. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 241-250)<< predošlé 1,.,20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,.,190 ďalšie >>

TORTY

Maková torta s jogurtovou penou s čokoládou



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 4 vajcia, stipka soli, 120g cukru, 130g polohrubej muky, 30g kakaa, 2CL PDP, 150g mleteho maku pena: 150g bielej cokolady, 6 platkov bielej zelatiny, 2 vajcia, 2 PL cukru, 500g jogurtu s vanilkovou prichutou, 400 ml slahackovej smotany tekutina: ľťéml silenej kavy, 5 cl amaretta na ozdobu: kakao, cokoladove hoblinky, physalis

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: vajcia, 4 PL vody, sol a cukor uslahajte do peny. Smiesame muku s PDP, kakaom, makom, a vmiesame vajecnu penu. Formu o priemere 26-28cm vymastime, vysypeme a naplnime cestom, pecieme 25 - 30 minut na 180 stupnov
Krem: 30g bielej cokolady si dame stranou, ostatnu cokoladu rozpustime. Dame smaknut zelatinu, vajcia s cukrom vyslahame do peny a vmiesame cokoladu a jogurt. Potom pridame rozpustenu zelatinu. Chladime 15 - 20 minut a pridame do tuha vyslahanu slahacku.
Tortovy korpus vodorovne prekrojime, spodny diel opatrime tortovym prstencom. Zmiesame amaretto s kavou a polovickou tekutiny pokropime spodny diel korpusu. (ja som potom potrela aj dzemom), potreme polovickou jogurtovej peny a priklopime vrchnym dielom. Pokropime ostatnou tekutinou, potrieme zvysnou penou a dame chladnit do uplneho stuhnutia, asi 2 hodiny.
Odstranime prstenec a dozdobime tortu kakaom, cokoladovymi hoblinkami a physalisom.

Torta je vyborna, krem je sviezi a velmi jemny, urcite odporucam, kludne mozete dat na kazdy korpus po kavicke aj ten dzemik, neuskodi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Monika P. (monkap) ID 69860 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 2.1.2012, 18:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Rokoková torta



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 4 tortove oblatky, 6 bielkov, 210g krys. cukru, 210g mletych orechov, 50g hrozienok, 20-30g struhanej cokolady (alebo kakaa) krem: 6 zltkov, 150g krys. cukru, 6 PL uvarenej ciernej kavy, 250g masla, 20-30g cokolady (alebo kakaa)

POSTUP PRÍPRAVY

Z bielkov vyslahame tuhy sneh, po troske don pridavame cukor. Primiesame mlete orechy, hrozienka, struhanu cokoladu. Hmotu rovnomerne natrieme na tryri tortove oblatky, dame na plech a v rure upecieme pri miernej teplote. Kym tento zaklad vychladne pripravime si krem: zltky vyslahame s cukrom, pridame kavu a nad parou vymiesame do zhustnutia. Po vychladnuti vymiesame s maslom, struhanou cokoladou.
Hotovym kremom naplnime oblatky a vzdy dve a dve upecenou stranou spojime a obe naplnene casti spojime tiez kremom. Zvyskom kremu potrieme boky torty. Na vrch som dala bielu cokoladovu polevu a struhanu cokoladu. Nechame v chladnicke poriadne odlezat a az potom krajame.
Torta je velmi jednoducha a vyborna :).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Monika P. (monkap) ID 69860 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 19.8.2011, 23:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

traktor pro manzela



POTREBNÉ PRÍSADY

..

POSTUP PRÍPRAVY

..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

lenka b. (lenkabel) ID 116280 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.6.2011, 0:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá svadobná podľa časopisu Wedding



POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Iveta R. (Ivkarybka) ID 865 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (22) posledné: 10.7.2011, 21:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Košík s hubami na 60-tku



POTREBNÉ PRÍSADY

Biely a kakaový korupus, šľahačkovo-tvarohová plnka, parížška šľahačka, višne, mandarinky, poťah MMF, kvety Smartflex flover. Váha 7 kg. Inšpirácia od "martaK - MaM" zo stránky Torty od mamy - ďakujem.

POSTUP PRÍPRAVY

-

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Eva M. (evita76) ID 15730 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 24.10.2011, 13:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Lahodná torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto som robila podľa pani Mirka M. (Myrca) ID 22115, ale upravené pre väčšiu formu: Cesto: (korpus o priemere 28cm) 6 vajec 360g pr. cukru 2,25 dl oleja 150ml vriacej vody 375g hl. muky 1,5 pr. do peciva (cca 20g) 2PL kakaa ...................................................................................................................................PLNKA: (recept som mala na kopec plnky, mne vystačila polovica, takže kto ako má rád) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Veľká dávka plnky: 2 Zlaté klasy 8 polievkových lyžíc cukru 7 dcl mlieka 500g tvarohu (jemný je najlepší) 2 šľahačkové smotany 1 želatínový stužovač ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Malá dávka plnky 1 Zlatý klas 3,5dcl mlieka 4lyžice cukru 250g tvarohu (z Kauflandu vo vaničke je dobrý) 250 ml šľahačkovej smotany ................................................. jahodový džem, varová čokoláda + Hera,trošku oleja a lyžička kakaa ................................................................Použila som : mrazené lesné ovocie, super sú tiež zavarané jahody, mandarinky, broskyne, no to lesné ovocie je najlepšie....

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus som robila podľa pani Mirky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879.

Formu som si vystlala papierom na pečenie. Dávala som ako pani MIrka do stredu 2 polievkové lyžice bielej hmoty a 1 lyžica na to kakaovej hmoty...takto som to všetko davala do stredu na jedno miesto. Netriasla, keď som všetko cesto dala do formy, opatrne som vložila do rúry....Potom som cesto popichala...no stale sa mi robil kráter....to nevadí, potom som to dala dole a zatlačila, pekne sa to dalo do seba....

Hrubšou nitkou som už vychladnuté cesto rozrezala na 3 časti.

PLNKA -
Uvarila som si hustý puding, nechala som ho riadne vychladnúť. Do neho som zamiešala tvaroch.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Hana K. (margarretka) ID 2317 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 15.1.2012, 20:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta pre baníka



POTREBNÉ PRÍSADY

xxx

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Iveta R. (Ivkarybka) ID 865 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Jahodová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 100 g polohrubej múky 2 ČL prášku do pečiva 100 g cukru 1 vanilkový cukor 100 g mäkkého masla (Hera) 3 vajcia Pudingový krém: 2 PL cukru 1 puding s vanilkovou príchuťou 400 ml mlieka Plnka: ½ kg jahôd 2 balíčky tortového želé ½ l vody 3 PL cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Do misy dajte všetky suroviny na korpus a elektrickým šľahačom spracujte na cesto najprv krátko na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni 2 min.

Cesto dajte do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy (priem. 26 cm). Dajte piecť do elektrickej rúry predhriatej na 180 °C. (teplovzdušná rúra 160 °C).
Korpus nechajte vychladnúť.

Nožom uvoľnite okraj formy a korpus preložte na servírovací tanier. Okolo korpusu upevnite očistený okraj tortovej formy.

Puding uvarte podľa návodu, len v 400 ml mlieka s 2 PL cukru. Uvarený puding nechajte 15 min. chladnúť a ním potom polejte korpus.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Doba ľadová



POTREBNÉ PRÍSADY

Biely a kakaový korpus, smotanová plnka a broskyne nakrájané na kúsky. Plnené 3 - krát. Smotanová plnka: 250 ml mlieka, 60 g cukru, 30 g Gustinu, 13 g želatíny, 400 g kyslej smotany, 250 g jemného tvarohu, 2 vanilkové cukry. Postavičky sú hračky. Hmotnosť 3,3 kg.

POSTUP PRÍPRAVY

Postup na plnku: Z mlieka, cukru a Gustinu uvaríme puding. Do horúceho primiešame napučanú želatínu a necháme vychladnúť - nie stuhnúť. Pridáme smotanu a tvaroh. Plníme vo forme a necháme cez noc stuhnúť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Eva M. (evita76) ID 15730 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 18.10.2011, 9:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

♥ GAŠTANOVÁ TORTA ♥ bez múky a pridaného cukru !!!



POTREBNÉ PRÍSADY

Kočky zlaté... Receptík na túto tortu som dostala od kamarátky Esterky, ktorú týmto pozdravujem ♥ V relácii "Tajomstvo mojej kuchyne" ju piekla Kamila Magálová. Je to torta pre všetky oslavy, svadby, krstiny, či len tak k nedeľnému posedeniu, proste všestranná a naozaj MAXI DELIKÁTNA !!! Garantujem úspech na všetky strany. ...A Ako opísala Kamila pri príprave torty : "Garantujem, že ju ani do chladničky nevložíte, nakoľko od stola nikto neodíde, pokiaľ sa celá nezje"

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je v obrázkoch... Tortička je za hodinku s prípravou aj 45min. pečením hotová. Nejde do nej ani deko múky a ani deko pridaného cukru. Nech sa páči, poďme piecť :-)
Pripravíme si :
KORPUS
8 vajec
2 gaštanové pyré (1kus má 250g)

PLNKA
2 šľahačky v prášku

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 418 návštěvníkov)

Marika S. (finka) ID 64179 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (379) posledné: 22.5.2021, 7:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 241-250)<< predošlé 1,.,20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,.,190 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu