. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 628 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,63 ďalšie >>

NÁTIERKY

Vajíčková pomazánka - Mám ju rada od detstva :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajíčka, mäkký syr 5 trojuholíčkov, maslo - RAMA podľa chuti, cibulka (keď je mladá tak tá, keď nie je, tak stačí obyč), sterilizované uhorky, plnotučná horčica

POSTUP PRÍPRAVY

Uvaríte vajíčka natvrdo, nakrájate bielko na malé kocečky, žlto vylupnete, do misky pridáte mäkký syr, maslo, najemno nakrájanú cibuľku a uhorku, pridáte horčicu podľa chuti, ale aspoň jednu polievkovú lyžicu a všetko poriadne vymiešate. Lepšie je ju dať vychladiť do chladničky, ale u nás sa to nestíha :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)

Kvetoslava Z. (kvakynka) ID 10160 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 23.11.2012, 18:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Dobrá pomazánka



POTREBNÉ PRÍSADY

2 vajcia na tvrdo, 100 g šunkovej salámy, 3 ks taveného syrokrému, 1 menšia cibuľa, 1 kávová lyžička horčice, 1 - 2 lyžičky majolky alebo bieleho jogurtu, soľ, mčk

POSTUP PRÍPRAVY

Je to veľmi jednoduché. Vajcia, salámu a cibuľu pokrájame na drobno, pridáme syrokrém, horčicu a na záver pomazánku "zriedime" 1 - 2 lyžicami majolky. ja dávam výlučne biely jogurt. Dochutíme soľou a mčk.


Zdroj: receptík som si pred rokom sťahla z www.recepty.cz a odvtedy ju robím pravidelne

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 25.1.2011, 17:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Bulharská pomazánka



POTREBNÉ PRÍSADY

jemná saláma - liptovská, malý paradajkový pretlak, tatárska omáčka, kyslé uhorky, cibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

Zámerne neuvádzam množstvá surovín, závisí od chute a množstva stravníkov. Ja som robila z 350 g bezlepkovej liptovskej salámy, použila som malú cibuľu, 2 kyslé uhorky, 2 lyžice paradajkového pretlaku a malú tatárku.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov)

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (38) posledné: 4.2.2012, 16:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Cervena a zlta - zemiakova pomazanka



POTREBNÉ PRÍSADY

cervena pomazanka********: 2-3 vacsie zemiaky uvarene v supke, 1 mensia cibula, 2-3 struciky cesnaku, 4-5 PL kecupu, 1-2 PL oleja, 1 KL cervenej ml. papriky, 1/4 KL chilli, sol, korenie, zlta pomazanka**********: 2-3 vascsie zemiaky uvarene v supke, 2 vajicka uvarene na tvrdo, 2 stredne velke sterilizovane uhorky,1 mensia cibula, 1/2 - 1 KL plnotucnej horcice, sol, korenie, 1- 2 PL majonezy, 1-2 PL oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Opat jeden receptik z kategorie veeelmi jednoduchych.Vysledkom je skvela chut, ktora isto postekli vase chutove pohariky:)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov)

Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 4.12.2013, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Výborná nátierka z krabích tyčiniek fakt úúúžasná :) zachutí úúúplne každému :)



POTREBNÉ PRÍSADY

Foto pridám neskôr :) 300 g krabích tyčiniek, 150 g masla, 1 menšia cibuľa, 1 PL kyslej smotany, 2 PL topeného syra v črievku (najlepšie Bambino), 2 PL tatárskej omáčky (my dávame Hellmann´s), pažítka, čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Postup dám len tak z hlavy :)

Do misky si dám najskôr maslo, smotanu, syr v črievku, tatársku omáčku a poriadne to vidličkou premiešam aby aj maslo trošku zmäklo a poriadne sa to vymiešalo. Do zmesky pridám cibuľku nakrájanú na drobno a nakoniec si pokrájam krabie tyčinky na drobno a všetko spolu premiešame a pridáme pažítku a dochutíme korením a soľou. A už natierame na čo máte chuť na bagetky, rožteky alebo na chlebík ,)

Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov)

Dominika M. (dominika1810) ID 202918 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 23.12.2011, 12:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

HUMUS (cícerová nátierka)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2 konzervy prepláchnutého cícera, 4 polievkové lyžice olivového oleja, 1-2 prelisované strúčiky cesnaku, 2 polievkové lyžice sezamovej pasty Tahini, šťava z jedného citróna (robím z 1 konzervy, teda z polovičnej dávky - úple postačí, je toho dostatočné množstvo)

POSTUP PRÍPRAVY

Cícer, tahini, cesnak, olej a citrónovú šťavu zmixujeme ponorným mixérom na hladkú zmes. Dochutíme, prípadne podľa potreby zriedime vodou /ja viem priliať trošku z toho cícerového nálevu/.
Príloha "pita" chlieb, "arabský chlieb", ten trháme a máčame do nátierky. Nič lepšie nepoznám!
Maximálne rýchle, maximálne zdravé, čas prípravy 5 minú.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)

Lívia Č. (cicka76) ID 56030 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) posledné: 28.1.2012, 23:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

treska Kimlo je najlepšia treska na svete


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 kg mrazené filety z tresky * 2 ks majolenka Hellmann´s 250ml * 3 ks cibuľa stredná * 2 PL plnotučná horčica * 3-4 ks sladkokyslé uhorky * 100 ml šťava zo sladkokyslých uhoriek * 2 ks mrkva * 300 ml ocot * 3 KL soľ * 3 ks bobkový list * 1 KL mleté čierne korenie * 1 KL celé čierne korenie * podľa chuti vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

sem si ju uložím,tresku robím často,no táto mi príde ako naj ,je to treska Kimlo-recept od chlapíka od vedľa z kimlo.szm.,inak on má všetky recepty veľmi dobré,ukladám si to sem,je mi jedno kolko je tu tresiek,myslím,že to nie je zakázané uložiť si sem recept podla svojho gusta!ako píšem,mám odskušane kadejaké tresky táto nám chutí najviac,postup:


Tresku rozmrazíme a vložíme do 3 litrov vriacej vody s 250ml octu, soľou, bobkovým listom, celým čiernym korením a mrkvou. Varíme 15-20 minút, vyberieme spolu s mrkvou, necháme odkvapkať a vychladnúť. Potom vidličkou tresku roztlačíme na jemné kúsky, poprípade posekáme nožom.

Pridáme mleté korenie, horčicu, nastrúhané uhorky a mrkvu, a pridáme šťavu z uhoriek. Cibuľu nakrájame najemno, rozmixujeme ponorným mixérom na kašu a pridáme k treske. Nakoniec pridáme majolky a dobre premiešame.

Dochutíme zvyškom octu, vegetou a šťavou z uhoriek. Dáme odstáť do chladničky aspoň na 12 hodín. Podávame s čerstvými rožkami.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)

Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.5.2013, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Najrýchlejšia pečeňová paštéta od Zofky



POTREBNÉ PRÍSADY

Takže gazdinky pripravte si:500 g kuracej pečene ( 1 balenie mrazenej pečienky )250 g bravčovej mastičierne mleté korenie, mletá rasca, 1lyžičku soli, trochu vegety, alebo kari korenia kvôli peknej farbe3 strúčiky cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

Poďme na to:

Kuraciu pečienku si nakrájame na menšie kúsky a tak od nej oddelíme aj také tie škaredé blany čo z nej trčia :o) .

Do hlbšej panvice dáme masť ( ja som použila bravčovú, ale kľudne dajte aj kačaciu alebo husaciu ), keď je rozpálené pridáme do nej pokrájanú pečienku, čierne mleté korenie a mletú rascu podľa chuti a restujeme až do zmaknutia. Panvicu neprikrývame. Ak to prská tak si radšej uberte oheň.

Keď je pečienka hotová tak ju posolíme a necháme takých 5 minút postáť mimo sporáku.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

Mária P. (Mayka) ID 13577 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (53) posledné: 26.5.2015, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Výborná hubovo-zeleninová nátierka na hrianky (sterilizovaná)



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg cerstvych lesnych hribov (hocijaka zmes, ja som dala: dubaky, kozaky, masliaky, kuriatka, spolu to malo cca 1,25kg), asi 5ks zelenych paprik, rovnako cervenych paprik (ja som dala 2 velke hrubostenne cervene), 2dl kecupu, 3-5ks paradajok, 3 cibule, 3PL vegety, 7strucikov cesnaku, sol, mlete cierne korenie, olej. ked mate radi pikantne, pridajte si feferonky

POSTUP PRÍPRAVY

Vynikajuca natierka na suche hrianky. ako inak, recept som trosku pozmenila,takze kto chce povodny, neda paradajky,ale 3dl kecupu. mne sa zdalo,ze cerstve paradajky nemozu nic pokazit :-p

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (126) posledné: 10.12.2012, 19:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Naša obľúbená nátierka :)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 pomazánkové maslo bez príchute, 1 tatárska omáčka, 1 cesnak, 100g šunky, 100 g syru eidam, 3 vajíčka uvarené na tvrdo, 1 paprika, 2-3 rajčinky, mletá páliva paprika podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky potrebné prísady zmiešame aby sa nám pekne spojili a podávame s pečivom. :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 3.5.2014, 23:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 628 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,63 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu