. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Jana F. (muffin2) ID 260556
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.11.2012
Naposledy: 20.8.2014 22:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 30
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 30 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3

MÚČNIKY, POHÁRE

Bábovka s vaječným likérom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

cesto 5 vajec 250g práškového cukru 2 balíčky vanilkového cukru 250ml vaječného likéru 150ml oleja 250g polohrubej múky 1 balíček kypriaceho prášku poleva 100ml vaječného likéru 180g práškového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

1. Vajcia, práškový cukor a vanilkový cukor spolu mixujeme asi 15 min. Potom pridáme likér, olej a nakoniec múku s kypriacim práškom.
2. Cesto vylejeme do silikónovej formy a pečieme v rúre asi 50 min pri teplote 180C.
3. Keď je bábovka upečená necháme ju 1-2 min vychladnúť vo forme a hneď ju vyklopíme. Silikónovú formu nie je treba pred pečením vymastiť a bábovka sa krásne vyklopí.
4. Nakoniec si zmiešame likér a cukor na polevu a rozotrieme rovnomerne na bábovku. Necháme vychladnúť a stuhnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.12.2012, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Škoricovo ovsené koláčiky s jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

80g jemných ovsených vločiek 250g špaldovej alebo hladkej múky 1/2 balíčka prášku do pečiva 1 lyžička sódy bikarbóny 2 lyžičky mletej škorice 1/4 lyžičky muškátového orechu (nie je podmienkou) 1/2 lyžičky mletého kardamonu (nie je podmienkou) 2 celé vajcia 135g hnedého cukru 1-2 jablká, podľa veľkosti (nastrúhané) 150ml plnotučného mlieka alebo 1 kelímok bieleho jogurtu 1 lyžica rastlinného oleja

POSTUP PRÍPRAVY

1. V jednej miske zmiešame suché ingrediencie. V druhej miske zmiešame mokré ingredience a nakoniec oboje zmiešame dokopy.
2. Formu naplníme do 2/3 cestom. Rúru vyhrejeme na 180 stupňov a koláčiky pečieme 25-30 minút.
3. Necháme dobre vychladnúť a až potom vyberieme z formy.
4. Zdobíme podľa vlastnej fantázie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.12.2012, 16:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Vianočné pečivo



POTREBNÉ PRÍSADY

150g masla (Hera alebo Helia) 150g práškový cukor 2 ks vajcia 1 bal. vanilkový cukor 400g hladká múka 3/4 bal. prášok do pečiva

POSTUP PRÍPRAVY

Zo všetkých surovín vypracujeme cesto a dáme na 30 min. stuhnúť do chladničky. Potom cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku asi 1/2 cm a vykrajujeme ľubovoľné tvary. Vykrojené tvary ukladáme na plech. Ak použijeme podložku na pečenie tak nemusíme vymastiť. Pred pečením natierame pečivo rozšľahaným vajíčkom. Navrch môžeme dať kúsok vlašského orieška, prípadne olúpaný mandľu. Pečieme pri 180 C mierne do ružova cca. 8 -10 minúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2012, 16:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová torta s jahodami


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto 160ml mlieka 1 lyžička masla 1 lyžička vanilkového extraktu 3 vajcia (žĺtka a bielka oddelene) 225g práškového cukru 150g polohrubej múky 3 lyžice kakaa holandského typu 1 lyžička prášku do pečiva Plnka 125ml smotany na šľahanie 125g čerstvých jahôd Poleva 160ml smotany na šľahanie 160g kvalitnej 70% horkej čokolády čerstvé jahody na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

Postup
Cesto
1. Predhrejme si rúru na 180 stupňov a pripravíme si silikónovú formu v tvare srdca.
2. Maslo s mliekom zohrejeme v malom hrnci pokiaľ sa maslo nerozpustí (nie variť), vmiešame vanilkový extrakt a dáme stranou.
3. Do misky preosejme múku a pridáme kakao a kypriaci prášok. Vo väčšej miske zmiešame žĺtky s cukrom na hladkú hmotu. Zvlášť vyšľahajte bielky na sneh. K žĺtkom vlejte ľahko schladené vanilkové mlieko a pomaly vmiešame zmes múky s kakaom. Nakoniec opatrne pridáme sneh z bielkov.
4. Cestom naplníme silikónovú formu a pečieme asi 35 minút. Pred vytiahnutím torty z rúry, skontrolujeme či je upečená. Zapichneme do torty drevenú špajľu a keď zostane čistá, torta je upečená.
Plnka
Po vychladnutí tortu vyklopíme. Pomocou ostrého dlhého noža tortu rozpolíme na dve časti. Vyšľaháme smotanu s cukrom, pridáme roztlačené jahody a takto pripravenou hmotou naplníme spodný diel torty.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (5) posledné: 30.11.2012, 12:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Gaštanové cukrovinky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

recept a postup na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.12.2012, 22:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

Zapečený šalát s Feta syrom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

recept a postup na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.12.2012, 16:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZLEPKOVÁ DIETA

Gaštanová bábovka (vhodná pre celiatikov)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

fotorecept a postup na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tvarohová torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

fotorecept a postup na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Cukinový quiche


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

recept a postup na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Vianočné pečenie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

postup a recept na mojom blogu

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.11.2012, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 30 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu