končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,162 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
DOMÁCA KINDER ČOKOLÁDAPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Sušené mlieko, Voda, Stužený tuk, Kryštálový cukor, Vanilkový cukor, Kakao POSTUP PRÍPRAVY POSTUP NA TENTO RECEPT NÁJDETE NA STRÁNKE : http://simiiblogs.blogspot.sk/ ALEBO VIDEORECEPT NA : https://www.youtube.com/watch?v=2I2IjrFheU8 DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Simona D. (Siiimiiid) ID 326245 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Sigara börekPOTREBNÉ PRÍSADY xxxx POSTUP PRÍPRAVY 1 zvazok petrzlenovej vnate,400 g Feta syru,1 balenie YUFKA cesto (12 platov),150 g greckeho jogurtu,do jogurtu pridat nakrajanu petrzlenovu vnat ,2 PL sladkej papriky, sol,korenie,vymiesat,pridat 2 rozmiesane vajicka.Ruru vyhriat na 2oo stupnov,pripravit si olivovy olej.Fetu syr v miske dobre roztlacit vidlickou a nakoniec zmiesat s jogurtovou zmesou.\r\nDolezite: YUFKA platy pred tym ako zacnete potierat udrziavat zabalene vo vlhkej utierke!!!! Su velmi krehke a suche sa lamu.Zoberieme si jeden plat,ktory potrieme olivovym olejom.Na zaciatku(cca.3 sm od okraja) potrieme syrovou zmesou ca.2 PL.(na sirku platu)A pevne zakrutime, (mozete zalozit dovnutra aj boky)dame na plech vylozeny papierom na pecenie,potrieme rozslahanym vajcom s oliv.olejom a nakoniec posypeme sezamom.Pecieme ca.20 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.2.2017, 7:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
***Špaldové pizza štangle-ako z pizzerky***POTREBNÉ PRÍSADY 250g hladká špaldová múka T630, 1,5 ČL himalájska soľ, 1/2 balíčka sušeného droždia Dr.Oetker, 160ml teplej vody, štipka trstinového cukru, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Tento super recept som našla na FB - Tinkine recepty, vyskúšajte , neoľutujete:\r\n\r\nDo teplej vody vysypeme droždie a cukor, zamiešame a vlejeme do múky so soľou. Vypracujeme cesto (ak sa lepí pridajte trochu múky) a necháme 1,5-2h nakysnúť. Na pomúčenej doske cesto rozdelíme na 9-10 bochníčkov, každý vyšúľame na "štangličku" , každú štangličku vyšúľame aj v olivovom oleji (ja som si vrchnú časť silikónovej podložky natrela olejom) a prenesieme na papier na pečenie. Rúru zapneme na 220 stupňov , režim vrch/spodok+ventilátor a vložíme tam aj plech na ktorom sa budú štangle piecť. Po vyhriatí rúry vyberieme plech, prenesieme naň papier so štanglami a pečieme 8 minút. \r\nPo vybratí potrieme cesnakovým olejom, ale nemusíme, výborné sú aj bez.\r\n\r\nTip na fantastický DIP : FETA + 3-4 PL biely jogurt + 1-2 strúčiky cesnaku + trošku olivový olej + citrónová šťava - všetko vymixovať ponorným mixérom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika J. (M_o_n_i_k_a) ID 12392 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.11.2016, 14:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Banánová granolaPOTREBNÉ PRÍSADY 5 ks banánov, 5 hrnčekov jemných ovsených vločiek, 10 PL kokosového tuku,10 PL medu, kokos, semienka a orechy podľa chuti, soľ POSTUP PRÍPRAVY Recept z knihy Moje skvelé jedlo. POSTUP v obrázkoch: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
60-kaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | zuzana t. (zuzi1967) ID 159895 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Skvelé cuketovo-špaldové tyčinky :-)POTREBNÉ PRÍSADY 150 g cukety, 200 g špaldovej hladkej múky, 100 g poctivého masla, cesnak podľa chuti, ja som dala 3 ks, ½ balíčka kypriaceho prášku z vínneho kameňa alebo 1KL s.bicarbona alebo kypr.prášok, 1 vajce na potretie, ľanové semienka alebo rascu na posypanie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cuketová sezóna je v plnom prúde a ja sa s Vami chcem podeliť o skvelý recept na zdravé cuketové tyčinky. Rcept nie je môj, ale zo stránky: http://fitshaker.sk/mega-dobre-cuketove-tycinky/ Cuketu postúhame, posolíme. V druhej miske si preosejeme múku, pridáme soľ, kypr.prášok, cesnak podľa chuti, postrúhame cesnak. Prdáme cuketu bez vody a všetko spolu zmiesime. Dáme na 30 min. do chladničky. Potom cesto rozvaľkáme asi na 3mm hubku, radialkom urobíme pásiky -tyčinky, uložíme na plech, potrieme vajíčkom a posypeme semiačkami alebo racsou. Pečieme na 200*C cca 10min. V recepte sa uvádza 220*C alemne sa to zdá veľa. Prajem dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Paštéta z kuracích pečienokPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg kuracích pečienok, 1- 2 červené cibule, 2 strúčiky cesnaku, maslo cca 200g, šľahačka cca 4 PL, cca 100g slaninky, mčk, soľ, nakladané celé zelené korenie. POSTUP PRÍPRAVY Pečienky očistíme umyjeme a dáme na panvicu smažiť na kúsku masla s cibulou a cesnakom a slaninkou nakrájanými na kocky...keď sú pečienky hotové vnútri len mierne ružové dáme ich do misky trochu vychladnúť...osolíme(cca pol malej lyžičky soli.., okoreníme...rozmixujeme ponorným mixérom na kašu...pridáme smotanu na šlahanie, a kúsok masla nech sa roztopí...poriadne premiešame...možme pridať korenie podla vlastnej chuti napr. trochu majoránu,vegety, korenie na gril. kura atd.... zmes prelejeme do misky v ktorej chceme paštétu podávať...roztopíme si zvyšne maslo a polejeme ním povrch paštéty navrch porozhadzujeme pár guličiek nakladaného zeleného korenia v celku prípadne vopred namočené sušené brusnice...brusnice aj korenie môžeme zamiešať aj do paštéty..každý podla chuti :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 16.5.2016, 12:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Efektný *párty* koláč z lístkového cestaPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, paradajková omáčka príp. kečup, bazalkové pesto (nemusí byť), oregano, pizza korenie, strúhaný parmezán alebo iný vhodný syr, vajíčko na potretie POSTUP PRÍPRAVY ... video s receptom som videla niekde na webe ... prišiel mi zaujímavý a chutný, preto posúvam ďalej ... minimálna snaha - maximálny efekt ... ja som skúšala mini verziu z jedného hotového cesta, keďže som doma viac nemala - z väčšieho kusa bude koláč krajší ... nabudúce dám menej plnky (keď je plnky veľa cesto sa šmýka a nedá sa pekne zatočiť) a nakrojím na viac kusov dookola ... podrobnejší postup v obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.1.2016, 11:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Výborné zemiačiky zapekané s bryndzou a slaninouPOTREBNÉ PRÍSADY na okrúhlu koláčovú formu : cca 4 stredne veľké kusy nakrájané na kolieska hrubé cca 2-3 mm, 125 g bryndze, 2-3 plátky oravskej slaniny, na dozdobenie a dochutenie lahôdková cibuľka, 1 ČL oleja POSTUP PRÍPRAVY ... výborné jednoduché slovenské jedlo ... zemiaky očistíme, umyjeme, nakrájame na kolieska a varíme cca 15 minút ... medzitým pokrájame slaninu na pásiky a opražíme na oleji ... časťou výpeku vymažeme misu na zapekanie ... bryndzu rozmrvíme - môžeme premiešať časťou výpeku zo slaniny ... uvarené zemiačky poukladáme do zapekacej misy, posypeme bryndzou a opraženou slaninou a zapečieme v rúre vyhriatej na 200°C na strednej mriežke cca 10 minút ... na konci na 2 minútky zapneme funkciu gril, aby zemiačky získali zapečený vzhľad ... vyberieme, posypeme pokrájanou lahôdková (jarnou) cibuľkou a vychutnávame ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Slané slimáčiky s hruškovo-syrovo-orechovou náplňouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto - použila som hotové vyvaľkané (príp. kysnuté cesto), 2 menšie čerstvé hrušky - cca 150g, 125g Nivy alebo iného syra s modrou plesňou, 80g mletých vlašských orechov, 1 vajíčko na potretie POSTUP PRÍPRAVY ... obmena na tradičné pizza slimáčiky ...môžeme použiť aj kysnuté cesto ... je to zaujímavá kombinácia - už som robila aj koláč s touto kombináciou - ale použila som gorgonzolu a aj nátierku nivovo-hruškovú - chuť sladkej hrušky a pikantnej Nivy ide veľmi dobre k sebe a orechy sú už len čerešničkou, ktorá túto kombináciu dotvára ... takže cesto rozvinieme, môžeme ešte jemne povaľkať ... hrušky očistíme a nahrubo nastrúhame, vytlačíme prebytočnú šťavu, dáme do misky, pridáme strúhanú alebo rozmrvenú Nivu, premiešame, rozložíme rovnomerne na cesto, posypeme strúhanými orechmi, zavinieme, pokrájame na cca 1,5 cm kúsky, ktoré kladieme na plech vyložený papierom na pečenie, potrieme vajíčkom a pečieme v rúre vyhriatej na 190°C cca 30 minú - pokiaľ nie sú do zlatista upečené ... a potom už len vychutnávame ... dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.1.2016, 13:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.613 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,162 ďalšie >> |