. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Helena J. (cuckaf) ID 63725
.
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.10.2008
Naposledy: 2.4.2015 13:58
Aktualizácia: 10.3.2012 10:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 12
RODINNÉ FOTOGRAFIE 78
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 35
RECEPTY 24
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24)<< predošlé 1, 2, 3

TORTY

Torta pre synka na 4 rôčky.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, krém z ľadových gaštanov od Lucia H. (gupka) a čoko poleva čo nepraská od Gagika K(Aderiarllen). DOPORUčUJEM. Je to čokoláda od začiatku, až do konca.

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 21.7.2009, 10:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Josta s egrešmi v karamelovom ceste a s marhuľovou polevou.



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 100g kr. curku, 200ml vody, 5 vajec, 250g kr. cukru, 250g polohrubej múky, 1 PDP, 100ml oleja a 150ml mlieka. Tuk na potretie plechu a strúhanku na vysypanie plechu. Josta asi 500g a egreše na dochutenie. Marhuľová poleva: 200ml marhuľového džemu a 50ml vody

POSTUP PRÍPRAVY

100g kr.cukru upálime na karamel a zalejeme 200ml vody. Roztopíme, vychladíme. Múku a PDP zmiešame, z bielkov spravíme sneh. Vymiešame žltky s cukrom a olejom. Prilievame karamel. Podľa potreby ešte mieko, lebo cesto nesmie byť husté. To mliečko pridávajte postupne, aby z toho nebola riedka " voda" . Práca z mixerom je ukončená a prejdeme na ručné miešanie. Opatrne zamiešavame múku a sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a strúhankov vysypaný plech. Poukladáme ovocie. Na našej záhrade je momentálne josta a egreše. Tie dodajú koláču správnu kyselkavú chuť. Dáme piecť na 180 stupňov asi 40 minút. Po upečení som koláč prevrátila a potrela marhuľovou polevou. Leskne sa to ako želé. Džem uvaríme, necháme asi 2 minútky vychladnúť a primiešame vodu. Prelejeme cez sitko. Ak je to husté, prilejte vodu. Ak je to riedke, pridajte džem a pretlačte cez sitko. Na koláč nanášame kefkou. A kto má chuť, môže si dať na vrch aj šľahačku. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Rýchla ovocno-tvarohová pochúťka.



POTREBNÉ PRÍSADY

Na cesto: 2 hrnčeky polohrubej múky, balíček PDP, 1 hrnček kryštálového cukru, 2 vajíčka, 1 hrnček mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, granko podľa chuti / môžte použiť aj kakao / Do cesta: 1 tvaroh , 2 PL práškového cukru, ovocie / kto čo má, môže byť aj kompot /, tuk na potretie plechu a strúhanku na vysypanie plechu

POSTUP PRÍPRAVY

Vo väščej miske si zmiešame múku s PDP, pridáme cukor, vajíčka, mlieko, olej a vymiešame hladkú kašičku. Cesto nemá byť husté. Podľa potreby môžte pridávať mieko. Na vymastený a vysypaný plech vylejeme asi pol cesta a do druhej časti primiešame granko, alebo kakao a polejeme bledé cesto, cik cak. Tvaroh si zmiešame s cukrom, ak je hustý, zriedime si to mliekom a kladieme kôpky na cesto. Potom poukladáme ovocie a šup sa do trúby na 180 stupňov približne 30 - 40 minút. Treba si to odsledovať. Koláčik je vláčny a výhodou je, že si môžte meniť ovocie a vždy to má inú chuť. Teraz som použila slivkový kompot. Vrch môžte posypať cukrom.A ešte jedna vec, čo sa mi na tom páči. Skoro žiaden špinavý riad. Dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 23.11.2009, 12:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Pangasius s mrazenou zeleninkou.


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pangasius, cibuľku, cesnak, mrazenú zeleninu / použila som Mexickú zmes - kukurica, hrášok, paprika / , maslo na vymastenie zapekacej misky, olivy / kto nemá rád , nedá / , kečup, soľ a moje obľúbené oregano.

POSTUP PRÍPRAVY

Vymastíme si zapekaciu misu, na dno poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľku a cesnak. Poukadáme umyté rybky, osolíme a použijeme koreniny podľa chuti, u nás to bolo oregano. Zasypeme mrazenou / nerozmrazenou / zeleninou / . Navrstvíme olivy a zalejeme kečupom a dáme piecť do rúry pri teplote okolo 190 stupnov, tak 30 - 40 minút. Jedlo bude mať štavičku. Ako prílohu podávame pečené zemiaky v šupke, nakrájané na kolieska. Ja to väščinou robím naraz v trúbe. Zemiaky na plechu a rybky v zapekacej mise. Je to veľmi rýchle a vôbec nie pracné jedlo. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.7.2009, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 24 (zobrazuje sa 21-24)<< predošlé 1, 2, 3
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu