končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené rezníkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tak pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY rodinná oslava narodenín. Tu som bola v 4. mesiaci, a nik to ešte okrem nás troch nevedel :) Už mi aspoň chutilo lepšie jesť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2008, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové sotéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravcove kare, cibula,rajciny,paprika, sol, mleta paprika sladka aj stiplava,cierne mlete korenie,horcica,1dl vina,olej POSTUP PRÍPRAVY na oleji spenime cibulu pridame rajciny a papriku a dusime, ak je dost stavy pridame na rezance nakrajane meso a podlejeme vinom zakryjeme a podusime, pred dokoncenim pridame za pol. lizicu horcice. Ako prilohu mozme dat zemiaky alebo rizu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Ondrej M. (Babrosko) ID 78840 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 26.1.2014, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
štavnatéééééé rezne...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY receptík robený podla p.Silvie id 21018 výýýýýýýýborné OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ANDREA G. (adika0108) ID 23370 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.2.2009, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Francúzske reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kotlety z karé (počet podľa stravníkov), cesnak, cibuľa, šunka, anglická slanina - množstvo podľa počtu kotliet, syr na strúhanie, soľ, korenie, strúhanka, maslo POSTUP PRÍPRAVY Kotlety naklepeme osolíme a okoreníme, uložíme na olejom vymazaný plech. Na každú kotletu dáme prelisovaný cesnak, na kolečká pokrájanú cibuľu. Prikryjeme šunkou, na to dáme plátik anglickej slaniny. Každú kotletu zasypeme strúhaným syrom a 1 polievkovou lyžicou stúhanky. Na vrch položíme plátik masla. Pečiem v rúre na 200 stupňoch cca 60 minút - podľa vlastnej rúry. Podávame s hranolkami alebo zemiakmi na cesnaku (uvarené pokrájené zemiaky dáme na panvicu na rozohriaty olej a upražíme do zlatista, keď je to hotové pridáme podľa chuti prelisovaný cesnak) Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Zuzana T. (slims33) ID 131423 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 5.6.2012, 18:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dezert pre pánovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčový bôčik , soľ , cesnak , mletá paprika POSTUP PRÍPRAVY Pretlačený cesnak + soľ + paprika - zmiešame . Uvarený , ešte horúci bôčik natrieme cesnakovou hmotou . Je to naozaj skvelý dezert . Veľmi chutí . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 10.1.2012, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové medailónky s kuriatkami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400g bravčovej sviečkovice alebo stehna, olej, soľ, mleté čierne korenie, rasca, gulášové korenie, mletá sladká červená paprika, väčšia hrsť kuriatok, ryža, petržlenova vňaťka.. POSTUP PRÍPRAVY bravčové mäso pokrájame na plátky naklepeme, osolíme, okoreníme a posypeme rascou, opečieme na panvici a podlejeme vodou a dusíme s kuriatkami, poprášime paprikou a gulášovým korením potom zahustíme a pridáme petrželku..a možeme podávať s ryžou alebo zemiakmi..kto má čo rád... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Veronika T. (Puredark) ID 165400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 31.10.2010, 7:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVE´ AZUPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 750 g bravčového stehna, 2 ČL horčice, štipka práškového cukru, 2 PL kečupu, 2 CL mletej červenej papriky, 1 ČL worcesterskej omáčky, 2 PL oleja, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, karí korenie, olej. POSTUP PRÍPRAVY Kečup,horčicu a 2 PL oleja dobre zmiešame, pridáme čierne a karí korenie,papriku a worcester. Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a zamiešame do zmesi. Mäso pokrájame na tenké pásiky, trošku posolíme a premiešame s pripravenou zmesou. Necháme aspoň 1 hodinu odležať. Potom na panvici rozohrejeme olej a mäsko najprv prudko, potom mierne oprážíme, kým nezmäkne. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi. Môj tip: Namiesto bravčového mäsa som použila kuracie aj morčacie mäso. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Jana K. (januscha23) ID 104163 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.10.2011, 10:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
sviečková na smotane s parenou knedľouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mäso - mäso, soľ, olej *** omáčka - voda, mrkva, cibuľa, cesnak, citrón, petržlen, bobkový list, celé nové korenie, celé čierne korenie, soľ, smotana na šľahanie *** knedľa - 250g polohrubá múka, soľ, 1/3 drožia, cca 200ml vody, žĺtko, olej *** brusnice, smotana na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY mäso - aké máte doma (ja som použila bravčové pliecko) nakrájame na rezne (v mojom prípade 6 kusov) naklepeme, osolíme a opečieme na troche oleja. k mäsu pridáme 3 očistené mrky, jednu cibuľu, strúčik cesnaku, 1/2 citrónu, 2 petržleny, 2 bobuľky celého nového korenia, 5 bobuliek čierneho celého korenia, jeden bobkový list, všetko toto zalejeme vodou a varíme kým nie sú mäso a zelenina celkom mäkké. uvarené mäso vyberieme na tanier, koreniny, cesnak a citrón vyhodíme, zeleninu preložíme do mixéra, pridáme vývar a zmixujeme, tak aby šťava nebola príliš riedka pridáme ešte vývar (mne ostala asi polovica vývaru) a na koniec celú smotanu na šľahanie a dochutíme soľou, spolu to ešte trochu povaríme a do šťavy späť vložíme mäso aby nevyschlo. knedľu si pripravíme nasledovne, zmiešame droždie s trochou vody, pridáme žĺtok, soľ, múku a pridávame pomaly vodu, aby sme mali cesto vláčne, dobre vymiešame, musia sa tvoriť bublinky, necháme 45 minút kysnúť, z cesta urobíme dva bochníky, dáme ich pariť na 20 minút, paráčik som si potrela olejom aby sa mi knedľa neprilepila, hotovú knedľu potrieme olejom. servírujeme s brusnicami a vyšľahanou smotanou (tá na fotke chýba, nechcela som to mať také sýte), brusnice dodajú tomuto jedlu šmrnc. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Iveta H. (iv01) ID 7685 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2014, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
rýchla teplá večeraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny. 1 kg bravčové pliecko, 3 ks velká cibuľa, 5 strúčiky cesnak, 2 lyžičky korenie gulášové 3 lyžičky paprika červená, 3 lyžičky solamy, 2 ks masox kocka, 0.75 l voda, 1/2 lyžičky soľ, 1/2 lyžičky korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY lahodné mäsko , oplatí sa vyskúšať :-)\r\n\r\n4\r\nporcie\r\n15\r\nminút\r\npríprava\r\n100\r\nminút\r\nna 250 °C\r\n\r\nPostup prípravy receptu.Mäsko si nakrájame na kocky asi 2,5 - 3 cm .2.Cibulu a cesnak si očistíme a tiež si nakrájame na kocky , cesnak možeme pretlačiť .Mäso si dáme do väčšej zapekacej misy . Všetky suroviny dáme k mäsku , čiže cibula, cesnak , korenie čierne , sol , guláč.korenie, červenú papriku , solamyl a premiešame to .3.V 0,75 litra vody si rozpustíme 2 masoxi a nalejeme k masku a zase premiešame 4.Takto pripravené to dobre zakryjeme alobalom a dáme vyhriatej rúry piecť na 250stupnov a asi tak 1 a pol hodiny , ja nechávam aj trochu dlhšie.\5.Po asi hodine a pol pečení sa može vybrať a pomaly otvárať lebo je tam horúca para :-) a tá vona pri pečení je neskutočná :-)) Podávať sa može s čím kolvek knedla, zemiaky , ja som to dávala s ryžou a hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.12.2015, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové, kuracie mäso (aké len chcete), soľ, čierne korenie, horčica, šunka, syr, kukurica, šampiňóny, zeleninový bujón, sladká smotana POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14719 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Monika S. (levelka) ID 3709 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.9.2011, 10:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |