končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 221-230) | << predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,187 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
naše veľkonočné zo špaldovej múky...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY .... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hanka Z. (haha) ID 298 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 21.4.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Velkonocne zostavyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pernikove cesto,bielkova poleva,potravinarske farby,potahovka-mala som Dama special POSTUP PRÍPRAVY este potrebujeme ,stuha,coko vajicka ,papierova trava do vozicka OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Natali F. (druna) ID 217609 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 4.5.2014, 23:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Veľkonočné koláčikyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY y´x POSTUP PRÍPRAVY x ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária M. (maja155) ID 101196 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.4.2014, 12:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
medovníkové 3 D vajíčkaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 19.4.2014, 9:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Brownies s OREO sušienkami ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 160 g masla * 200 g horkej čokolády 74 % * 3 vajcia + 2 žĺtka * 2 KL vanilkovej esencie * 160 g hnedého cukru * / ja som dala menej / 2 PL hladkej múky * 1 PL kakaa * soľ * sušienky OREO * POSTUP PRÍPRAVY Inšpirácia z TV Paprika . Musela som vyskúšať samá čokoláda. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Velkonočné lineckéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY linecke zdobené čokoládou a cukrovou polevou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Viera K. (ravot) ID 122672 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.5.2014, 20:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Zdravé mandľové koláčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 1 vajce, 1 bielok, 5 PL mandľového masla, 2 PL hnedého cukru, 2 PL jemných ovsených vločiek, 1 ČL prášku do pečiva, 1 ČL vanilkovej esencie, škoricu podľa chuti, 40g čokolády s min. 70% obsahom kakaa na ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Všetky ingrediencie dáme do misky a zmixujeme ponorným mixérom. 2. Plech vyložíme papierom na pečenie. Polievkovou lyžicou naberáme hmotu a tvarujeme okrúhle koláčiky. 3. Vložíme do rúry vyhriatej na 170°C a pečieme teplovzdušne cca 15 minút. 4. Vychladnuté koláčiky ozdobíme rozpustenou čokoládou. Tip: Čo sa týka cukru, je len na vás či použijete ako sladidlo hnedý cukor, med alebo niečo iné, čo máte rady. Taktiež vám možno bude stačiť 1 PL alebo si dáte aj 3 PL. Sladenie je len o vašich chutiach a preferenciách, takže si ho prispôsobte. Alebo ak máte vanilkový proteín, môžete ho požiť namiesto cukru, nakoľko je samotný sladko ochutený. Čokoládu môžete aj nasekať nadrobno a zamiešať do cesta. Mandľové maslo kúpite v obchode so zdravou výživou alebo si ho môžete vyrobiť doma ako ja. www.fitnessdesserts.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Homemade Dulce de lechePOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/04/homemade-dulce-de-leche.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:5 cm kusok vanilkoveho lusku (polka celeho ),(moze,nemusi byt ) 1100ml mlieka (kravskeko,kozieho ktore len chcete ) 1 poh krystaloveho cukru 5 cm kusok celej skorice (moze nemusi byt ) 1/4 CL morskej soli (nemusi byt ale ja som si nemohla pomoct ) 1/4 CL sody bikarbony rozpustenej v 2 CL vody Postup:Vanilkovy lusk si rozkrojime a spickou nozika si vyskrabeme zrnka.Pridame do mlieka v hrnci spolu s cukrom,celou skoricou a solou.Zohrejeme tak aby nam to pomalicky zacalo bublat (bacha aby nam nevykypelo ! ).Znizime ohen.Hrniec aj s mliekom atd..si dame nad umyvadlo a pomalicky za neustaleho miesania pridame sodu bikarbonu.A potom to opat vratime na ohen ale na co najnizsi a nechame pomalicky bublat.Bude to trvat strasne dlho kym spozorujete nejake zmeny.(Celkova priprava trva viac nez 70 min )Ale nezabudajte to premiesavat kazdych 5-10 min a ked mlieko zmeni farbu na slabunko hnedu premiesavajte to kazdych 5 min.Ked to trosilinku stmavne neustale to premiesavajte tak aby sa vam to nepripalilo.Napokon prelejeme do pohara.Mozte to tam pretlacit cez sitko (aby ste sa zbavili vanilky a skorice ) alebo ich proste vylovte pomocou vidlicky (Denisa style :) Dulce de leche mozte jest len tak :) ci so zmrlinou,v kolacoch,ci v palacinkach lievancoch ..Moznosti je velmi vela :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.4.2014, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Margarétková torta s banánmi a parížskym krémomPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: Vajíčka, polohrubá múka, kryštálový cukor, prášok do pečiva ( do tmavého cesta – kakao) Počet kusov vajíčok podľa veľkosti tortovej formy. Všetky ostatné ingrediencie rovnaký počet lyžíc ako vajíčok. Pri tmavom korpuse, nahradiť múku kakaom. Napr. stredná forma 6 ks vajíčok, 6 lyžíc polohrubej múky ( tmavý korpus: 4 lyžice múka, 2 lyžice kakao), 6 lyžíc kryštálový cukor, 1 PDP. Krém: ( jedna dávka) ¼ litra mlieka, 200 g kryštálového cukru, 2 žĺtka, 2 menšie hrste hladkej múky, 1 vanilkový cukor, 2 celé maslá (2x250 g) – aspoň 82% tuku 2-3 banány, 2 čučoriedkové džemy - ja som mala z Lidlu POSTUP PRÍPRAVY Postup: Najskôr si urobíme svetlý korpus - postupujeme zo 6 vajec. Žĺtka vymiešame s kryštálovým cukrom. Z bielkov urobíme sneh, vylejeme ho na žĺtka, múku zmiešame s PDP a postupne vmiešavame do zmesi až kým nie je hladká. Pečieme pri 180 st C tak cca 25 minút. Tmavý korpus zo 4 vajec, 4 lyžíc cukru, múky som dala 3 lyžice a 1 lyžicu kakaa, PDP asi 2-3. Tiež pečieme pri 180 st C asi 20-25 minút. Vyrobíme krém: všetko zmiešať, uvariť a keď začne hustnúť postupne prisypávať kakao – 50 g. Potom dať vychladiť do vodného kúpeľa. Po vychladnutí zamiešať maslá. Svetlý korpus prekrojíme na polovicu. Na korpus natrieť poriadne lekvár – čučoriedkový, na to poukladať banány. Na druhý korpus - tmavý- natrieť plnku a obrátiť plnkou na banány. Potom postup znova zopakovať až kým torta nie je hotová. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivka K. (mojinecka) ID 35516 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 8.4.2014, 21:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Gaštanová fitness roládaPOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: 5 vajec, 2 bielka, 7 PL sušeného mlieka, 2 PL ovsenej múky ( mletých ovsených vločiek ), 1 PL hnedého cukru, 1 PL lekváru (malinový alebo marhuľový), 3 PL kakaa, štipka škorice, 1 PL arašidového masla, 1 a pol ČL prášku do pečiva, Na plnku: 250g gaštanového pyré, 3 bielka, malinový alebo marhuľový džem na potretie POSTUP PRÍPRAVY Celé vajcia a bielka vyšľaháme mixérom a postupne pridávame ostatné ingrediencie - sušené mlieko, ovsenú múku, cukor, lekvár, kakao, škoricu, arašidové maslo a prášok do pečiva. Hmotu potom vylejeme na stredný plech vyložený papierom na pečenie a pečieme na 180°C 12-15 minút. Kým sa nám roláda pečie pripravíme plnku. Bielky vyšľaháme v miske nad parou a potom zložíme na pracovnú dosku. Polovicu gaštanového pyré rozdrobíme do bielkov a dobre zašľaháme mixérom. Potom rozdrobíme aj druhú polovicu a opäť dobre zašľaháme. Upečenú roládu vyberieme z rúry a ešte teplú zvinieme a necháme chvíľku vychladnúť. Roládu opatrne rozvinieme, potrieme lekvárom, naplníme gaštanovou plnkou a opäť zvinieme. Odložíme do chladničky stuhnúť. Roláda je ešte lepšia na druhý deň, keď sa všetky chute dokonale spoja. 1 kus obsahuje: 2,5g tuku, 4,5g bielkovín a 8g sacharidov. www.fitnessdesserts.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 221-230) | << predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,187 ďalšie >> |