končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 371 (zobrazuje sa 371-371) | << predošlé 1,.,33, 34, 35, 36, 37, 38 |
CHUŤOVKY |
kvašáky - kvasené uhorkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY uhorky, voda, soľ - + čo vás napadne POSTUP PRÍPRAVY nechcem kopírovať, výborný nielen recept, ale aj vysvetlenie celého procesu kvasenia a jeho základných princípov nájdete na blogu Pavla Onderu. Pavel Ondera/recept z 1.7.2008. Mne začal spontánne kvasiť uhorkový šalát, ktorý stál pri izbovej teplote 2 dni. Podľa horeuvedených rád som nálev použila na naozajstné kvasenie uhorky, tentokrát zámerné. Už viac nebudem mať uhorkové blato ako kedysi - tomu verím. poznámka: ak kvasím v menšej než 4 litrovej nádobe, má menší otvor. Na zabránenie kontaktu hladiny slanej vody (nálevu) so vzduchom sa bude hodiť pohár od kečupu alebo veľký od jablkového pyré. Ak už mám kúpené kvasené uhorky a chcem si urobiť väčšie množstvo vlastnoručne, nálev z kupovaných môžem využiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alena T. (činčila) ID 205017 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 371 (zobrazuje sa 371-371) | << predošlé 1,.,33, 34, 35, 36, 37, 38 |