končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 30 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3 |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Bábovka s vaječným likéromPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cesto 5 vajec 250g práškového cukru 2 balíčky vanilkového cukru 250ml vaječného likéru 150ml oleja 250g polohrubej múky 1 balíček kypriaceho prášku poleva 100ml vaječného likéru 180g práškového cukru POSTUP PRÍPRAVY 1. Vajcia, práškový cukor a vanilkový cukor spolu mixujeme asi 15 min. Potom pridáme likér, olej a nakoniec múku s kypriacim práškom. 2. Cesto vylejeme do silikónovej formy a pečieme v rúre asi 50 min pri teplote 180C. 3. Keď je bábovka upečená necháme ju 1-2 min vychladnúť vo forme a hneď ju vyklopíme. Silikónovú formu nie je treba pred pečením vymastiť a bábovka sa krásne vyklopí. 4. Nakoniec si zmiešame likér a cukor na polevu a rozotrieme rovnomerne na bábovku. Necháme vychladnúť a stuhnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 14.12.2012, 13:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Škoricovo ovsené koláčiky s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY 80g jemných ovsených vločiek 250g špaldovej alebo hladkej múky 1/2 balíčka prášku do pečiva 1 lyžička sódy bikarbóny 2 lyžičky mletej škorice 1/4 lyžičky muškátového orechu (nie je podmienkou) 1/2 lyžičky mletého kardamonu (nie je podmienkou) 2 celé vajcia 135g hnedého cukru 1-2 jablká, podľa veľkosti (nastrúhané) 150ml plnotučného mlieka alebo 1 kelímok bieleho jogurtu 1 lyžica rastlinného oleja POSTUP PRÍPRAVY 1. V jednej miske zmiešame suché ingrediencie. V druhej miske zmiešame mokré ingredience a nakoniec oboje zmiešame dokopy. 2. Formu naplníme do 2/3 cestom. Rúru vyhrejeme na 180 stupňov a koláčiky pečieme 25-30 minút. 3. Necháme dobre vychladnúť a až potom vyberieme z formy. 4. Zdobíme podľa vlastnej fantázie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 11.12.2012, 16:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Vianočné pečivoPOTREBNÉ PRÍSADY 150g masla (Hera alebo Helia) 150g práškový cukor 2 ks vajcia 1 bal. vanilkový cukor 400g hladká múka 3/4 bal. prášok do pečiva POSTUP PRÍPRAVY Zo všetkých surovín vypracujeme cesto a dáme na 30 min. stuhnúť do chladničky. Potom cesto na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku asi 1/2 cm a vykrajujeme ľubovoľné tvary. Vykrojené tvary ukladáme na plech. Ak použijeme podložku na pečenie tak nemusíme vymastiť. Pred pečením natierame pečivo rozšľahaným vajíčkom. Navrch môžeme dať kúsok vlašského orieška, prípadne olúpaný mandľu. Pečieme pri 180 C mierne do ružova cca. 8 -10 minúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2012, 16:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládová torta s jahodamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Cesto 160ml mlieka 1 lyžička masla 1 lyžička vanilkového extraktu 3 vajcia (žĺtka a bielka oddelene) 225g práškového cukru 150g polohrubej múky 3 lyžice kakaa holandského typu 1 lyžička prášku do pečiva Plnka 125ml smotany na šľahanie 125g čerstvých jahôd Poleva 160ml smotany na šľahanie 160g kvalitnej 70% horkej čokolády čerstvé jahody na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Postup Cesto 1. Predhrejme si rúru na 180 stupňov a pripravíme si silikónovú formu v tvare srdca. 2. Maslo s mliekom zohrejeme v malom hrnci pokiaľ sa maslo nerozpustí (nie variť), vmiešame vanilkový extrakt a dáme stranou. 3. Do misky preosejme múku a pridáme kakao a kypriaci prášok. Vo väčšej miske zmiešame žĺtky s cukrom na hladkú hmotu. Zvlášť vyšľahajte bielky na sneh. K žĺtkom vlejte ľahko schladené vanilkové mlieko a pomaly vmiešame zmes múky s kakaom. Nakoniec opatrne pridáme sneh z bielkov. 4. Cestom naplníme silikónovú formu a pečieme asi 35 minút. Pred vytiahnutím torty z rúry, skontrolujeme či je upečená. Zapichneme do torty drevenú špajľu a keď zostane čistá, torta je upečená. Plnka Po vychladnutí tortu vyklopíme. Pomocou ostrého dlhého noža tortu rozpolíme na dve časti. Vyšľaháme smotanu s cukrom, pridáme roztlačené jahody a takto pripravenou hmotou naplníme spodný diel torty. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 30.11.2012, 12:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanové cukrovinkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept a postup na mojom blogu POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 20.12.2012, 22:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Zapečený šalát s Feta syromPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept a postup na mojom blogu POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 12.12.2012, 16:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Gaštanová bábovka (vhodná pre celiatikov)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY fotorecept a postup na mojom blogu POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY fotorecept a postup na mojom blogu POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Cukinový quichePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept a postup na mojom blogu POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Vianočné pečeniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY postup a recept na mojom blogu POSTUP PRÍPRAVY ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.11.2012, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 30 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3 |