končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 28 (zobrazuje sa 21-28) | << predošlé 1, 2, 3 |
MLETÉ MÄSO |
Mäsové guľkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300g mletého mäsa, menšiu cibuľu, strúčik cesnaku, sušenú bazalku, mleté čierne korenie, soľ, olej, mleté čili papričky POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso dobre premiešame s veľmi nadrobno pokrájanou cibuľou a cesnakom, pridáme koreniny a bylinky podľa chuti. Vytvárame malé guľôčky veľkosti desaťkoruny. Opatrne ich smažíme na oleji. Môžeme ich podávať k omáčkam, ryži i zemiakom.dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | simona lukáčová (simimimi) ID 78064 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Baklažán plnený mletým mäsom+ryža+zeleninaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY aj takéto papanie môže vznikúť.. ked už neviem, čo narýchlo spraviť... a toto bolo naozaj raz-dva hotové. viem, ze to nie je nič nové pod slnkom, no pridávam na inšpiráciu... POSTUP PRÍPRAVY použila som všetko vhodné, čo som našla v kuchyni: zabudnutý baklažán, mleté mäso, ryžu, cibuľu, cesnak, kápiu, sojovú omáčku, provenskálske korenie, kukuricu, mrazenú zeleninovú zmes (čínsku), paradajjky, petržlen. vňať, syr Ryžu som dala variť. Baklažán som rozkrojila pozdlžne a opatrne "vydlabala". Na oleji som spenila cibuľu, pridala nakrájanú kápiu a potom mäso, pokrájané vnútro z baklažánu, okorenila som to a pridala všetko ostatné okrem číny a kukurice, tie som primiešala už len nakoniec. Dala som tomu asi pol hodinku. potom som posolený baklažán naplnila udusenou zmesou + ryža a položila do pekáča. podliala výpekom z maska+voda ak treba v priebehu pečenia. ku koncu som posypala nastrúhaným syrom. do baklažánu sa mi nezmestilo celé to mäsko so zeleninou a ryžou, zjedli sme to len tak, ani do 10 by ste nenarátali, ako to zmizlo :-D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
"Čo dom dal" v lístkovom ceste :-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Základ: lístkové cesto + mleté mäso, ostatné podľa vlastnej voľby a chute :-) Ja som použila ešte klobásu, slaninu, vajíčka natvrdo, strúhaný syr, samozrejme soľ, sladkú papriku a mleté čierne korenie. POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto rozvaľkáme, uvarené vajíčka nakrájame na drobné kúsky, podobne aj klobásu a slaninku - tie upražíme na oleji (môžete pridať aj cibuľku), syr nastrúhame. Všetko zmiešame s mletým mäsom, okoreníme, osolíme a uložíme na lístkové cesto - môžeme ho vcelku zvinúť alebo vopred narezať štvorčeky asi 6x6 cm a zložiť do batôžkov. Pečieme dozlatista vo vopred rozohriatej rúre, tesne pred dopečením môžeme posypať ešte strúhaným syrom. Podávame so zeleninovou oblohou alebo zemiakovou kašou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Deni K. (OBLEČKO) ID 31450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Lasagne s mletým mäsomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tento receptík nie je môj. Je podľa: Silvia K. (sisina) ID 9063 POSTUP PRÍPRAVY Ja som si ho iba trochu vylepšila. Namiesto paradajkového pretlaku dávam 1 konzervu lúpaných krájaných paradajok, v lete čerstvé paradajky bez šupky (paradajky stačí zaliať vriacou vodou a šupku dáte ľahko preč). Do bešamelovej omáčky pridávam mletý muškatový oriešok. Mäsko nesolím, lebo väčšinou keď kúpim vákuovo balené, býva aj tak dosť slané. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Eva Č. (evu_lienka) ID 85347 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Velikonoční sekanáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Videorecept na tuhle dobrotu najdete na mých stránkách http://ekucharka.net/velikonocni_sekana ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ivana M. (ivik12) ID 143849 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Bočikova rolada-plnenaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg prerasteneho bočika,250ml sladkej smotany,1 pl vegety,1 ml soli,koreniePLNKA: petržlenkova vnaťka,150g šunkovej salami,7 vajec(praženica),2 červene papriku(možu byť aj zavarane) POSTUP PRÍPRAVY Zomeliete mäsko na mlynčeku,zmiešame s prísadami a nechame cez noc postať v chladničke.Rano si masu rozložime na igelit potravinarska folia,na tenko,aby sme mohli potom stačať.Na masu uložime praženicu zo 7 vajec a červenej papriky s vnaťkou.Pomocou igelit.folie rolujeme na roladku.Dame na plech.Ničím nepodlievať,ani olejom-vodou...same si to pustí šťavičku.Zakrijeme druhym opačnym pekačikom a pečieme,alebo si roladu dame do alobalu.Velmi dobre....ja to pečiem na každučku Velku noc...a každemu velmi chutí.Napln si možete podla vlastnej fantazie striedať..ja davam aj syr zo šunkou a šampiony...Dobru chuť vam želam. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Sekaná vo formePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso, cesnak, cibuľa, soľ, korenie, vegeta, majoránka, bazalka, žemľa namočená v mlieku, vajce, posekaná zelená petržl. vňať POSTUP PRÍPRAVY Nechcelo sa mi robiť fašírky a aj kvôli tomu, že je to aj pre dieťa, tak som nechcela vyprážať, uľahčila som si prípravu tým, že som to všetko dala piecť do formy srnčí chrbát. Mäso ( pliecko ) som pomlela deň vopred a premiešané so soľou a korením nechala odstáť do druhého dňa. Potom to už išlo ako po masle, dala som to do rúry prikryté alobalom na 30 min. pri 180 st. C v teplovzdušnej rúre a potom ešte odryté asi na 15 - 20 min. a obed bol raz dva hotový. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Gabriela P. (Sely5) ID 40357 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
SekanáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5kg lacncé bravč. pliecko,300 g tvrdý vo vode namočený chleba, 2 vajcia, 1 polievková lyžica solamyl, mleté čierne korenie, 1 velký struk cesnaku, 1 nakrájaná cibula nadrobno, 1 PL majoránka, 1 PL petržlenová vnať POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiešať vo velkej mise a dať do pekárničky na BACE (pečenie)n cca na 1 hod. Potom po dopečení nechať na 10 min vychladnúť a studené nakrájať. Túto dávku ja sama robím na 2x. Polku nakrájam čerstvú z varenými zemiakmi a polku hotovú a nakrájanú dám do sáčku do mrazáku nabudúce ..... MŇam..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarina G. (Caty.g) ID 81701 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 28 (zobrazuje sa 21-28) | << predošlé 1, 2, 3 |