končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 333 (zobrazuje sa 331-333) | << predošlé 1,.,29, 30, 31, 32, 33, 34 |
MLETÉ MÄSO |
Plnena mrkvaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 ks velka mrkva, 250g mlete maso, sol, korenie, troska masla, deci vody POSTUP PRÍPRAVY Mrkvy si ocistime, rozrezeme. Ja som na tri casti, lebo boli ozaj velke. Pomocou odstranovaca jadernika na jablka si urobime do mrkvy diery. Maso zmiesame s trochou soli a korenia. Naplnime do mrkvy. Ulozime na plech, podlejeme deci vody. Dame kusok masla. Este som ich na vrchu trochu posolila a okorenila. Dame piect na 180C, cca 1 hod som tie svoje piekla. Hodi sa podla mna k tomu pyre alebo sosovicovy privarok. Inspirovala som sa tymto receptom http://varecha.pravda.sk/recepty/plnena-mrkva-fotorecept/12410-recept.html. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Michaela V. (misiatko33) ID 231495 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Plenená cuketaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 veľká cuketa alebo dve malé, 500g mletého mäsa, oregáno, rozmarín, čierne korenie, soľ, 2 vajíčka, 100g syru POSTUP PRÍPRAVY Cuketu rozrežeme pozdĺž na dve polky, vydlabeme, očitíme od šupy. Následne ju osolíme. Zomelieme si mäso, ja som mala bravčové stehno, ale bolo to dosť suché, alebo si kúpime už zomleté. Do mäsa prídáme soľ (podľa potreby), 2 čajové lyžičky oregána (alebo tri stonky čerstvého nakrájaného), pridáme 1/2 lyžičky sušeného rozmarínu (alebo jednu stonku čerstvého nasekaného), čierne korenie mleté. Vajíčka si uvaríme na tvrdo. Prvý krát som ich premiešala nadrobno nakrájané s mäsom, dnes som ich robila tak, že som ich na záver naukladala na mäso a zapiekla so syrom, ako to budete robiť je na vás. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarina P. (Lanah) ID 250627 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Cvikľové cestoviny s mletým mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 400g cvikľových cestovín, 500g mletého hovädzieho mäsa, 1ks cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 1ks menší stonkový zeler, 2ks cvikle, 1ks zemiak, 1 konzerva cíceru, olej, soľ, čierne korenie, mletá rasca, 1 PL kečupu POSTUP PRÍPRAVY Na troške oleja orestujeme cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak a mäso, premiešame. Osolíme, okoreníme, posypeme drvenou rascou. Po chvíli pridáme nakrájaný stonkový zeler (vňať nechajte na ozdobu), cviklu (môžeme nahrubo nastrúhať), znova trochu restujeme. Podlejeme horúcou vodou alebo vývarom a pridáme nastrúhaný zemiak. Ten nám omáčku zahustí. Prikryté dusíme 40 minút. Medzitým si uvaríme cvikľové cestoviny podľa návodu na obale (ja som kúpila široké rezance v poľskej sieti predajní Bedronka). Scedíme. Na záver do omáčky vsypeme konzervu cíceru a pridáme lyžicu kečupu. Hotovú omáčku zmiešame s cestovinami, podávame posypané vňaťou so stonkového zeleru. Pre zvýraznenie chuti môžete posypať strúhaným parmezánom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana K. (JameeShop) ID 215477 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 333 (zobrazuje sa 331-333) | << predošlé 1,.,29, 30, 31, 32, 33, 34 |