. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁPOJE, DRINKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 372 (zobrazuje sa 281-290)<< predošlé 1,.,24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34,.,38 ďalšie >>

NÁPOJE, DRINKY

Nescafé Cabana



POTREBNÉ PRÍSADY

4 cl striebornej tequily; 1 cl citrónovej šťavy; 1 lyžička cukru; 4 cl ananásového džúsu; 6 cl nescafé frappé; 2 cl smotany

POSTUP PRÍPRAVY

Sklo naplníme do dvoch tretín kockami ľadu. kocky ľadu a suroviny vložíme do šejkra. Dôkladne premiešame a scedíme do vopred pripraveného skla. Podávame so slamkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Nescafé Amareto



POTREBNÉ PRÍSADY

4 cl mandľového likéru; 2 cl citrónovej šťavy; 2 lyžičky cukru; 10 cl nescafé frappé
(sklo 0,3 l)

POSTUP PRÍPRAVY

Sklo naplníme do dvoch tretín kockami ľadu. Do šejkra vložíme kocky ľadu a suroviny. Dôkladne premiešame a scedíme do vopred pripraveného skla. podávame so slamkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Arctic Nescafé



POTREBNÉ PRÍSADY

10 cl coca - cola; 10 cl nescafé frappé; 4 cl smotany
(sklo 0,3 l)

POSTUP PRÍPRAVY

Sklo naplníme do dvoch tretín kockami ľadu, vložíme suroviny a zamiešame lyžičkou. Podávame so slamkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Mojito a lá Nescafé



POTREBNÉ PRÍSADY

1 limet alebo citrón; 9 lístkou čarstvej mäty priepornej; 3 lyžičky cukru; 10 cl nescafé frappé

POSTUP PRÍPRAVY

Do skla vložíme limet alebo citrón (nakrájaný na 8 dielikov) a lístky mäty priepornej. Zasypeme cukrom a všetko dôkladne rozmliaždime tĺčikom, prípadne menšou vareškou. potom pridáme ľad (najlepšie zdrvený) a zalejeme kávou Nescafé frappé. Zamiešame lyžičkou a ozdobíme lístkami mäty priepornej. môžeme pridať biely rum. Vložíme slamku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Žltý nápoj



POTREBNÉ PRÍSADY

20 ml kalvadosu; 20 ml hruškovice; 100 ml jablkovej šťavy; 2 - 3 kocky ľadu; sódovka

POSTUP PRÍPRAVY

Kalvados a hruškovicu zmiešame v šejkri, pridáme ĺad a jablkovú šťavu. krátko premiešame, vylejeme ho pohára a dolejeme sódovkou (do 200 ml).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Oranžový nápoj



POTREBNÉ PRÍSADY

50 ml broskyňovej vodky; 100 ml broskyňového džúsu; kocky ľadu; sódovka

POSTUP PRÍPRAVY

Vodku a džús vlejeme do šejkra a krátko premiešame. Vlejeme do pohára, pridáme 3 - 4 kocky ľadu a dolejeme sódovkou (do 200 ml).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Červený nápoj



POTREBNÉ PRÍSADY

20 ml griotky; 20 ml pomarančového likéru; 50 ml malinového sirupu; konzervované ovocie (podľa chuti); drvený ľad; sódovka

POSTUP PRÍPRAVY

griotku, pomarančový likér a malinový sirup nalejeme do šejkra, pridáme drvený ľad, uzavrieme a asi minútu miešame. nápoj precedíme cez sito do pohára, pridáme ovocie a do 200 ml dolejeme sódovku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Domáca višňová griotka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg zrelých višní
1 kg cukru
1 l rumu
vodu

POSTUP PRÍPRAVY

Do väčšej nádoby naložíme vrstvu višní, zasypeme ju vrstvou cukru a takto pokračujeme kým máme suroviny. Potom ich zalejeme rumom, podľa toho, akú silnú griotku chceme mať, môžme pridať vodu.
Nádobu prikryjeme a pri izbovej teplote necháme minimálne 3 týždne odležať. Višne scedíme, ponalievame do fliaš a skladujeme v chlade.

Ja som robila z 5 litrov, to bude griotky. Už sa teším, mňam.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Valéria P. (ja2804) ID 32418 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Bezinková limonáda



POTREBNÉ PRÍSADY

4 l vody, 50 dkg cukru, 1 citron ( větší ), 10 květů bezinek

POSTUP PRÍPRAVY

Bezinkové květy, oloupaný a na kolečka nakrájený citron dáme do pětilitrové láhve, dolijeme vodou s cukrem, necháme stát 4 dny na světle. Následovně slejeme do manších lahví a dáme chladit. Podáváme s ledem a je třeba do 14 dní vypít.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Kateřina Š. (kubellka) ID 24172 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

BAZOVY SIRUP



POTREBNÉ PRÍSADY

najlepší na svete...fakt dobry recept..je LEPSI AKO Z OBCHODU
5 LITROVý HRNIEC..JA MAM TEN IKEA+365, 60 kvetov bazy, kyselina citronova v takych žltych sačkoch 4ks,4 kg krystaloveho cukru a UVARENU VODU..VYCHLADNUTU.

POSTUP PRÍPRAVY

Uvarime plný hrniec vody, musi prevriet. Nechame uplne vychladnut a do toho dame umyte kvety vody musi byt po vrch..zaliate vsetky kvety( do toho uz dva sacky kyseliny, zamiesat), zatazime malym tanierikom a este jednym velkym dnom hore. Takto to nechame 24 hodin..mne vyšlo 34 hodin, lebo som to davala niekedy v sobotu večer az..a tak mi to vyslo, ze ked som prisla z prace v pondelok poobede. Je dobre ked sa to luhuje aj dlhsie, vobec to nevadi. Treba to mat na chladnejsom mieste a nie na slnku, lebo by to mohlo skysnut. Občas som to pozrela a privonala si...mnam :)
Pripravila som si dve misy, čistu balvenu utierku..ja som pouzila obliečku na vankuš značky IKEA..hehe...dala na misu a zliala som to do misy, odporucam opatrne. Mali by sa tam zachytit vsetky necistoty, mušky atd, vytlacime z toho stavu ale nie uplne, zakalilo by sa to. Kvety zahodime. Zliaty obsah dat do jedneho velkeho hrnca..viac ako 5 litrov, vysypeme 4 kg cukru. Ja som najprv dala menej, akoby som som dala vela a bolo by to hnusne presladene. Pridala som kyselinu citronovu 2-3 sacky, ale stale chutname. Stale miesame cistou vareskou. Mne sa ho podarilo tak super odhadnut ..bol aj akurat sladky aj akurat kysly...takze si ho prisposobte ako vam chuti.
zhrniem to..na 5litrov prevarebeh vychladnutej vody, 60 kvetov, 4kg cukru, 5-6 sackov kyseliny citronovej.
Miesala som to v tom hrnci a este zahrievala ...POZOR NIE VARIT !!! MOZE TO BYT LEN TEPLE.
Plnila som to do plastovych flasiek ... malych milych...z mineralky..KUPILA SOM CELE BALENIE ... POL LITROVYCH... flasky som umyla horucou vodou a stupliky prevretou vodou. Flasky naplnila a supla do chladnicky dole.
Je to najlepsi sirup na svete..podla mna ..a este je aj zdravy :) MNAM

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

ajka m. (ajulik) ID 7193 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 25.5.2011, 15:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 372 (zobrazuje sa 281-290)<< predošlé 1,.,24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34,.,38 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu