilkove cukre, 2 zelatiny Galaretka(Lidl) - 2 príchute, 8dcl vody. POSTUP PRÍPRAVY Moja dcerka ma kiahne, preto sa mi uz vcera nepodarilo prist k PC. No ale pokracujeme: Na upeceny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si v dvoch hrncoch po 4dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny - do kazdeho hrnca inu prichut, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky samostatne kazdu s 1,5 stuzovacom a 1 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina(kusok z jednej, ktoru chceme mat na povrchu si odlozime), vmiesame kazdu do slahacky a vylejeme na tortu nasledovne: ja som si najprv spravila jahodovu zelatinu, ktoru som vyliala na tortu, tu som dala na 20 minut do chladnicky, potom som si spravila egresovu zelatinu a pomaly cez lyzicku som ju liala na jahodovu zelatinu, aj teraz torta putovala na 15-20 minut do chladnicky a nakoniec lyzickou pridame na povrch torty zvysnu zelatinu a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dozdobime slahackou a papame. Pre netrpezlivych ako aj ja a moje dieta, je mozne tortu dokoncit po 1,5hodine v chladnice po poslednej vrstve. ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) KOMENTÁRE (30) posledné: 28.9.2011, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládová cukríková hmota - MMFPOTREBNÉ PRÍSADY zdroj:www.living.cz 150g prášk. cukru 200g horkej čokolády 180g "maršmelou" cukríkov ľubovolnej farby 1 lyžička margarínu alebo masla 3 lyžičky šľahačky-smotany 1 lyžička likéru alebo brandy POSTUP PRÍPRAVY 1. Nad parou roztopíme čokoládu 2. Pridáme maršmelou a necháme roztopiť, pridáme smotanu, maslo a likér 3. PRELOžíMEe masu do mixéra, pridáme cukor a vymiešame 4. Cesto vyklopíme na podložku poprášenú cukrom a môžeme spracovať 5. "Neohybne - tvrde" cesto necháme trochu ohriať v mikrovlnke. 6. Hmotu skladujeme v igelitovom sacku a doze v chladničke. !!!!!Tento recept je vďaka Andrea O. (AďaO.) ID 5041odskúšaný a je s ním veľmi spokojná!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 3.7.2011, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tiramisu s vajickamiPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 11.4.2009, 21:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tiramisu s kraslicouPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 6.10.2010, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tiramisu s oveckouPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 12.4.2009, 12:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jednorozec s postupom alebo aj My little pony, pokial mu nedate rohPOTREBNÉ PRÍSADY Upeceny korpus na torticku zo 6 vajec "L" o priemere 28cm, ovocie, lekvar xxxxPlnka: 2 slahackove smotany, 3 stuzovace, 1 vanilkovy cukor, 2 zelatiny Galaretka(Lidl)/jahodova, 8dcl vody. xxxxplnka na domodelovanie: 1/2l mlieka, 2 ovocne pudingy, cukor podla chuti, ja som dala cca 90g, 1 maslo, 1/2 hery. POSTUP PRÍPRAVY Na upeceny prekrojeny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si 8dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky s 3 stuzovacmi a 1 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina, vmiesame ju do slahacky a vylejeme na tortu.Tortu dame do chladnicky a za takych cca 60minut ju vyberieme, druhu polovicu korpusu potrieme lekvarom a tou stranou prilozime na tortu a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dokoncime podla obrazkoveho postupu. ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (26) posledné: 21.5.2010, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobna jednoducha...PRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 26.1.2009, 7:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 88 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >> |