. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Magdalena L. (meggienka) ID 798
mimibazar.sk/meggienka
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.9.2005
Naposledy: 30.8.2020 17:51
Aktualizácia: 29.8.2020 16:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 34
RODINNÉ FOTOGRAFIE 269
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 88
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 88 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Kávová roláda


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Dievčence nedávno tu bol recept na kávovú roládu (bez pomlčky), dala som si ho do obľúbených receptov a dnes tu už nie je - teda je,ale len nadpis bez receptu, nemáte ho niektorá odpísaný? ĎAkujem.... neviem bohužiaľ od koho bol...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (9) posledné: 4.9.2009, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Žirafky pripravené na tortu


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

modelovacia hmota K2 a trpezlivost v tomto teple, lebo sa mi to lepilo všade :o)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (7) posledné: 11.6.2009, 16:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Likérové špice - recept na požiadanie



POTREBNÉ PRÍSADY

Okruhle detske piskoty, 90 ml vody, 1 PL solamylu, 80 g krystaloveho cukru, 125 g cokolady na varenie (alebo Milky kto ma rad mliečnu), 125 g 100% stuzeneho tuku (napr. CERA) ***** NAPLN: vajecny, karamelovy alebo iny liker, prášková slahačka. ***** POLEVA: cokolada, CERA ***** Ideálne množstvo na odskúšanie, keď sa Vám zapáčia, odporúčam množstvá násobiť 3mi alebo 4mi.

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu so solamylom a cukrom uvaríme v hustú kašu, pridáme nalámanú čokoládu a po roztopení čokolády pridáme ešte nakrájaný stužený tuk. Miešame dovtedy, kým sa nám všetko nespojí. Túto masu necháme vychladnúť pri izbovej teplote do druhého dňa, preto si kašu varím večer. Na druhú deň túto zmes vyšľahám ručným šľahačom. Vznikne nám čokoládový krém, ktorý striekame pomocou špeciálnej špičky na špice na okrúhle piškóty. Dáme stuhnúť v zime na balkón a inokedy do chladničky. Keď nám vzniknuté súdky stuhnú plníme ich likérom vyšľahaným s práškovou šľahačkou( dám si do vyššej nádoby likér a postupne prisypem práškovú šľahačku, aby to bolo ako nie úplne vyšľahaná šľahačka) - nám istotu, že mi náplň nevytečie. Inak kto nechce nemusí použiť tento postup a naleje do súdkov len likér. Súdky s likérom uzatvorím čiapočkou z krému, dáme opäť stuhúť do chladničky a nakoniec si roztopíme čokoládu so stuženým tukom, ktorý si dáme do pohára na pitie. Stuhnutý špic uchopíme za piškótu a ponoríme do roztopenej čokolády. Dobre stuhnuý špic z chladničky a ponorený do čokolády by mal pomerne rýchlo zaschnúť. Len prosím neukladajte špice na tanier, budú sa ťažko odlepovať. Ja odporúčam mriežku alebo papier na pečenie.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 209 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (64) posledné: 2.5.2015, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Dvojfarebná smotanovozelatinova torta alebo zakusok



POTREBNÉ PRÍSADY

Upeceny korpus na torticku z 3 vajec, ovocie, lekvar, 2 slahackove motany, 3 stuzovace, 2 vanilkove cukre, 2 zelatiny Galaretka(Lidl) - 2 príchute, 8dcl vody.

POSTUP PRÍPRAVY

Moja dcerka ma kiahne, preto sa mi uz vcera nepodarilo prist k PC. No ale pokracujeme: Na upeceny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si v dvoch hrncoch po 4dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny - do kazdeho hrnca inu prichut, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky samostatne kazdu s 1,5 stuzovacom a 1 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina(kusok z jednej, ktoru chceme mat na povrchu si odlozime), vmiesame kazdu do slahacky a vylejeme na tortu nasledovne: ja som si najprv spravila jahodovu zelatinu, ktoru som vyliala na tortu, tu som dala na 20 minut do chladnicky, potom som si spravila egresovu zelatinu a pomaly cez lyzicku som ju liala na jahodovu zelatinu, aj teraz torta putovala na 15-20 minut do chladnicky a nakoniec lyzickou pridame na povrch torty zvysnu zelatinu a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dozdobime slahackou a papame. Pre netrpezlivych ako aj ja a moje dieta, je mozne tortu dokoncit po 1,5hodine v chladnice po poslednej vrstve.
ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (30) posledné: 28.9.2011, 16:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová cukríková hmota - MMF



POTREBNÉ PRÍSADY

zdroj:www.living.cz 150g prášk. cukru 200g horkej čokolády 180g "maršmelou" cukríkov ľubovolnej farby 1 lyžička margarínu alebo masla 3 lyžičky šľahačky-smotany 1 lyžička likéru alebo brandy

POSTUP PRÍPRAVY

1. Nad parou roztopíme čokoládu
2. Pridáme maršmelou a necháme roztopiť, pridáme smotanu, maslo a likér
3. PRELOžíMEe masu do mixéra, pridáme cukor a vymiešame
4. Cesto vyklopíme na podložku poprášenú cukrom a môžeme spracovať
5. "Neohybne - tvrde" cesto necháme trochu ohriať v mikrovlnke.
6. Hmotu skladujeme v igelitovom sacku a doze v chladničke.

!!!!!Tento recept je vďaka Andrea O. (AďaO.) ID 5041odskúšaný a je s ním veľmi spokojná!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 3.7.2011, 16:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tiramisu s vajickami


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 11.4.2009, 21:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tiramisu s kraslicou


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 6.10.2010, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tiramisu s oveckou


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (10) posledné: 12.4.2009, 12:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jednorozec s postupom alebo aj My little pony, pokial mu nedate roh



POTREBNÉ PRÍSADY

Upeceny korpus na torticku zo 6 vajec "L" o priemere 28cm, ovocie, lekvar xxxxPlnka: 2 slahackove smotany, 3 stuzovace, 1 vanilkovy cukor, 2 zelatiny Galaretka(Lidl)/jahodova, 8dcl vody. xxxxplnka na domodelovanie: 1/2l mlieka, 2 ovocne pudingy, cukor podla chuti, ja som dala cca 90g, 1 maslo, 1/2 hery.

POSTUP PRÍPRAVY

Na upeceny prekrojeny korpus rozotrieme lekvar, na ktory poukladame ovocie podla toho ake mame doma a zalejeme to zmesou, ktoru si pripravime nasledovne: Prevarime si 8dcl vody, odstavime.... do toho zamiesame 2 zelatiny, kym sa nerozpustia a dame vychladit. Vyslahame si 2 slahacky s 3 stuzovacmi a 1 vanilkovym cukrom a pockame, kym sa nam nevychladi zelatina, nemusime sa bat, ze nam rychlo sadne zelatina. Ked je vychladena zelatina, vmiesame ju do slahacky a vylejeme na tortu.Tortu dame do chladnicky a za takych cca 60minut ju vyberieme, druhu polovicu korpusu potrieme lekvarom a tou stranou prilozime na tortu a dame naspat do chladnicky. Najlepsie je tortu robit pred vecerom a nechat ju potom do rana v chladnicke poriadne stuhnut. Na druhy den tortu dokoncime podla obrazkoveho postupu.
ZELATINA GALARETKA JE DOSTAT V 3 PRICHUTIACH: EGRESOVA, JAHODOVA A CITRONOVA

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (26) posledné: 21.5.2010, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svadobna jednoducha...


PRO INSPIRACI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 26.1.2009, 7:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 88 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu