končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.168 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,117 ďalšie >> |
SLADKÉ JEDLÁ |
Cokoladove mini kolacikyPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/08/cokoladove-mini-kolaciky.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:200g cokolady 125ml rastlinneho oleja 125ml bieleho jogurtu 200g krystaloveho cukru 3 vajicka,velkost L 1 CL vanilkoveho extraktu 200g hladkej muky 1 1/2 CL prasku do peciva Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.8.2015, 11:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Studená sladká ryža s ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY Sladkú ryžu pripravujem vždy do dvoch väčších misiek, takže ak chcete menšie množstvo zo všetkého si polovicu odrátajte. Potrebujeme: cca 60-70 dkg ryže, cca 3/4 l obyč. mlieka, 2 x vanilkový cukor, 150 g hrozienok, nakladané ovocie (jahody, mandarínky, ananás, broskyne, čučoriedky, atď...), 4 x šľahačková smotana, 4 PL práškového cukru, 150 g čokolády na varenie, alebo inej horkej čokolády s vysokým percentom kakaa. POSTUP PRÍPRAVY Ryžu uvaríme tak na 90%. Scedíme a necháme v hrnci. Prilejeme mlieko, pridáme hrozienka, vanilkový cukor a ešte chvíľku povaríme. Necháme vychladnúť ! Všetko ovocie si nakrájame na menšie kúsky a z každého kompótu odoberieme aj trošku šťavy. Vyšľaháme šľahačky zmiešané s práškovým cukrom. Nastrúhame si čokoládu. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jana Hrudková (Hag) ID 170371 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.12.2016, 18:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Rýchly závin z jogurtu, špaldovej múky a ovocia :-)POTREBNÉ PRÍSADY 250g špaldovej múky (ja používam Kuchenmeister 812), 150g bieleho jogurtu, 70g masla, 1 KL sódy bicarbóny, 1PL prášk. cukru. Tvarohová plnka: vaša obľúbená, tá moja je: 250g jemného tvarohu, 1 žĺtok, trochu škorice, 1-3 PL hnedého cukru + ovocie POSTUP PRÍPRAVY Inšpirovala som sa receptom z jedného časopisu, ale samozrejme ingrediencie a pomer surovín som si upravila a vznikol jeden receptík na rýchly a skvelý závin. A keďže je tam min.cukru je vhodný pre diabetikov a pri diéte. Samozrejme keď môžete, cukru si dajte kľudne podľa chuti. Do misy preosejeme múku, cukor a sódu. Pridáme kúsky zmäknutého masla, jogurt a vypracujeme vláčne cesto. Môžeme si ho vypracovať na doske. S cestom sa dobre pracuje, je vláčne, ale keď bude lepiť, tak podsypte múku.Necháme chvíľu odpočívať, zatiaľ si zapneme rúru na 190*C a pripravíme si tvarohovú plnku podľa chuti. Zmiešame tvaroh, žĺtok, cukor, škoricu. Na pomúčenej doske rozvaľkáme cesto, rozotrieme tvarohovú plnku a uložíme ovocie. Ja som použila maliny. Cesto buď preložíme, alebo zrolujeme. Závin preložíme na plech s peč. papierom, ja mám dosť veľký, tak i závin má cca 40cm. Pečieme 30-35min. záleží však od rúry, preto radšej sledujte. Upečený zlatistý závin potrieme osladeným mliekom. Môžete pocukriť, u nás sa však necukruje :-) Prajem dobrú chuť :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.2.2016, 20:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Šťavnatá zdravá višňovo-malinová torta bez cukru a bez múkyPOTREBNÉ PRÍSADY na korpus : 1 hrnček mletých ľubovoľných orechov, 1 hrnček kokosovej múčky, 1/2 šálky hrozienok namočených na 1 hodinu do vody (či rumu), 2 PL kokosového oleja, 3 PL kakaa ..... na náplň : 500g mrazených višní bez kôstky, 100g mrazených malín (lesné ovocie), 2 banány, 3 PL medu, 2 PL kokosového oleja ..... na ozdobenie : 1 plechovka (400 ml) kokosového mlieka, 2 PL medu POSTUP PRÍPRAVY inšpiráciu som čerpala z internetu - hľadala som nejakú tortu z mrazených višní, ktoré som potrebovala minúť ... recept som trocha upravila podľa seba - pridala som maliny a krém som tiež robila iný, nakoľko som nemala dostatok kokosového mlieka ... výsledkom je výborná šťavnatá torta, ako stvorená na teplé letné dni, navyše ak robíme podľa originál receptu aj zdravá ... preto posúvam ďalej, možno niekoho osloví ..... Korpus : všetky suroviny rozmixujeme a hmotu roztlačíme do okrúhlej formy s odnímateľným dnom o priemere cca 20 cm. Dáme do chladničky cca na pol hodinku ...... Náplň : Višne a maliny necháme čiastočne rozmraziť (zopár ich odložíme na zdobenie, uložíme do mrazničky). Višne a maliny rozmixujeme spolu s banánmi, medom a zľahka roztopeným kokos. olejom ... podľa originál receptu banány možno nahradiť šálkou kešu orechov (namočených pár hodín vo vode, najlepšie cez noc), tie však treba dôkladne rozmixovať, s kešu orechmi bude hmota menej "dreňovitá" viac krémová .... Hmotu rozotrieme na korpus a dáme na pár hodín do mrazničky. Šľahačka: Kokosové mlieko dáme na hodinu schladiť do chladničky. Zlejeme vodu a hustú smotanu vyšľaháme s medom. Ak je tuhá, skúste ju zľahka zohriať. Môžete pridať vanilku a lyžicu citrónovej šťavy Tortu ozdobíme šľahačkou pomocou zdobiaceho vrecka (ja som len rozotrela, na vrch som postrúhala Margot čokoládu a dozdobila som višňami). Tortu (originál recept bez želatíny) treba skladovať v mrazničke a pred podávaním necháme hodinku postáť pri izbovej teplote .... moja torta nebola až taká úplne zdravá, pretože vzhľadom k tomu, že som nemala dostatok kokosového mlieka, musela som improvizovať s tým, čo som mala k dispozícii - na krém som použila 250g mascarpone, 250 g jemného odtučneného tvarohu, 150g kokosového mlieka (len hustá časť), 2 PL kokosového sirupu, 2 PL medu, vanilkový extrakt a vanilkový struk + 3 plátky želatíny + 1 balíček želatíny do ovocnej zmesi, nakoľko som potrebovala tortu hneď podávať ... ale výsledok je chuťovo výborný ... určite vyskúšam aj zdravšiu variantu s kokosovým mliekom alebo kokosovou šľahačkou, ktorú som minule objavila v bio predajni ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 19.8.2015, 8:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Rýchle a menej kalorické jahodové knedlíky :-)POTREBNÉ PRÍSADY 2 žĺtky, 80g masla, 40g hnedého cukru ( alebo podľa chuti), 250g jemného tvarohu, 200g špaldovej múky, štipka soli. Jahodová pena: jahody, biely jogurt, hnedý cukor podľa chuti, škorica. Na dochutenie: mak, orechy, tvaroh.... POSTUP PRÍPRAVY Inšpirovala som sa receptom z relácie Kluci v akcii a urobila som si recept na knedlíky, ktoré su chutné, rýchle a tak trochu aj menej kalorické oproti kysnutým :-) V miske si ručne zmiešame žĺtka, cukor a maslo. Postupne pridáme tvaroh a nakoniec preosiatu múku a soľ. Vypracujeme hladké cesto - podľa potreby dosypeme múku. Na pomúčenej doske si z cesta vytvarujeme valček, rozdelíme ho na rovnaké časti a do každej zabalíme jahodu alebo iné ovocie. Poriadne ovocie obalíme a ešte trošku pogúlame v múke. Dáme knedlíky variť do vriacej mierne osolenej vody a varíme ich na miernom ohni 7-10min. Potom ich vyberieme, páratkom prepichneme, aby vyšla para, opláchneme a trošku prelejeme maslom. Dochutíme podľa vlastnej fantázie :-) Z tejto dávky mi vyšlo 20ks, ale mala som extra veľké jahody. Špaldovú múku používam od značky Kuchenmeister T812 Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.6.2015, 17:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Tvarohovo-makové guľky s ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 250g nízkotučného hrudkového tvarohu, 1 vajce, 4 PL detskej krupice (alebo špaldovej), 1 PL maku, citrónovú kôru, trochu hnedého cukru/xylitolu/stévie, mrazené ovocie, med POSTUP PRÍPRAVY V miske zmiešame tvaroh s krupicou, vajcom a makom. Nastrúhame trochu citrónovej kôry a ak chceme, môžeme trochu prisladiť obľúbeným sladidlom. Z hmoty tvarujeme malé guľky, ktoré hádžeme do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, povyberáme ich a necháme chladnúť. Mrazené ovocie dáme do hrnca a zohrejeme. Horúce ovocie naservírujeme na tvarohové guľky a celé to polejeme medom. Môžeme tiež dozdobiť čerstvým ovocím a lístkami mäty alebo medovky. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.7.2015, 14:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Jahodovo mandlove crumblePOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/06/jahodovo-mandlove-crumble.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:500g jahod 50g krupicoveho cukru 25g mletych mandli 4 CL vanilkoveho extraktu Na mrvenicku:110g hladkej muky 1 CL prasku do peciva 75g studeneho masla 100g mandlovych lupienkov Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.6.2015, 20:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
SrdiečkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový koláčik podľa receptu: Dusana B. (duska2) ID 8637 - Gateau au chocolat (nas oblubeny francuzsky cokoladovy kolac) - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5804 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava H. (miroslava72) ID 96819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.6.2015, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Passionfruit melting momentsPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/05/passionfruit-melting-moments.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:250g masla,izbovej T 60g praskoveho cukru 225g hladkej muky 80g kukuricneho skrobu 1CL vanilkoveho extraktu Na krem:60g masla,izbovej T 125g praskoveho cukru 1 PL marakujovej duziny Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 2.6.2015, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Cviklový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 200g červenej repy,soľ,3vajcia,200g kryštálového cukru,200ml oleja,200g poloh.muky,1 čl prášku do pečiva,1 čl sody bikarbony,80g kakaa,100g čokolády POSTUP PRÍPRAVY Červenú repu očistíme a uvaríme v osolenej vode do mäkka.Po vychladnutí ju rozmixujeme dohladka.V mise vyšľaháme vajcia,pridáme rozmixovanú repu,rozmiešame,pridáme soľ,cukor.Postupne pridávame olej,muku+prášok do pečiva+sodu bikarbonu a kakao.Nakoniec v miešame nasekanú čokoládu a cesto vylejeme do vymastenej a pomučenej formy srnčí chrbát a pečieme pri 180 stupnoch asi 1 hodinu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Erika j. (erikaPN3) ID 258622 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 28.4.2015, 22:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.168 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,117 ďalšie >> |